Προς το περιεχόμενο

ερώτηση για τει

Soc_gt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα...

Φέτος τελίωσα το Λύκειο και χτες πήρα τους βαθμούς των πανελληνίων (μεγάλη πίκρα)

Έχω αρχίσει να ψάχνομαι για σχολές και ουσιαστικά με ενδιαφέρει πληροφορική,αυτοματισμός και γενικά κάτι τεχνολογικά εξελισσόμενο

Όπως τα βλέπω αυτή τη στιγμή τα πράγματα καλύτερα να κοιτάξω ΤΕΙ...Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν γνωρίζει κάποιος για το ΤΕΙ Χαλκίδας και μπορεί να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για το αν είναι καλό και σε τι κατάσταση βρίσκεται (π.χ σε καποιες σχολές τμήματα κλείνουν) γιατί στη χειρότερη περίπτωση αυτό θα πιάσω αλλά δεν με πειράζει καθόλου

Ευχαριστώ !!!!!!! ;) ;)

Δημοσ.

Κι άμα κλείσει μια σχολή ρε φίλε θα πάρουν τα παιδιά και θα τα πάνε αλλού...έτσι θα τους αφήσουν;! :rolleyes:

Δημοσ.

Σίγουρα αφού μπουν είτε θα την βγάλουν μέχρι και τον τελευταίο και θα κλείσει είτε θα τους μεταφέρουν.

Πάντως έχουν ακουστεί πολλά για το ΤΕΙ και την κατάσταση που επικρατεί εκεί μέσα, άσε που το ΤΕΙ δεν είναι στην Χαλκίδα, αλλά στην Άνω Ραχούλα 30 minutes μακριά - με το αστικό.

Δημοσ.

Αν και δεν περίμενα τόσο απέχθεια για το τμήμα τι να πω....τουλάχιστον να πέσει λιγο του Πειραιά μπας και το πιάσω

Δημοσ.

Μακρύα....δεν έχεις ακούσει τις αγγελίες "ζητάμε μηχανολόγο ΤΕΙ (εκτός ΤΕΙ Χαλκίδας) ? Στο ΤΕΙ αυτό παίρνουν πτυχίο με λευκές κόλες.Αν πας δε θα μάθεις τίποτα,θα μου πεις στ΄άλλα θα μαθεις?Φυσικά και θα μάθεις αν δώσεις εσύ ο ίδιος την απαιτούμενη προσοχή.Μπορεί σα κράτος να μαστε κωλοχανείο ΚΑΙ στην παιδεία,αλλά μια στοιχειώδης λειτουργία υπάρχει ακόμα στα ΤΕΙ (εκτός απο ΤΕΙ Χαλκίδας) .

Δημοσ.

Είναι 2 ώρες μακριά από αθήνα.με κτελ θα πηγαίνεις.για τις λεύκες κόλλες δεν νομίζω να παίζει.για το θέμα με τις αγγελίες ήταν στάνταρ για άτομα από λογιστική.καλό κουράγιο.θα το χρειαστείς...

Δημοσ.

Σίγουρα αφού μπουν είτε θα την βγάλουν μέχρι και τον τελευταίο και θα κλείσει είτε θα τους μεταφέρουν.

Πάντως έχουν ακουστεί πολλά για το ΤΕΙ και την κατάσταση που επικρατεί εκεί μέσα, άσε που το ΤΕΙ δεν είναι στην Χαλκίδα, αλλά στην Άνω Ραχούλα 30 minutes μακριά - με το αστικό.

Αν θυμάσαι σε μια θεολογική που έκλεισε στην Αθήνα,πήραν τα παιδιά και τα πήγαν σε άλλο ομοειδές τμήμα...Heskey φοράδα Stallone λοιπόν...

Μακρύα....δεν έχεις ακούσει τις αγγελίες "ζητάμε μηχανολόγο ΤΕΙ (εκτός ΤΕΙ Χαλκίδας) ?

:confused: :-D :-D :-D

Δεν νομίζω να ήταν σοβαρή αγγελία,μου θυμίζει λίγο το "Εξορκισμοί Harley" με 666€ στο "Car.gr" :rolleyes: ...αν έχεις πρόβλημα με το ΤΕΙ Χαλκίδας,απλά πετάς στα σκουπίδια αθόρυβα όποιο βιογραφικό σου έρχεται με πτυχίο απ'το ίδρυμα αυτό,δεν το βάζεις και στην αγγελία!

Δημοσ.

Ποια Άνω Ραχούλα, ΨΑΧΝΑ είναι.

Μιλάει η εμπειρία.(Άσχετα που έχω να πατήσω 1 χρόνο)

http://www.youtube.com/watch?v=n_3RFvd6S_Q

Δημοσ.

Δεν νομίζω να ήταν σοβαρή αγγελία,μου θυμίζει λίγο το "Εξορκισμοί Harley" με 666€ στο "Car.gr" :rolleyes: ...αν έχεις πρόβλημα με το ΤΕΙ Χαλκίδας,απλά πετάς στα σκουπίδια αθόρυβα όποιο βιογραφικό σου έρχεται με πτυχίο απ'το ίδρυμα αυτό,δεν το βάζεις και στην αγγελία!

Χαλκίδα μένω,βλέπω χρόνια τέτοιες αγγελίες :shifty: Δε σου λέω ότι έχω δει 100ντάδες αλλά πάνω απο 20!!!!

Δημοσ.

ρωταω εγω τωρα, γιατι αυτο το τει μην βαλει λουκετο? Μονο η υπαρξη τέτοιων αγγελιων ειναι ντροπη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...