marantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Και η ηλικία βέβαια, ξέχασα το βασικότερο! Συνήθως ήταν 70+ αν και μια φορά είχαμε δει "8" και για μια στιγμή νομίσαμε πως δεν είχαμε δει το μηδέν και το ξαναδιαβάσαμε. Μάταια. Και η αίσθηση αυτής της συνειδητοποίησης δεν ήταν καθόλου ωραία οσο πιο μεγαλη η ηλικια τοσο καλυτερα γιατι ετσι ειναι ισχυροτερη η αισθηση. Κι εκτος αυτου ειναι που χαιρεσαι που δεν εισαι εσυ.
gnsX Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 πιο πολυ 40ημερο γουσταρω, αλλα πανω απ' ολα ο θανατος? Λετε να ειμαι γκοθας και να μη το ξερω? Να παω να παρω καινουρια ρουχα αν ειναι. Και αη λάινερ. είσαι απόλυτα φυσιολογικός τότε. Λογικό ο θάνατος να σου προκαλεί μεγαλύτερη έξαψη απο τα μνημόσυνα,η μη προτίμηση στο 9ημεο αφείλεται ότι ο θάνατος είναι πρόσφατος οπότε ασυνείδητα αισθάνεσαι ότι έχασες το "καλό το πράμα" και σου φαίνεται ημίμετρο. Αντίθετα τα 40 μοιάζουν σαν μάνα εξ ουρανού καθώς αποτελούν μακρινή ημερομηνία,και συμβιβάζεσαι με το "απο το ολότελα καλά και τα 40" Ξεσκονίζοντας τα βιβλία απο το πανεπιστήμιο η περίπτωση σεξουαλικής διέγερσης απο κηδειόχαρτα είναι σύνηθες φαινόμενο όταν σε πύλη OR εφαρμοστεί μηδενική τάση,η απάντηση μου είναι ότι είσαι απόλυτα φυσιολογικός με τάσεις αυτισμού.
Alxnks Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 One mans death anothers ones quizz;P σφσ΄λκδφκξφδσαξφδσαλκφδσαφδσαφδσαφδσα οσο μενουν στο quizz και δεν προχωρουν στο jizz ειναι οκ...αν ομως προχωρησουν σε αυτο, το πραγμα γινεται καπως περιεργο.
marantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Εχω κι αλλο ενδιαφερον φετιχ αλλα θα το αφησω γι' αλλη φορα.
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Εγώ πάλι την είχα παίξει, παλιά με ένα βίντεο της brittany murphy και μετά από χρονια άκουσα πως πέθανε και στεναχωρήθηκα. δεν κάνω πλάκα.
The_Judas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους. Χαιρόμαστε με τις αποτυχίες των συνανθρώπων μας γιατί έτσι νιώθουμε ανώτεροι. Ο θάνατος των άλλων μπορεί να θεωρηθεί έμμεσα ως δική μας υπεροχή έναντί τους.
marantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Εγώ πάλι την είχα παίξει, παλιά με ένα βίντεο της brittany murphy και μετά από χρονια άκουσα πως πέθανε και στεναχωρήθηκα. δεν κάνω πλάκα. χαχαχαχα Θεε μου, δεν παιζεσαι. Θα ελεγα οτι στεναχωρηθηκες που δε θα εβγαζε νεα βιντεο για να τον παιξεις, αλλα κατι μου λεει πως προλαβες να αναπτυξεις συναισθηματικη σχεση μαζι της, στο χρονο της μαλακινσης. Βεβαια δεν ειναι και τοσο περιεργο να στεναχωρηθεις αν μαθεις οτι πεθανε καποια/καποιος με μεγαλη ομορφια που δε γνωρισες ποτε. Μου χει συμβει.
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 χαχαχαχα Θεε μου, δεν παιζεσαι. Θα ελεγα οτι στεναχωρηθηκες που δε θα εβγαζε νεα βιντεο για να τον παιξεις, αλλα κατι μου λεει πως προλαβες να αναπτυξεις συναισθηματικη σχεση μαζι της, στο χρονο της μαλακινσης. Βεβαια δεν ειναι και τοσο περιεργο να στεναχωρηθεις αν μαθεις οτι πεθανε καποια/καποιος με μεγαλη ομορφια που δε γνωρισες ποτε. Μου χει συμβει. Από τότε που πέθανε πάντως δεν την ξανάπαιξα με βίντεο της.. σεβασμός στους νεκρούς.
kanesaxo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Απορώ πως ο τοξοβολοςUK ακόμη δεν έχει απαντήσει...
marantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Από τότε που πέθανε πάντως δεν την ξανάπαιξα με βίντεο της.. σεβασμός στους νεκρούς. ε, σιγα τωρα, μαλακιες. Δεν ειναι λογος το οτι πεθανε καποιος για να τον σεβεσαι περισσοτερο ή λιγοτερο απο πριν. Κι επισης, θα πρεπε να το θεωρει τιμη καθεις το να αυνανιζονται για παρτη του. Ειναι κολακευτικο.
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 ε, σιγα τωρα, μαλακιες. Δεν ειναι λογος το οτι πεθανε καποιος για να τον σεβεσαι περισσοτερο ή λιγοτερο απο πριν. Κι επισης, θα πρεπε να το θεωρει τιμη καθεις το να αυνανιζονται για παρτη του. Ειναι κολακευτικο. Μπα δεν μπορώ να φαντασιωθώ μια νεκρή , άστο δεν την παίζω.
marantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους. Χαιρόμαστε με τις αποτυχίες των συνανθρώπων μας γιατί έτσι νιώθουμε ανώτεροι. Ο θάνατος των άλλων μπορεί να θεωρηθεί έμμεσα ως δική μας υπεροχή έναντί τους. δε χαιρομαι σχεδον ποτε με τις αποτυχιες των αλλων, συνηθως ουτε λυπαμαι, επιπλεον ουτε χρειαζομαι τις αποτυχιες τους για να νιωσω ανωτεροτητα. Οι επιτυχιες τους αρκουν. Αλλα ο θανατος ειναι ενα εξαιρετικα ενδιαφερον θεμα. Μπα δεν μπορώ να φαντασιωθώ μια νεκρή , άστο δεν την παίζω. Ελα μωρε, στο βιντεο ολοζωντανη ειναι. Δηλαδη πας να κανει τη δουλεια σου και ξαφνικα εισβαλει στη φαντασια σου ενας σκελετος με μακρυ μαλλι και στον τρωει?
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 δε χαιρομαι σχεδον ποτε με τις αποτυχιες των αλλων, συνηθως ουτε λυπαμαι, επιπλεον ουτε χρειαζομαι τις αποτυχιες τους για να νιωσω ανωτεροτητα. Οι επιτυχιες τους αρκουν. Αλλα ο θανατος ειναι ενα εξαιρετικα ενδιαφερον θεμα. Ελα μωρε, στο βιντεο ολοζωντανη ειναι. Δηλαδη πας να κανει τη δουλεια σου και ξαφνικα εισβαλει στη φαντασια σου ενας σκελετος με μακρυ μαλλι και στον τρωει? Όχι απλά μου έρχεται στο μυαλό η ίδια σαν φάντασμα να στέκεται πίσω μου και να με αγριοκοιτάζει :fear:
marantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Όχι απλά μου έρχεται στο μυαλό η ίδια σαν φάντασμα να στέκεται πίσω μου και να με αγριοκοιτάζει :fear: λωλ. Πιστευεις στο υπερφυσικο ή απλως δυσκολευεσαι να καταπολεμησεις την ορμη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.