nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 λωλ. Πιστευεις στο υπερφυσικο ή απλως δυσκολευεσαι να καταπολεμησεις την ορμη? όχι αλλά αν υπάρχει εκι έξω ? Ειναι επειδη φοβασαι τον θανατο ξερωγω? όχι , απλά δεν θέλω να νευριάσει μαζί μου
marantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Ειναι επειδη φοβασαι τον θανατο ξερωγω? μου τη σπαει ο θανατος και γενικα καθε επιδραση της Φυσης πανω μου στην οποια δε μπορω να εχω λογο κι επιλογη (πχ μου τη σπαει απεριοριστα που πρεπει να περασω το ενα τριτο και βαλε της ζωης μου σε κατασταση υπνου) αλλα δε νομιζω οτι ειναι αυτο. Ο θανατος αλλωστε ειναι σαν μια σχεση αγαπης και μισους.
bluesattack Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 μα ναι, εχει και μυστηριο το θεμα! Ελατε να γινουμε πολλοι. Κατι αλλο: οταν γινεται μεγαλη μαζικη καταστροφη, νιωθετε μια κρυφη ευχαριστηση? Εξαιρειται η καταστροφη στην ιαπωνια γιατι εχουν γαματο κινηματογραφο και φυσικα τα ανιμε. http://www.youtube.com/watch?v=-gb0mxcpPOU&feature=related Σκετη καυλα ε ? Oυτε η jenna να ηταν...
AMWN_RA Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Εγώ διαβάζω μόνο τις ηλικίες. Και προσπαθώ να φανταστώ από τι πέθανε αναλόγως. για να ξερεις και τι πραμα ερχεται στη γειτονια σου....
Oscar_Mike Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Έφυγε ο ανδρέας2 και είπατε να καλύψετε το κενό; έφυγε??? τι έγινε? ρε 4 μέρες έλειψα και το διαλύσαμε το μαγαζί?
-nick- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 έφυγε??? τι έγινε? ρε 4 μέρες έλειψα και το διαλύσαμε το μαγαζί? Τον κανανε μπαν ... για "τρολλινγκ". Τραγικο.
Oscar_Mike Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 αντρέα δεύτερε, να ποστάρουμε να σε θυμόμαστε!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Τον κανανε μπαν ... για "τρολλινγκ". Τραγικο. συμπάσχω ... αλλά και χωρίς αυτόν η ζωή συνεχίζεται
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Πάντως δεν ξέρω αν το παθαίνετε και εσείς αλλα μερικές από μια φωτογραφία που θα δω ξέρω αν κάποιος έχει πεθάνει. Ακούγεται κουφό αλλα μου έχει τύχει αρκετές φορες. Και στα κηδειόχαρτα επίσης, πολλές φορές οι φωτογραφίες τους (όταν έχουν) είναι λες και παίρνουν μια περίεργη έκφραση
slipknot Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Και στα κηδειόχαρτα επίσης, πολλές φορές οι φωτογραφίες τους (όταν έχουν) είναι λες και παίρνουν μια περίεργη έκφραση Έχω την εντύπωση πως φωτογραφίες μπαίνουν σε χαρτιά τύπου Wanted ή Amber Alert, όχι σε κηδειόχαρτα.
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Έχω την εντύπωση πως φωτογραφίες μπαίνουν σε χαρτιά τύπου Wanted ή Amber Alert, όχι σε κηδειόχαρτα. σωστά , μπερδεύτηκα
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 σωστά , μπερδεύτηκα στις τοπικές εφημερίδες στην επαρχία μπαίνουν φωτο.
slipknot Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 στις τοπικές εφημερίδες στην επαρχία μπαίνουν φωτο. Αυτό δεν είναι λιγάκι ειρωνικό, δεδομένου ότι οι πιθανότητες να γνωρίζονται μεταξύ τους στην επαρχία είναι αρκετά μεγαλύτερες; Μήπως είναι απλά fapping material για τους νεκρόφιλους του χωριού;
NT1G Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Αυτό δεν είναι λιγάκι ειρωνικό, δεδομένου ότι οι πιθανότητες να γνωρίζονται μεταξύ τους στην επαρχία είναι αρκετά μεγαλύτερες; Μήπως είναι απλά fapping material για τους νεκρόφιλους του χωριού; Με τους παππούδες και τις γιαγιάδες στις φώτος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.