kostasant Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 γεια σε ολους. το προβλημα μου ειναι οτι το usb φλασακι μου ξαφνικα ζηταει να του κανω διαμορφωση εχω μεσα σημαντικα αρχεια. μπορω να το κανω να ξαναδουλεψει;;;;;;να παρω πισω τα αρχεια;;;
mikelamar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δε νομίζω, καντου κ μετα recuva ή getdataback ή ότι άλλο θες.
trelomhxmhx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 τελευταία φορά που δούλεψε θυμάσαι σε ποιον υπολογιστή ήταν;
kostasant Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 θυμαμαι. σε εναν macbook δεν ανοιγει ουτε εκει δεν υπαρχει περιπτοση να σωθει ε;;;
trelomhxmhx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 θυμαμαι. σε εναν macbook δεν ανοιγει ουτε εκει δεν υπαρχει περιπτοση να σωθει ε;;; τι επόμενο που θα σου λεγα ήταν αυτό να το δοκιμάσεις σε αυτόν δεν ξέρω τι παίζει με mac οπότε δεν μπορώ να συνδέσω το γεγονός αν είναι τόσο σοβαρά τα αρχεία δως τον σε καμιά εταιρεία για να σου τα σώσουν
kostasant Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 εγω σε windows 7 προσπαθω να το σωσω μεχρι τωρα με το getdataback εκανα δουλεια εσωσα κατι αλλα το φλασακι ζηταει παλυ διαμωρφοση...... αυτο δεν διορθωνετε;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.