devil-ji Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Πιο γρηγορος αλλα το προβλημα με το hardware acc παραμενει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kxiekxie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 εγω επιλεγω greek για κατεβασμα απ οτο επισημο site που δινετε εδω στη πρωτη σελιδα και μου βγαζει 404 error εινα ιδιαθεσιμο μονο στα αγγλικα πχ? Μια χαρα κατεβηκε σε εμενα φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
O proedros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι εχει καλυτερη διαχειριση μνημης απο τον 4. Κατα τα αλλα δεν φαινεται ικανος να με πεισει να αλλαξω απο τον opera που χρησιμοποιω τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inkjjl Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Εδώ στο UK οι χαζο-admins μας έχουν μπλοκάρει τον chrome στη σχολή (τον βάζεις portable και δεν) οπότε από το να είμαι με IE9 η FF3.6 στα labs,παίζω με FF5 portable και οφείλω να ομολογήσω ότι πάει αρκετά καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Πιο γρηγορος αλλα το προβλημα με το hardware acc παραμενει όταν λες πρόβλημα? εννοείς δεν αποδίδει πολύ καλά? εμένα εδώ σε firefox 4 110 fps είχα το πολύ με το firefox 5 πήγε 340 http://www.smashcat.org/av/canvas_test/ εκτός αν εννοείς χαλασμένα fonts αν ναι το πρόβλημα δεν είναι του firefox είναι του direct x το ίδιο πρόβλημα έχει και το internet explorer 9 και to chrome με ενεργοποιημένο το hardware acceleration στο firefox και στο internet explorer το πρόβλημα λύνεται με το antialiasing tuner πχ με αυτές της ρυθμίσεις σε μένα παίζει άψογα + ένα άλλο πρόβλημα που υπάρχει δεν υποστηρίζει καλά κάποιες κάρτες κύριός ati κολλάει παγώνει κλπ εκεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι είναι ποιο πολύ θέμα κάρτας απλός κάνεις disable το hardware acceleration Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rambias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι εχει καλυτερη διαχειριση μνημης απο τον 4. Κατα τα αλλα δεν φαινεται ικανος να με πεισει να αλλαξω απο τον opera που χρησιμοποιω τωρα Σωστός::: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Είναι πιο γρήγορος όντως ο καινούργιος. Κάνανε σωστή και ουσιαστική δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 o chrome ειναι ακομα πιο γρηγορος ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Και αυτο με τα "App Tabs" φαινεται πολυ χρησιμο. Το ειδατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 χαχααχαχαχαχαχαχα Εγω ακομα ειμαι με τον 3.6 :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
--Shady-- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Και αυτο με τα "App Tabs" φαινεται πολυ χρησιμο. Το ειδατε? Υπάρχει από την v4. Απίστευτα χρήσιμο όταν δουλεύεις με 20+ tabs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Υπάρχει από την v4. Απίστευτα χρήσιμο όταν δουλεύεις με 20+ tabs. Απ τα 47 tabs και μετά βλέπεις ακόμη μεγαλύτερες διαφορές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark Scizor Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Πιο γρηγορος αλλα το προβλημα με το hardware acc παραμενει Αν το πρόβλημα είναι μόνο τα fonts και είσαι σε ATI, κλείσε το morphological filtering. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 o chrome ειναι ακομα πιο γρηγορος ομως ε ναι,αυτα τα χιλιοστα δευτερολεπτου κανουν την διαφορα στο σερφαρισμα.και στο βρασιμο πατατας. http://www.youtube.com/watch?v=zaT7thTxyq8&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_WOODY Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 καλημερα σε ολους ... ολα καλα αλλα δεν υποστηριζει το fast dial ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα