sp_steve Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Γεια σας, Εχω ένα laptop Fujitsu-siemens Amilo Li 1720 και αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την ασύρματη συνδεσή μου στο ιντερνετ. Την ασυρματη κάρτα δικτύου μου την αναγνωρίζει ειναι Atheros 5006EG και τα κουμπιά δεν δουλεύουν που εχει επάνω το λαπτοπ(δεν με πειράζει και αν δεν δουλεψουν). Έχω δοκιμάσει ολα τα σχετικα drivers αλλα τιποτα... Τι μπορώ να κάνω? Το λειτουργικο μου ειναι windows 7.
SPANK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Το πρόβλημα σου ειναι απλα τα κουμπιά που δεν σου δουλεύουν για το wireless η δεν μπορείς να συνδεθέις γενικά ? Απο οτι βλέπω δεν υπάρχει υποστήριξη για Windows 7 οπότε λίγο δύσκολο να βρείς , τώρα αν ψάξεις λίγο ίσως να βρείς unofficial καπου αλλα και παλι δεν ειναι σίγουρο οτι θα λειτουργούν. Edit : Επίσης έπρεπε να ανοίξεις thread στην κατηγορία drivers αφου όπως κατάλαβα αυτο ζητάς και δεν έχεις καποιο πρόβλημα με την καθεαυτή την συσκευή. φιλικά
BogusDogus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Αντιμετωπίζω ένα παρόμοιο πρόβλημα, μόνο που στο δικό μου laptop, κάτι συμβαίνει με την κάρτα δικτύου, γιατί εκεί που είμαι συνδεδεμένος σε ένα δίκτυο, από το πουθενά χάνω τη σύνδεση και δεν μπορώ να δω κανένα δίκτυο (ούτε το δικό μου, ούτε άλλα). Με λίγα λόγια, το laptop συμπεριφέρεται σαν να μην μπορεί να δει την κάρτα δικτύου. Αλλά, όσο ξαφνικά χάνω τα δίκτυα, τόσο ξαφνικά επανέρχονται (μερικές φορές, μετά από λίγα λεπτά)
SPANK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Αντιμετωπίζω ένα παρόμοιο πρόβλημα, μόνο που στο δικό μου laptop, κάτι συμβαίνει με την κάρτα δικτύου, γιατί εκεί που είμαι συνδεδεμένος σε ένα δίκτυο, από το πουθενά χάνω τη σύνδεση και δεν μπορώ να δω κανένα δίκτυο (ούτε το δικό μου, ούτε άλλα). Με λίγα λόγια, το laptop συμπεριφέρεται σαν να μην μπορεί να δει την κάρτα δικτύου. Αλλά, όσο ξαφνικά χάνω τα δίκτυα, τόσο ξαφνικά επανέρχονται (μερικές φορές, μετά από λίγα λεπτά) Για αρχή κανε μια απεγκατάσταση και εγκατάσταση των drivers αν δεν το εχεις κάνει ήδη. Επίσης σιγουρέψου οτι δεν σε κόβει κανενα firewall που ίσως εχεις εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου η αυτο των windows.
sp_steve Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Το πρόβλημα σου ειναι απλα τα κουμπιά που δεν σου δουλεύουν για το wireless η δεν μπορείς να συνδεθέις γενικά ? Απο οτι βλέπω δεν υπάρχει υποστήριξη για Windows 7 οπότε λίγο δύσκολο να βρείς , τώρα αν ψάξεις λίγο ίσως να βρείς unofficial καπου αλλα και παλι δεν ειναι σίγουρο οτι θα λειτουργούν. Edit : Επίσης έπρεπε να ανοίξεις thread στην κατηγορία drivers αφου όπως κατάλαβα αυτο ζητάς και δεν έχεις καποιο πρόβλημα με την καθεαυτή την συσκευή. φιλικά Δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου... Οσον αφορά την υποστήριξη για windows 7, πιο πριν ειχα βάλει windows XP, και είχα το ίδιο πρόβλημα... Δηλ. δεν υπάρχει καμία ρύθμιση που να μπορώ να κάνω έστω και χειροκίνητα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.