george14iv Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 παιδια εχω το htc desire s και το ενλογο προγραμα δεν μπορει να μου τρεξει τα roms.... τι μπορει να φτεει ????
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Πιθανοτατα δεν εχεις το αρχειο Psx bios (ή καπως ετσι).
george14iv Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 το κανω εγκαταστση βαζω το boios και μολισ επιλεγω το παιχνιδι αυτο παει να ξεκεινισι και δεν κανει τπτ το μονο που κανει ειναι αν λεει οτι τρεχει απο πανω
orlox Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μηπως ειναι εκδοση απο τον θειο? Δοκιμασε καποια αλλη η αυτη του μαρκετ. Εναλακτικα δοκιμασε αλλο παιχνιδι. Προσωπικα δεν μου ειχε κανει τιποτα περιεργο. Δοκιμασε να βγαζλεις και τον ηχο μιας και συνηθως εκει γινονται πολλα μπερδεμετα
george14iv Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 τι ενοεις θειο ??? ακομα τα εκανα ολα τα παραπανω και παλι τπτ..... φιλε orlox ποια εκδοση εχεις ? ?
orlox Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 εννοω εκτος market. Εχω το psx4droid4 v1.0.9 Αν δεν σου δουλευει με τιποτα υπαρχει ακομα ενας τουλαχιστον εξομοιωτης. Για ψαξτω λιγο
george14iv Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 μπορεισ να μου πεις τι ριθμισεισ εχεις κανει στα settings ???
orlox Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 enable spu irqs off divide counters off cycle multiplier 3 precise cdrom odd enable sound on show framerate off enable auto frame skip on scaling mode stretched screen refresh rate default virtual keypad on trackball as d-pad off sensor as d pad off screen upside down off orientation unspecified fullscreen mode on quick load on start on use input method off Ουφ αυτα Βαριομουνα λιγο να σου πω Μου λεει οτι εχω γκριγκλις. Ειναι χαζο? Ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.