Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Εχω ενα Honda CRV τριετεκνικο με κοκκινες πινακιδες... Σε ενα μηνα κλεινει 3 χρονια και μπορω να αλλαξω τις πινακιδες με συμβατικες. Ξερει καποιος την διαδικασια ? Αν το αναθεσω σε διεκπεραιωτη αλλον θα θελει πανω απο 10-150 ευρω. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Να απαντησω μονος μου....Πηγα σημερα στον Χολαργο και παρεδωσα τις παλιες πινακιδες και την αδεια κυκλοφοριας και πληρωσα ενα παραβολο 30 ευρω. Ευκολη σχετικα η διαδικασια αλλα οι νεες πινακιδες την Δευτερα !!! Τεσσερεις μερες χωρις αυτοκινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Αν είχες δώσει "γρηγοροσημο" θα τις είχες πάρει αυθημερον. Αλλά καλύτερα που δεν έδωσες, μην συντηρούμε τέτοιες πρακτικές και (παρα)λογικές. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μαλλον για αυτο διεκπεραιωτης μου ζηταγε 80 ευρω !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλλον για αυτο διεκπεραιωτης μου ζηταγε 80 ευρω !!!! οχι,στη τσεπη θα τα εβαζε. Ισως σε πήγαινε πιο γρήγορα λογω γνωριμιών. Οι υπάλληλοι του μεταφορών,εδω και κανα χρονο,ειναι σε κοντρα με την κυβέρνηση και καθυστερούν επίτηδες τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Και οι εφοριακοί επίσης και δεν κάνουν ελέγχους, εκκαθαρίζουν δηλώσεις κτλ. Ένα υγιές και κυρίαρχο κράτος...not!! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλλον για αυτο διεκπεραιωτης μου ζηταγε 80 ευρω !!!! Να διορθωσω οτι τα 30 ευρω ειναι παραβολο που κι εγω το πληρωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικα πηγα χθες ετοιμος για φασαρια γιατι οι πραγματονομονες τις παιρνουν αυθημερον αλλα ηταν ηδη ετοιμες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Κυρ γιάννη, πλουσιο το κάνεις το κράτος βλέπω! Αισίως 3 οχήματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Κυρ γιάννη, πλουσιο το κάνεις το κράτος βλέπω! Αισίως 3 οχήματα! Το ενα ειναι της κορης και αυτη το συντηρει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.