Προς το περιεχόμενο

Συνθεσι gaming pc μεχρι 900 ευρω..ειναι καλος?

johnrock1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτον ειναι πολυ ευκολο να τα φτιαξεις,μπορεις να συμβουλευτεις και εναν οδηγο συναρμολογισης εδω στο forum.Δευτερον το πλαισιο εχει χαλασει πολυ σαν καταστημα γενικα και ειδικα το service του.Δεν εχει ποικιλια προιοντων και ουτε καλες τιμες.Μπορεις να το παραγγειλεις απο visionstudio που βρισκεται Θεσ/νικη

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρωτον ειναι πολυ ευκολο να τα φτιαξεις,μπορεις να συμβουλευτεις και εναν οδηγο συναρμολογισης εδω στο forum.Δευτερον το πλαισιο εχει χαλασει πολυ σαν καταστημα γενικα και ειδικα το service του.Δεν εχει ποικιλια προιοντων και ουτε καλες τιμες.Μπορεις να το παραγγειλεις απο visionstudio που βρισκεται Θεσ/νικη

ναι αλλα φοβαμαι αν κανω καμια χαζομαρα....επισισης τ θα κανω αν χαλασει κατι???

Δημοσ.

Αν θα ακολουησεις τον οδηγο σωστα βημα-βημα τοτε δεν θα χαλασει κατι.Αλλα αν φοβασαι τοτε παραγγειλε το απο το καταστημα που σου ειπα μονο που υπολογισε και +20-30 ευρω τα εξοδα αποστολης..

Δημοσ.

Αν θα ακολουησεις τον οδηγο σωστα βημα-βημα τοτε δεν θα χαλασει κατι.Αλλα αν φοβασαι τοτε παραγγειλε το απο το καταστημα που σου ειπα μονο που υπολογισε και +20-30 ευρω τα εξοδα αποστολης..

ναι αλλα κσαναροτω τι θα γινει αν χαλασει κατι???

Δημοσ.

johnrock1 δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι πάρτο από ένα μαγαζί να στο συναρμολογήσουν και αν σε βολεύει από το Πλαίσιο(λόγω τοποθεσίας ή οτιδήποτε άλλο) πάρτο από κει μια χαρά μαγαζί είναι.

Δημοσ.

Συνολο 950 ευρω μαζι με την οθονη ή 950 μονο για κουτι?Μπορεις να συνθεσεις μονος σου?Δηλαδη απο διαφορετικα μαγαζια.Θα βγει σιγουρα πιο φθηνο...

οχι 900 ευρω μονο για κουτι ...οθονεσ πλικτρολογιο και λοιπα οχι...

Δημοσ.

johnrock1 ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου και από ποιά περιοχή είσαι για να βρούμε το καταλληλότερο μαγαζί να σου προτείνουμε (από άποψη κόστους και service).

Y.Γ Επίσης κάνε μια προσπάθεια με την ορθογραφία σου, και σε σένα καλό θα κάνεις αλλά και σε μας.

Δημοσ.

johnrock1 ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου και από ποιά περιοχή είσαι για να βρούμε το καταλληλότερο μαγαζί να σου προτείνουμε (από άποψη κόστους και service).

Y.Γ Επίσης κάνε μια προσπάθεια με την ορθογραφία σου, και σε σένα καλό θα κάνεις αλλά και σε μας.

χαχα..σορρυ δεν ειμαι και ο καλιτερος...ειχα σινιθειση τα greeklish...ασχετο αλλα γιατι να μην παρω αυτο http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF28a/12454-12454-3329740-64546-64546-5035348-5081433.html

Δημοσ.

Η σύνθεση στο πρώτο μύνημα σου είναι 10 φορές καλύτερη απο αυτό.Σχετικά παλιος επεξεργαστής (σε σχέση με τον 2500Κ)παλιό chipset, μάπα κάρτα γραφικών.

Η καλύτερη σύνθεση απο plaisio κατα την γνώμη μου είναι αυτή

Κουτί Coolermaster HAF 912 ή το CM 690 II ανάλογα πιο σ'αρέσει.

Τροφοδοτικό Cooleraster GX 650W

Επεξεργαστής Intel Core i5 2500K

Ψύκτρα Corsair A70

Μητρική MSI P67A-GD55 B3

Μνήμη Corsair XMS 4GB DDR3 1600

Καρτα γραφικών Sapphire 6950

Σκληρός δίσκος WD Caviar Black WD5002AALX

Optical drive LG LS GH22LS50 DVDRW

Δημοσ.

χαχα..σορρυ δεν ειμαι και ο καλιτερος...ειχα σινιθειση τα greeklish...ασχετο αλλα γιατι να μην παρω αυτο http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF28a/12454-12454-3329740-64546-64546-5035348-5081433.html

Δεν μας απάντησες στο βασικό ποια είναι η ανάλυση της οθόνη σου; Ή αν δεν ξέρεις πες μας το μοντέλο της οθόνης σου...

btw άσε τα Greeklish και βάλε έναν ορθογραφικό έλεγχο στον Browser... Φιλικά πάντα :)

Δημοσ.

Δεν μας απάντησες στο βασικό ποια είναι η ανάλυση της οθόνη σου; Ή αν δεν ξέρεις πες μας το μοντέλο της οθόνης σου...

btw άσε τα Greeklish και βάλε έναν ορθογραφικό έλεγχο στον Browser... Φιλικά πάντα :)

δεν εχω οθονι θα παρω την Dell U2311H Ultrasharp 23¨ Wide

Η σύνθεση στο πρώτο μύνημα σου είναι 10 φορές καλύτερη απο αυτό.Σχετικά παλιος επεξεργαστής (σε σχέση με τον 2500Κ)παλιό chipset, μάπα κάρτα γραφικών.

Ψύκτρα Corsair A70

Μητρική MSI P67A-GD55 B3

σχετικα με την ψυκτρα θα μεινω στην δικια μου...επειδη δεν μου φτανουν τα λεφτα.... :-D

Δημοσ.

Ψύκτρα Corsair A70

Μητρική MSI P67A-GD55 B3

θα παρω τον ιπολογιστη χωρις λειτουργικο μετα για να βαλω πρεπει να βαλω μεσα το dvd εγκαταστασης και θα το διαβασει????

Δημοσ.

Ναι θα βαλεις το δισκακι εγκαταστασης θα μπεις στο BIOS και θα ορισεις first boot device το CD/DVD σου. Θα κανεις αποηκευση αλλαγων και εξοδο. Μετα συνεχιζεις κανονικα...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Δημοσ.

Ναι θα βαλεις το δισκακι εγκαταστασης θα μπεις στο BIOS και θα ορισεις first boot device το CD/DVD σου. Θα κανεις αποηκευση αλλαγων και εξοδο. Μετα συνεχιζεις κανονικα...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

νοιζω πως δεν εχει bios αλλα ενα αλλα σαν και αφτο δεν θιμαμε πως λεγεται uav η κατι τετιο....

Δημοσ.

νοιζω πως δεν εχει bios αλλα ενα αλλα σαν και αφτο δεν θιμαμε πως λεγεται uav η κατι τετιο....

Τι εννοείς δεν έχει Bios?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...