kebinB Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 τρελός gamer (competitve και τα ρέστα) είχα πάντα στο mac os x πάντα προβλημα με το acceleration και γενικά πως ρόλαρε το ποντίκη ποτέ και για κανένα λόγο δεν αποκτούσε το smoothness που είχε στα windows. αυτό οφέιλεται στο διαφορετικό τρόπο που έχουν γράψει κωδικα για την κίνηση του ποντικιού. οτι και αν δοκίμασα steermouse και χιλιαδιο τπτ δεν εφτιαχνε το πρόβλημα. το έχω δοκιμάσει μέχρει στιγμής σε ενα razer deathadder black edition ένα logitech G5 και κάτι intellye. τα πράγματα εχουν φτάσει στο 90% μπορείται να βρείτε το πρόγραμμα εδώ. πλέον εκτος απο το gaming (που ηταν τυρανια) όλα εχουν βελτιωθεί στο θέμα ακρίβειας. το πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ, πρέπει να βγάλετε οτιδήποτε απο το συστημα που εχει να κανει με το ποντικι βλ (steermouse, bettermouse κλπ κλπ κλπ) http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=194668 διαβάστε οδηγίες και τα ρέστα. o τύπος έχει κάνει φοβερή δουλειά μιας και το πρόγραμμα αυτο βοηθησε μερικους επαγγελματίες στο SC2 που κατέχουν μακ. rest in peace gamers γιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ρε και νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου στο Mac ενός φίλου... +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εγώ που παίζω dota και wow όχι μόνο δεν είχα πρόβλημα στη μετάβαση αλλά μου φάνηκε και καλύτερο απ' ότι πριν. Βέβαια εγώ είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ υπέρμαχος των optical ποντικιών γιατί πολύ απλά 2 στα 2 laser που είχα αγοράσει δεν άντεξαν αν και ήταν καλά. Δεν ξέρω λοιπόν αν αυτό παίζει ρόλο, πάντως εγώ από τη μετάβαση δεν είχα κανένα θέμα. Έβαλα βέβαια steermouse αλλά κυρίως για να ρυθμίσω κουμπάκια, κατά τα άλλα super! Πάντως για την προσπάθεια πάρε +1 από μένα και θα το έχω στα bookmarks για κάθε ενδεχόμενο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 επειδη ειμουν τρελός FPS gamer με χρόνια να παιζω σοβαρά η διαφορά πιστεψέ με ειναι μεγάλη. πχ δοκιμασα να παιξω CS:source (for fun) και δεν ενβγαινε με τπτ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Είναι καλύτερο από το usb overdrive? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ρε τι λες τωρα; ολα αυτα steermouse mousefix usbdrive και οτιδήποτε αλλο δεν φτιάχνει τη κατάσταση. δλδ με το USB overdrive εισαι ευχαριστημενος; αυτο ειναι σωτηρεία. 90% like windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 +1 το δοκιμασα μου αφησε την καλυτερη αισθηση απο ολα τα αλλα προγραμματα που εχω δοκιμασει (steer - usb over) με ms sidewinder x3 ωραιος ο παιχτης που το προτεινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.