Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμη η έκδοση 5.0 του Mozilla Firefox

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εγω επιλεγω greek για κατεβασμα απ οτο επισημο site που δινετε εδω στη πρωτη σελιδα και μου βγαζει 404 error εινα ιδιαθεσιμο μονο στα αγγλικα πχ?

Μια χαρα κατεβηκε σε εμενα φιλε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι εχει καλυτερη διαχειριση μνημης απο τον 4. Κατα τα αλλα δεν φαινεται ικανος να με πεισει να αλλαξω απο τον opera που χρησιμοποιω τωρα

Εδώ στο UK οι χαζο-admins μας έχουν μπλοκάρει τον chrome στη σχολή (τον βάζεις portable και δεν) οπότε από το να είμαι με IE9 η FF3.6 στα labs,παίζω με FF5 portable και οφείλω να ομολογήσω ότι πάει αρκετά καλά!

Πιο γρηγορος αλλα το προβλημα με το hardware acc παραμενει :mad:

όταν λες πρόβλημα? εννοείς δεν αποδίδει πολύ καλά? εμένα εδώ σε firefox 4 110 fps είχα το πολύ με το firefox 5 πήγε 340

http://www.smashcat.org/av/canvas_test/

εκτός αν εννοείς χαλασμένα fonts αν ναι το πρόβλημα δεν είναι του firefox είναι του direct x το ίδιο πρόβλημα έχει και το internet explorer 9 και to chrome με ενεργοποιημένο το hardware acceleration

στο firefox και στο internet explorer το πρόβλημα λύνεται με το antialiasing tuner

πχ με αυτές της ρυθμίσεις σε μένα παίζει άψογα

unledki.jpg

+ ένα άλλο πρόβλημα που υπάρχει δεν υποστηρίζει καλά κάποιες κάρτες κύριός ati κολλάει παγώνει κλπ εκεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι είναι ποιο πολύ θέμα κάρτας απλός κάνεις disable το hardware acceleration

Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι εχει καλυτερη διαχειριση μνημης απο τον 4. Κατα τα αλλα δεν φαινεται ικανος να με πεισει να αλλαξω απο τον opera που χρησιμοποιω τωρα

Σωστός:::

o chrome ειναι ακομα πιο γρηγορος ομως

ε ναι,αυτα τα χιλιοστα δευτερολεπτου κανουν την διαφορα στο σερφαρισμα.και στο βρασιμο πατατας.

http://www.youtube.com/watch?v=zaT7thTxyq8&feature=related

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...