Soc_gt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Kαλησπέρα... Φέτος τελίωσα το Λύκειο και χτες πήρα τους βαθμούς των πανελληνίων (μεγάλη πίκρα) Έχω αρχίσει να ψάχνομαι για σχολές και ουσιαστικά με ενδιαφέρει πληροφορική,αυτοματισμός και γενικά κάτι τεχνολογικά εξελισσόμενο Όπως τα βλέπω αυτή τη στιγμή τα πράγματα καλύτερα να κοιτάξω ΤΕΙ...Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν γνωρίζει κάποιος για το ΤΕΙ Χαλκίδας και μπορεί να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για το αν είναι καλό και σε τι κατάσταση βρίσκεται (π.χ σε καποιες σχολές τμήματα κλείνουν) γιατί στη χειρότερη περίπτωση αυτό θα πιάσω αλλά δεν με πειράζει καθόλου Ευχαριστώ !!!!!!! ;)
CtrlFreak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 ΜΑΚΡΙΑ. Όπου αλλού θέλεις αλλά όχι εκεί. Και άκουσα πάει για κλείσιμο.
Mirlogria Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Κι άμα κλείσει μια σχολή ρε φίλε θα πάρουν τα παιδιά και θα τα πάνε αλλού...έτσι θα τους αφήσουν;!
CtrlFreak Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σίγουρα αφού μπουν είτε θα την βγάλουν μέχρι και τον τελευταίο και θα κλείσει είτε θα τους μεταφέρουν. Πάντως έχουν ακουστεί πολλά για το ΤΕΙ και την κατάσταση που επικρατεί εκεί μέσα, άσε που το ΤΕΙ δεν είναι στην Χαλκίδα, αλλά στην Άνω Ραχούλα 30 minutes μακριά - με το αστικό.
Soc_gt Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Αν και δεν περίμενα τόσο απέχθεια για το τμήμα τι να πω....τουλάχιστον να πέσει λιγο του Πειραιά μπας και το πιάσω
antonisid Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μακρύα....δεν έχεις ακούσει τις αγγελίες "ζητάμε μηχανολόγο ΤΕΙ (εκτός ΤΕΙ Χαλκίδας) ? Στο ΤΕΙ αυτό παίρνουν πτυχίο με λευκές κόλες.Αν πας δε θα μάθεις τίποτα,θα μου πεις στ΄άλλα θα μαθεις?Φυσικά και θα μάθεις αν δώσεις εσύ ο ίδιος την απαιτούμενη προσοχή.Μπορεί σα κράτος να μαστε κωλοχανείο ΚΑΙ στην παιδεία,αλλά μια στοιχειώδης λειτουργία υπάρχει ακόμα στα ΤΕΙ (εκτός απο ΤΕΙ Χαλκίδας) .
gatokoritso Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Είναι 2 ώρες μακριά από αθήνα.με κτελ θα πηγαίνεις.για τις λεύκες κόλλες δεν νομίζω να παίζει.για το θέμα με τις αγγελίες ήταν στάνταρ για άτομα από λογιστική.καλό κουράγιο.θα το χρειαστείς...
antonisid Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 για τις λεύκες κόλλες δεν νομίζω να παίζει Το ξέρω απο καθηγητές του συγκεκριμένου ΤΕΙ!!!!!!!!
Mirlogria Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σίγουρα αφού μπουν είτε θα την βγάλουν μέχρι και τον τελευταίο και θα κλείσει είτε θα τους μεταφέρουν. Πάντως έχουν ακουστεί πολλά για το ΤΕΙ και την κατάσταση που επικρατεί εκεί μέσα, άσε που το ΤΕΙ δεν είναι στην Χαλκίδα, αλλά στην Άνω Ραχούλα 30 minutes μακριά - με το αστικό. Αν θυμάσαι σε μια θεολογική που έκλεισε στην Αθήνα,πήραν τα παιδιά και τα πήγαν σε άλλο ομοειδές τμήμα...Heskey φοράδα Stallone λοιπόν... Μακρύα....δεν έχεις ακούσει τις αγγελίες "ζητάμε μηχανολόγο ΤΕΙ (εκτός ΤΕΙ Χαλκίδας) ? Δεν νομίζω να ήταν σοβαρή αγγελία,μου θυμίζει λίγο το "Εξορκισμοί Harley" με 666€ στο "Car.gr" ...αν έχεις πρόβλημα με το ΤΕΙ Χαλκίδας,απλά πετάς στα σκουπίδια αθόρυβα όποιο βιογραφικό σου έρχεται με πτυχίο απ'το ίδρυμα αυτό,δεν το βάζεις και στην αγγελία!
Sarandis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σίγουρα αφού μπουν είτε θα την βγάλουν μέχρι και τον τελευταίο και θα κλείσει είτε θα τους μεταφέρουν. Πάντως έχουν ακουστεί πολλά για το ΤΕΙ και την κατάσταση που επικρατεί εκεί μέσα, άσε που το ΤΕΙ δεν είναι στην Χαλκίδα, αλλά στην Άνω Ραχούλα 30 minutes μακριά - με το αστικό. Ποια Άνω Ραχούλα, ΨΑΧΝΑ είναι. Μιλάει η εμπειρία.(Άσχετα που έχω να πατήσω 1 χρόνο) http://www.youtube.com/watch?v=n_3RFvd6S_Q
antonisid Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δεν νομίζω να ήταν σοβαρή αγγελία,μου θυμίζει λίγο το "Εξορκισμοί Harley" με 666€ στο "Car.gr" ...αν έχεις πρόβλημα με το ΤΕΙ Χαλκίδας,απλά πετάς στα σκουπίδια αθόρυβα όποιο βιογραφικό σου έρχεται με πτυχίο απ'το ίδρυμα αυτό,δεν το βάζεις και στην αγγελία! Χαλκίδα μένω,βλέπω χρόνια τέτοιες αγγελίες Δε σου λέω ότι έχω δει 100ντάδες αλλά πάνω απο 20!!!!
kabamaru21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ρωταω εγω τωρα, γιατι αυτο το τει μην βαλει λουκετο? Μονο η υπαρξη τέτοιων αγγελιων ειναι ντροπη!
Mirlogria Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Χαχαχα σοβαρά νόμιζα έκανες πλάκα! Δώσε κανένα link είμαι πολύ περίεργος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.