antonisid Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα θέλω ένα div να το κάνω sticky στην κορυφή του site.Εχω ορίσει λοιπόν στο css το div να χει τις εξής ιδιότητες > #nav { top:0; left:0; width:100%; font-family:Arial,Helvetica,sans-serif; background: url(images/nav-bg.png) repeat-x top; position:fixed; } Το πρόβλημα είναι ότι διαπερνά το div την κάθετη μπάρα κύλισης του browser.Μου φαίνεται περίεργο,δε μου χει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.Δείτε το screenshot και θα καταλάβετε.
antonisid Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Αν βάλω position:absolute δε μένει sticky , φυσικά το πρόβλημα με το μήκος και την μπάρα του browser λύνεται.
_tasos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Το scroll είναι το native του browser ή είναι από κάποιο script; Αν είναι το native, τότε είναι όντως περίεργο... Και επίσης συμβαίνει με όλους τους browsers;
antonisid Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Οχι δεν είναι κάποιου script , του Browser είναι και συμβαίνει σε όλους
parsifal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Fixed-position div covering scrollbar in Firefox & Safari
antonisid Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σ'ευχαριστώ,έπρεπε να βγάλω το overflow απο το body.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.