manios62 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 γιατι δεν συνδεεις την οθονη onboard να δεις αν δουλευει .... οποτε αν δουλευει ειναι η καρτα γραφικων με προβλημα ....
bebis4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Επειδή βλέπω είσαι από Σαλόνικα, από που ακριβώς? πυλαια φιλε μου. γιατι δεν συνδεεις την οθονη onboard να δεις αν δουλευει .... οποτε αν δουλευει ειναι η καρτα γραφικων με προβλημα .... πως γινεται αυτο? πρωτη φορα το ακουω?
ninos30 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 πυλαια φιλε μου. Κοντά είμαστε. Αν δεν βγάλεις άκρη μου τον δίνεις για μια 1 μέρα να τον δοκιμάσω και να σου πω
bebis4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 αν το κανεις αυτο θα με βοηθησεις παρα πολυ μιας και δεν εχω βρει ουτε καρτα γραφικων ουτε μνημες. εννοειται τοι θα σου τον φερω εγω. το θεμα ειναι αν θα μπορεσουμε μεχρι παρασκευη βραδυ γιατι σαββατο πρωι θα φυγω για μια εβομαδα εκτος. αν παλι δεν γινεται το αφηνουμε για μετα.
ninos30 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αν θέλεις βρισκόμαστε Πέμπτη κάποια ώρα το απόγευμα και μέχρι το βράδυ ή το πολύ Παρασκευή απόγευμα θα σε έχω πάρει να σου πω τι έχει και έρχεσαι και τον παίρνεις πίσω. Αν σε βολεύει στείλει με Pm το κινητό σου να μιλήσουμε
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 επειδη βλεπω παιδευεσαι...κανε αυτο που σου ειπανε παραπανω..βαλε το βισμα την οθονης στο βισμα της μητρικης σου...ΟΧΙ στο βισμα της γραφικων που ειχες πριν..και αν δεις οτι αναβει..εισαι για καινουργια γραφικων
bebis4 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αν θέλεις βρισκόμαστε Πέμπτη κάποια ώρα το απόγευμα και μέχρι το βράδυ ή το πολύ Παρασκευή απόγευμα θα σε έχω πάρει να σου πω τι έχει και έρχεσαι και τον παίρνεις πίσω. Αν σε βολεύει στείλει με Pm το κινητό σου να μιλήσουμε οτι και να πω για τον nino30 θα ειναι λιγο. πολλα ευχαριστω σε εναν φιλο μου πλεον στο forum. μιλησαμε τηλεφωνικα πηρε το pc και βρηκε καμενη καρτα γραφικων και μου το ξαναεδωσε δινοντας μου λυση για το τι πρεπει να αλλαξω μεσα σε λιγοτερο απο μια μερα. οταν χρειαστεις καποια βοηθεια μη διστασεις να μιλησεις μαζι μου. μια λεξη την οποια υπερασπιζομαι ειναι η αυτοβοηθεια και αυτη μου εδωσε ο nino.
driftingcris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 οτι και να πω για τον nino30 θα ειναι λιγο. πολλα ευχαριστω σε εναν φιλο μου πλεον στο forum. μιλησαμε τηλεφωνικα πηρε το pc και βρηκε καμενη καρτα γραφικων και μου το ξαναεδωσε δινοντας μου λυση για το τι πρεπει να αλλαξω μεσα σε λιγοτερο απο μια μερα. οταν χρειαστεις καποια βοηθεια μη διστασεις να μιλησεις μαζι μου. μια λεξη την οποια υπερασπιζομαι ειναι η αυτοβοηθεια και αυτη μου εδωσε ο nino. Πολυ καλος σωστος ανθρωπος για αρειανος.........
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Πολυ καλος σωστος ανθρωπος για αρειανος......... Εσύ την χαζομαρούλα σου αν δεν την πετάξεις δεν αντέχεις!!!
driftingcris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εσύ την χαζομαρούλα σου αν δεν την πετάξεις δεν αντέχεις!!!
ninos30 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 οτι και να πω για τον nino30 θα ειναι λιγο. πολλα ευχαριστω σε εναν φιλο μου πλεον στο forum. μιλησαμε τηλεφωνικα πηρε το pc και βρηκε καμενη καρτα γραφικων και μου το ξαναεδωσε δινοντας μου λυση για το τι πρεπει να αλλαξω μεσα σε λιγοτερο απο μια μερα. οταν χρειαστεις καποια βοηθεια μη διστασεις να μιλησεις μαζι μου. μια λεξη την οποια υπερασπιζομαι ειναι η αυτοβοηθεια και αυτη μου εδωσε ο nino. Ρε είπαμε αυτά μεταξύ μας. Θα σκάσουν όλοι με PMs τώρα :shifty: Εννοείται πως κάνω πλάκα. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε γιατί να μην το κάνουμε ρε Αλέξανδρε. Ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια Πολυ καλος σωστος ανθρωπος για αρειανος......... Ρε άει στο... "καλό"
bebis4 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 παιδες καλημερα. αφου ο Νino με βοηθησε να βρω το προβλημα παω τωρα για αλλαγη καρτας. μιλησα μεσω Pm με τον Νino αλλα επειδη ειναι καλο να υπαρχει και στο forum για βοηθεια αλλων θα βαλω εδω τις αποριες μου. μια απο τις καρτες που μου προτεινε ειναι η ati 5770. ψαχνωντας και επειδη δεν βρηκα μεταχειρισμενη βρηκα σε καινουργια την παρακατω και σκεφτομαι την αγορα. http://www.skroutz.gr/products/compare_selected_products/55?compare=337375,337378 http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html το τροφοδοτικο μου ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700412 και η μαμα ειναι αυτη http://www.motherboardpro.com/ASUS-P5B-Motherboard-Socket-775-Intel-P965-ATX-p-69.html τα παραθετω για να μου πειτε αν υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας. τα παιχνιδακια που παιζω ειναι pro 2011 και starcraft 2. αν υπαρχουν και αλλες προτασεις που να αξιζουν μεχρι65 euro ειναι καλοδεχουμενες. ευχαριστω εκ των προτερων.
driftingcris Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μια χαρα ειναι η προταση του Παοκαρα ρε συ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.