Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν για κάποιον λόγο, πιστεύεις (@nicoc89) ότι κινδυνεύεις και ότι χρειάζεσαι να προστατεύσεις τον εαυτό

σου...τι να πω. Πάνε γράψου σε κανά γυμναστήριο να γομαρέψεις, ασχολήσου με καμιά πολεμική τέχνη κτλ.

Αλλά και πάλι, αν ψάχνεσαι για φασαρίες, στο τέλος θα το φας το κεφάλι σου.

Ακόμα και εκεί θα σου πούνε πως το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι τον χαζό.

Χάνεις 100 ευρώ, ξενερώνεις 1-2 μέρες και συνεχίζεις την ζωούλα σου.

αυτά τα κάνω ήδη.

Όσο για το τελευταίο που είπες αν μου την πέσουν στο δρόμο το πολύ πολύ να τους σαπίσω να τους πάρω ότι έχουν επάνω τους , δεν πρόκειται να δώσω κάτι. Βέβαια αυτό είναι λάθος στις περισσότερες περιπτώσεις αλλά στην δίκη μου δέν ειναι γιατι μπορώ, αν και δύσκολο να μου κάνουν πέσιμο να με ληστέψουν , η εικόνα μου τους αποτρέπει. ^_^

Το θέμα μπορεί να κλειδωθεί. ;)

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης.

Ο,τιδήποτε θεωρείται "όπλο", είναι παράνομο να το κουβαλάς πάνω σου.

Περισσότερο επικίνδυνη είναι η λογική του nicoc89 που θέλει να

αγοράσει τέτοια πράγματα. Σαν συλλέκτης, να τα κρεμάσεις στον τοίχο σου

και να τα κοιτάς, να το καταλάβω.

Για αυτοπροστασία, μόνο κακό στον εαυτό σου μπορείς να κάνεις.

Ακόμα και αν ΔΕΝ ήταν παράνομο, είναι απλά ηλίθιο να πιστεύεις ότι

θα σε προστατεύσει ένα σπαθί ή μια ματσέτα.

Θα συμφωνήσω με τον άλλο χρήστη που είπε ότι αυτά είναι λογική 12χρονου

που βλέπει ταινίες και πορώθηκε.

Ένα όπλο πρέπει αρχικά να ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε και δεύτερον

να είμαστε διατεθειμένοι να το χρησιμοποιήσουμε.

Αμφιβάλλω σοβαρότατα ότι αν στην έπεφτε ακόμα και 16χρονος με σουγιά,

ότι η πρώτη σου αντίδραση θα ήταν να τον μαχαιρώσεις με το σπαθί που έτυχε

να κουβαλάς. Αυτά είναι τρελά πράγματα.

Ακόμα πιο σοβαρό είναι το ότι ακόμα και αν επιτρεπόταν, είναι απλά ηλίθιο

να πιστεύεις ότι θα μπορούσες να κουβαλάς πάντα μαζί σου τέτοια όπλα όπου

και να πας. Δεν είμαστε Highlander να κυκλοφορούμε με το katana μέσα από την

καμπαρντίνα.

Το πιο επικίνδυνο όπλο είναι αυτό που δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε.

Οι Αμερικάνοι οι ηλίθιοι έτσι σκοτώνονται, αγοράζουν ένα όπλο το οποίο δεν είναι

διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν στην δύσκολη στιγμή και καταλήγουν να στραφεί εναντίον τους.

Το καλύτερο πράγμα που μπορεί κάποιος να κάνει αν του την πέσει κάποιος στον δρόμο,

είναι να δώσει το κινητό και τα 20-50-100 ευρώ που κουβαλάει και να τελειώνει.

Μαχαίρια, σιδηρογροθιές, σπαθιά και ιστορίες είναι αστεία πράγματα.

Αν για κάποιον λόγο, πιστεύεις (@nicoc89) ότι κινδυνεύεις και ότι χρειάζεσαι να προστατεύσεις τον εαυτό

σου...τι να πω. Πάνε γράψου σε κανά γυμναστήριο να γομαρέψεις, ασχολήσου με καμιά πολεμική τέχνη κτλ.

Αλλά και πάλι, αν ψάχνεσαι για φασαρίες, στο τέλος θα το φας το κεφάλι σου.

Ακόμα και εκεί θα σου πούνε πως το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι τον χαζό.

Χάνεις 100 ευρώ, ξενερώνεις 1-2 μέρες και συνεχίζεις την ζωούλα σου.

φίλε σόρυ αλλά αν δεν είσαι κοινωνικός λειτουργός γιατί μπαίνεις καν στον κόπο;; ;)

Δημοσ.

αυτά τα κάνω ήδη.

Όσο για το τελευταίο που είπες αν μου την πέσουν στο δρόμο το πολύ πολύ να τους σαπίσω να τους πάρω ότι έχουν επάνω τους , δεν πρόκειται να δώσω κάτι. Βέβαια αυτό είναι λάθος στις περισσότερες περιπτώσεις αλλά στην δίκη μου δέν ειναι γιατι μπορώ, αν και δύσκολο να μου κάνουν πέσιμο να με ληστέψουν , η εικόνα μου τους αποτρέπει. ^_^

Γιατί να κλειδωθεί, μπορεί να ενδιαφέρεται και άλλος και να θέλει να ρωτήσει πράγματα περί του θέματος.

Μην είσαι παρτάκιας.

Δημοσ.

αυτά τα κάνω ήδη.

Εγω αυτο που δεν μπορω να κταλαβω ειναι εξ' αρχης η χρησιμοτητα της, αφου, σου λενε αν θα την κουβαλας εξω, λες οχι, αν θα χωσεις κανενα ανθρωπο λες οχι, αν τη θες για αμυνα στο σπιτι, λες οχι, να τη βαλεις σα συλλεκτικη στον τοιχο, λες οχι, τελικα για τι ακριβως πραγμα τη θες, τι ειχες απο την αρχη στο μυαλο σου; Αντε και την πηρες, ποιος θα ηταν ο σκοπος της, ποιος ο στοχος της;

Δημοσ.

Γιατί να κλειδωθεί, μπορεί να ενδιαφέρεται και άλλος και να θέλει να ρωτήσει πράγματα περί του θέματος.

Μην είσαι παρτάκιας.

Ας ανοίξει άλλο θέμα :)

Δημοσ.

Και γιατι να πεις εσυ ποτε θα κλειδωθει το θεμα? Forum σου δεν ειναι. Θεμα σου δεν ειναι. Του forum ειναι. Και αλλοι μπορει να νομιζουν οτι θα γινουν ματσετιστες και να θελουν να πουν κατι.

Δημοσ.

Και γιατι να πεις εσυ ποτε θα κλειδωθει το θεμα? Forum σου δεν ειναι. Θεμα σου δεν ειναι. Του forum ειναι. Και αλλοι μπορει να νομιζουν οτι θα γινουν ματσετιστες και να θελουν να πουν κατι.

μα θέμα μου είναι :devil:

Δημοσ.

Το θέμα αυτό θα μείνει για πάντα ανοιχτό.

εντάξει το δέχομαι , ως φόρος τιμής προς την προσωπικότητα που λέγετε nicoc89.

μου δίνω τα συγχαρητήρια μου.

• 1 χρόνο αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...