Προς το περιεχόμενο

προβλημα στην καρτα γραφικων ή κατι άλλο?

bebis4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου εφερε ενας φιλος ενα κουτι και μου ειπε οτι ειχε καμμενο τροφοδοτικο.

εγω πατωντας το power ανοιξα τον υπολογιστη και ειδα ότι λειτουργει κανονικα απλά δεν δινει εικονα στην οθονη (λειτουργει κανονικα την εχω τσεκαρει). Στην εκκινηση κανει νομιζω 3 συνεχομενα bip και μετα ακομη ενα νομιζω.

τον ανοιξα και ειδα οτι το ανεμιστηρακι της καρτας λειτουργει κανονικα.

δοκιμασα και συνεδεσα την οθονη και με τις δυο εξοδους που εχει η καρτα αλλα βγαζει μυνημα no signal.

θα προσπαθησω να δψ την μαρκα ειναι η μητρικη για να δω τι σημαινουν τα μπιπ.

εγω πιστευω οτι ειναι η καρτα γραφικων αλλα ειναι δυνατον να εχει παθει κατι και να λειτουργει το ανεμιστηρακι?

ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για πες μας πια είναι η μητρική. Επίσης δοκίμασες καμια άλλη κάρτα γραφικών(αν υπάρχει) για να δεις αν δουλεύει;

Δημοσ.

Κάνε ενα reset στο bios δοκιμάζεις αλλη κάρτα γραφικών η την υπάρχουσα σε αλλο pc και προχωράς απο εκει και πέρα ανάλογα.

Δημοσ.

δυστυχως δεν εχω αλλη καρτα ουτε αλλο Pc για να την δοκιμασω.

απο που θα κανω restart το bios. για την μητρικη θα το δω το βραδακι

Δημοσ.

αρα μπορεια να ειναι και εισοδος στην καρτα της μητρικης και να χρειαζεται μητρικη?

Δημοσ.

Ε μπορει το pc Να εφαγε καμια σεντρα και να εφυγε απο την θεση της η καρτα γραφικων....... Βγαλτειν και ξαναβαλτειν οπως λεεει ο ζακιας

Δημοσ.

Ε μπορει το pc Να εφαγε καμια σεντρα και να εφυγε απο την θεση της η καρτα γραφικων....... Βγαλτειν και ξαναβαλτειν οπως λεεει ο ζακιας

το εκανα αλλα τιποτα. εβγαλα εβαλα μνημες τα ιδια αλλαξα μπαταρια στην μητρικη τα ιδια.

η μητρικη ειναι asys P5B καμια ιδεα τι σημαινουν τα 1+3 beeps?

ελπιζω να ειναι καμμενη η καρτα και οχι το slot της μητρικης.

Δημοσ.

Clear Cmos εκανες? Απλα βγαλε την μπαταρια, και μετα απο λιγο ξαναβαλτειν. Α ακυρο.. ειπες οτι αλαξες μπαταρια.. Σορυ Ακυρο

Εγω πριν λιγες μερες πηρα μια μεταχειρισμενη Asus P5W Dh Deluxe και μου εκανε κατι τετοια. Βαζω πανω την 5550 μου τιποτα. Βαζω 9500, αναβει. Μετα 5550 και αναβει. Αντε βγαλε ακρη με τις κωλο-asus.... Βρε καλα κανω και μου αρεσουν οι MSI. Τεσπα, με αλλα λογια πρεπει να δοκιμασεις με αλλη καρτα γραφικων. Πες καποιο φιλαρακι μηπως εχει

Δημοσ.
:X Πωωωωω. Δεν τη παλεύω :P Τότε ένα απο τα δύο είναι. Το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχει άλλο pc να τα δοκιμάσει για να σιγουρευτεί...
Δημοσ.

:X Πωωωωω. Δεν τη παλεύω :P Τότε ένα απο τα δύο είναι. Το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχει άλλο pc να τα δοκιμάσει για να σιγουρευτεί...

Ε ναι.. Πρεπει να δοκιμασει ραμ και γραφικα... Τα γραφικα δεν μπορουσε να ωρει, αντε να βρει και ραμ.......

Δημοσ.

παιδια ψαχνω καρτα για να δοκιμασω και αν εχω και καμια μνημη θα την βαλω πανω για να δω τι γινεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...