jmallen3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ψαχνω ενα προγραμμα για κλειδωμα αρχειων/φακελων με κωδικο(οχι winrar γιατι θελω να τα ανοιγω συνεχεια τα αρχεια,το folder lock δεν μου δουλευει) και δευτερον θελω να μαθω πως μπορω να κανω εξαιρεση/μπλοκαρισμα αρχειου απο το firewall σρο eset smart security 4
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ψαχνω ενα προγραμμα για κλειδωμα αρχειων/φακελων με κωδικο(οχι winrar γιατι θελω να τα ανοιγω συνεχεια τα αρχεια,το folder lock δεν μου δουλευει) PGP ή TrueCrypt.Φτιαξε ενα μικρο partition οσων megabytes ή gigabytes θελεις, κρυπτογραφησε το και ανοιγε το (mount) μονο οταν το χρειαζεται. Θα φαινεται σαν ενα ακομα partition στο pc σου,μεχρι να το κανεις unmount. και δευτερον θελω να μαθω πως μπορω να κανω εξαιρεση/μπλοκαρισμα αρχειου απο το firewall σρο eset smart security 4
jmallen3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ευχαριστω.μπλοκαρισμα αρχειου με το firewall πως γινεται ομως ωστε να μην μπαινει στο ιντερνετ το συγκεκριμενο αρχειο που θελω?
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ευχαριστω.μπλοκαρισμα αρχειου με το firewall πως γινεται ομως ωστε να μην μπαινει στο ιντερνετ το συγκεκριμενο αρχειο που θελω? Υποθετω πως εννοεις τη συνδεση που κανει καποιο προγραμμα. Εαν εχεις ενεργοποιημενο το firewall, οταν το συγκεκριμενο προγραμμα παει να συνδεθει καπου στο internet, το eset σε ενημερωνει τι συμβαινει και σε ρωταει εαν θελεις να επιτρεψεις ή οχι την συνδεση. Στο κατω μερος του παραθυρου υπαρχουν δυο επιλογες. Μια για προσωρινη χρηση και μια για μονιμη (temporary και permanent). Επιλεγεις πως δεν θελεις να συνδεθει και τικαρεις το permanent.
jmallen3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 δεν μου βγαζει τετοιο παραθυρο που λες,νομιζω το εχω απενεργοποιησει αλλα δεν θυμαμαι πως.αλλα και παλι δεν θελω να με ρωταει για καθε ενεργεια μου τι να κανει,απλα θελω ορισμενα αρχεια απο το μενου να τα βαλω να μην μκπαινουν στο ιντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.