Προς το περιεχόμενο

malwarebytes'anti-malware συζητηση

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι οτι τέτοιου είδους προγράμματα ΔΕΝ είναι πανάκεια και είναι άκρως επικίνδυνο να μας εφησυχάζουν.Ειδικά τους μη υποψιασμένους-άπειρους χρήστες...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η καλύτερη άμυνα από ιούς, είναι η πρόληψη και η γνώση.

Παρόλα αυτά, η δουλειά των αντι-ιϊκών προγραμμάτων είναι να προστατεύουν και τον λιγότερο έμπειρο χρήστη. Με βάση αυτό τα κρίνουμε.

+1 στο πρώτο κομμάτι

Στο 2ο, όχι μόνο δεν μπορούμε να τα κρίνουμε αλλά, ακόμα περισσότερο, δεν επιτρέπεται να τα κρίνουμε και να τα συγκρίνουμε, ως πιο έμπειροι χρήστες. Όπως είπε και ο tarantules από πάνω μου, κανένα AV, πληρωμένο ή απλήρωτο (απλήρωτα δεν είναι μόνο τα δωρεάν ;) ), δεν είναι πανάκεια.

Εdit:

Και αυτή η συνήθεια "βάλε το τάδε αντιβαϊρους και θα με θυμηθείς"-"το δικό μου το...πουλ..εεε... το αντιβαϊρους είναι το μεγαλ... εεε... το καλύτερο" (κτλ), πρέπει επιτέλους να κοπεί. Μαχαίρι...

Δημοσ.

+1 στο πρώτο κομμάτι

Στο 2ο, όχι μόνο δεν μπορούμε να τα κρίνουμε αλλά, ακόμα περισσότερο, δεν επιτρέπεται να τα κρίνουμε και να τα συγκρίνουμε, ως πιο έμπειροι χρήστες. Όπως είπε και ο tarantules από πάνω μου, κανένα AV, πληρωμένο ή απλήρωτο (απλήρωτα δεν είναι μόνο τα δωρεάν ;) ), δεν είναι πανάκεια.

Εdit:

Και αυτή η συνήθεια "βάλε το τάδε αντιβαϊρους και θα με θυμηθείς"-"το δικό μου το...πουλ..εεε... το αντιβαϊρους είναι το μεγαλ... εεε... το καλύτερο" (κτλ), πρέπει επιτέλους να κοπεί. Μαχαίρι...

Εννοείται, ορισμένοι έχουν μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Νομίζουν ότι επειδή έχουν αντιβαιρους θα μπαίνουν σε μη ασφαλή σαιτ στο χαλαρό και θα κατεβάζουν και θα εκτελούν αρχεία ανεξέλεγκτα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Ορισμένα προγράμματα έχουν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας σε σχέση με κάποια άλλα. Κανένα φυσικά δεν παρέχει 100% προστασία, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...