tarantules Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ειμαι γενικότερα της άποψης οτι εαν κάποιο πρόγραμμα σου δουλεύει μια χαρά και σε καλύπτει πλήρως σε αυτά που ζητάς τότε άστο όπως έχει. Έτσι λοιπόν στο pc μου ένα από τα προγράμματα που χρησιμοποιώ συχνά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος είναι και ο IDM. Επειδή λοιπόν το θεωρώ βασικό πρόγραμμα στη σύνθεσή μου, το έχω συμπεριλάβει και στο βασικό μου image που το χρησιμοποιώ σε έκτακτες περιπτώσεις (πχ κανένας ιός ή γενικότερο φρεσκάρισμα όταν παραφορτώνω τα windows με προγράμματα που τελικά δεν θέλω). Η έκδοση που έχω εγκαταστήσει είναι η 5.18.Έκτοτε έχουν βγεί ένα κάρο άλλες πιο πρόσφατες εκδόσεις.Έτσι λοιπόν κι εγώ χτες από περιέργεια περισσότερο είπα να κατεβάσω την πιο πρόσφατη που θα έβρισκα στο νετ για να δω τι παραπάνω θα είχε... Βάζω λοιπόν την 6.05 όπου με μια πρώτη ματιά διαπιστώνω οτι η μόνη (ορατή τουλάχιστον) αλλαγή ήταν το νούμερο της έκδοσης πάνω πάνω.Αντί για 5.18 έλεγε 6.05... Ε λέω κάτι θα έχει αλλάξει στα μενού ή θα κατεβάζει πιο σταθερά.Τσεκάρω τα μενού,καμία απολύτως διαφορά.Τσεκάρω το download μια από τα ίδια.Σταθερότητα δεν μπορώ να τσεκάρω μιας και δεν είχα ποτέ πρόβλημα να μου κρασάρει η εφαρμογή. Και ερωτώ εγώ τώρα: Τόσες νέες version του προγράμματος, τι σκ@τ@ βελτιώνουν; Και το παραπάνω το συναντώ και σε πολλά άλλα προγράμματα.Ακόμα και σε drivers.Πχ έχω τους ATI Catalyst 10.12 και έχει ήδη βγει η 11.6.
antonl Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 IDM History Bugs, compatibility, security fixes κυρίως. Οι νέοι drivers συνήθως βελτιώνουν επιδόσεις/συμβατότητα συνήθως στις νεότερες κάρτες καθώς και σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια. Πάντως γενικά, ναι κάπως έτσι το βλέπω κι εγώ. Αν και σε αλλαγή του major release number, κάτι αλλάζουν για τα μάτια του κόσμου...
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Είναι προγραμματάρα btw. Από τα λίγα που αξίζει να αγοράσεις έτσι για το γαμώτο. Τόσο καλογραμμένο και άψογο user support δε βρίσκεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.