Προς το περιεχόμενο

Στοιχημα

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχομαι να επιτρεπετε..

Ειμαστε 3 παιδια Απο Ελλαδα,Τσεχια και κυπρο.. και εχουμε φτιαξει εδω και 2 χρονια μια Σελιδα με πρωγνοστικα για το στοιχημα κτλ..

Οποιος θελει μπορει να δει ειναι ΔΩΡΕΑΝ 100%.

Ευχαριστω.

http://www.123pame.gr

Δημοσ.

Ευχομαι να επιτρεπετε..

Ειμαστε 3 παιδια Απο Ελλαδα,Τσεχια και κυπρο.. και εχουμε φτιαξει εδω και 2 χρονια μια Σελιδα με πρωγνοστικα για το στοιχημα κτλ..

Οποιος θελει μπορει να δει ειναι ΔΩΡΕΑΝ 100%.

Ευχαριστω.

http://www.123pame.gr

εκτος απο λίγα προγνωστικά με το σταγονόμετρο στο 1/20 της επιφανειας της σελιδας το υπολοιπο ειναι διαφημηστικά banners.

καλο θα ηταν να χρησημοποιείτε τα 19/20 της επιφανειας για προγνωστικά και το 1/20 για διαφημιστικά banners. πρεπει να δωσεις για να παρεις αλλιώς απορρίπτεσαι με την 1η ματια. ειναι καλό βεβαια να είσαι φιλόδοξος. Συννενοηθειτε ομως να βελτιωσετε το τι δινετε στον αναγνωστη για να κλικαρει τα banners σας σε ανταλλαγμα :rolleyes:

Δημοσ.

εκτος απο λίγα προγνωστικά με το σταγονόμετρο στο 1/20 της επιφανειας της σελιδας το υπολοιπο ειναι διαφημηστικά banners.

καλο θα ηταν να χρησημοποιείτε τα 19/20 της επιφανειας για προγνωστικά και το 1/20 για διαφημιστικά banners. πρεπει να δωσεις για να παρεις αλλιώς απορρίπτεσαι με την 1η ματια. ειναι καλό βεβαια να είσαι φιλόδοξος. Συννενοηθειτε ομως να βελτιωσετε το τι δινετε στον αναγνωστη για να κλικαρει τα banners σας σε ανταλλαγμα :rolleyes:

Καλησπερα φιλε

1)Τα προγνωστικα ειναι λιγα και καλα.. το να εχουμε 100 και να μην ξερει ο χρηστης τι να επιλεξει δεν ηταν ποτε της φιλοσοφιας μας. Εχουμε banners στην αρχη κ στο τελος τις σελιδας.

2)Δινουμε αρκετα.. αν δεις στο μενου στην στηλη τα ταμεια μας πιστευω οτι μιλανε για εμας οπως και αν μιλισεις με φιλους στο chat θα σου πουν την αποψη τους.

http://i1081.photobucket.com/albums/j344/123pame/001Tillmar11.jpg

http://i1081.photobucket.com/albums/j344/123pame/002April11.jpg (2011 Οχι 2010)

http://i1081.photobucket.com/albums/j344/123pame/003May11.jpg (2011 Οχι 2010)

3)Τιποτα δεν δινομυνε στον αναγωνστη για να κληκαρει τα banners.. σε καμια μα ΚΑΜΙΑ σελιδα δεν δινουν τιποτα.. Αν εγγραφουν περνουν καποιο δωρο.. το οποιο το κανουμε ΜΟΝΟ εμεις φιλε μου...

για χημα προγνοστικα 100 κ 200 καθε μερα απλα να υπαρχουν εχει 10000 σελιδες.. δεν θελουμε να γινουμε μια απο αυτες.. τελος το πατησει καποιος στο banner μας δεν ειναι υποχρεωτικο.

Τελος εχουμε και CHAT ελευθερο ωστε ο καθενας να μπορει να πει ελευθερα την γνωμη του.

Δημοσ.

δε θα διαφωνίσω με όσα λες αλλα δεν παυει να χρειαζεστε βελτιωση. στο ματι μου εχετε υπερβολικα πολλα banners που καπως μου χτυπανε ασχημα. μπορειτε να διατηρησε την υπερσυνδεση που οδηγουν αλλα να τα μικρυνετε σε μεγεθος? η μαλλον δεν επιτρεπεται ειναι φιξ...απο εκει και περα λιγα και καλα προγνωστικα μάλιστα θα συμφωνησω 1000 φορες. καλο ειναι να μη χανεται ο αναγνωστης. να περνει αυτο που θελει. χωρις να πρεπει να διαλεξει απο 1000 προγνωστικα. και αν του κατσει του κατσε. καλη επιτυχια στο site σας

Δημοσ.

δε θα διαφωνίσω με όσα λες αλλα δεν παυει να χρειαζεστε βελτιωση. στο ματι μου εχετε υπερβολικα πολλα banners που καπως μου χτυπανε ασχημα. μπορειτε να διατηρησε την υπερσυνδεση που οδηγουν αλλα να τα μικρυνετε σε μεγεθος? η μαλλον δεν επιτρεπεται ειναι φιξ...απο εκει και περα λιγα και καλα προγνωστικα μάλιστα θα συμφωνησω 1000 φορες. καλο ειναι να μη χανεται ο αναγνωστης. να περνει αυτο που θελει. χωρις να πρεπει να διαλεξει απο 1000 προγνωστικα. και αν του κατσει του κατσε. καλη επιτυχια στο site σας

Ναι ναι προς θεου δεν τσακονομαστε.. για αυτο το ποσταρα.. οχι μονο για να το μαθει ο κοσμος περισοτερο αλλα και να ακουσω αποψεις..

τι ενωεις την υπερσινδεση? Θα ηθελα σαφως να ακουσω την γνομη σου!

Δημοσ.

Ναι ναι προς θεου δεν τσακονομαστε.. για αυτο το ποσταρα.. οχι μονο για να το μαθει ο κοσμος περισοτερο αλλα και να ακουσω αποψεις..

τι ενωεις την υπερσινδεση? Θα ηθελα σαφως να ακουσω την γνομη σου!

εννοω το http:// link που εχει καθε banner. που οδηγει δηλαδη οταν το κλικαρεις. αν γινετε φυσικα να διατηρησετε το λινκ αυτο και να μικρυνετε την κλιμακα των banner. ρωτηστε στα site αν γινεται να κανετε ενα resize. αν και δε νομιζω να γινεται γιατι μερικα ειναι δυναμικα banners και μπερδευει πολυ δεν ειναι τοσο απλο.

Δημοσ.

Εγώ σας παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό (από τότε που ανοίξατε).Σας είχα στείλει και mail να βάζετε δίπλα στους αγώνες που προτείνετε τη ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ γιατί σε μη γνωστούς αγώνες ψαχνόμαστε να βρούμε σε ποια είναι.Εγώ προσωπικά πολλούς αγώνες τους έχω χάσει γιατί πολύ απλά δεν βρίσκω σε ποια διοργάνωση ανήκουν.Εγώ το είπα, εγώ το άκουσα.

Κατά τα άλλα πάτε πολύ καλά και έχετε αρκετές επιτυχίες

Δημοσ.

Εγώ σας παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό (από τότε που ανοίξατε).Σας είχα στείλει και mail να βάζετε δίπλα στους αγώνες που προτείνετε τη ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ γιατί σε μη γνωστούς αγώνες ψαχνόμαστε να βρούμε σε ποια είναι.Εγώ προσωπικά πολλούς αγώνες τους έχω χάσει γιατί πολύ απλά δεν βρίσκω σε ποια διοργάνωση ανήκουν.Εγώ το είπα, εγώ το άκουσα.

Καλησπερα.

Ναι βαλαμε μια ενημερωση οτι μπορειτε ανετα να βρειτε τα ματς στα ευρετιρα της BWIN κτλ. Απο την καινουρια σαιζον θα υπαρχει ξανα μια ανανεωση (οπως εγεινε με το μενου) μεχρι τωτε μπορειτε να βρειτε τις διοργανοσεις στις BWIN/BETOTO/BETFAIR/UNIBET/EXPEKT κτλ.

Ειναι ενα βασικο θεμα για εμας αυτο με τις διοργανοσεις.. μετα τον ανασχεδιασμο τις σελιδας σιγουρα θα περαστει και αυτο σε ΚΑΘΕ στοιχιμα.

Ευχαριστουμε

Δημοσ.

Απο χτες καθε πρόταση εχει κ την διοργάνωση απο διπλα :wub:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...