salliara Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 να χουμε τα ματια μας 14 οκ, αλλα οχι να αναπτυξουμε και φοβιες.
tsakonas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 αν είναι να την πάθεις, και κατανά να κουβαλάς πάνω σου δε λέει tpt... πάντως δε θα αντέξεις πολύ
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 να χουμε τα ματια μας 14 οκ, αλλα οχι να αναπτυξουμε και φοβιες. δεν είναι φοβία. είναι η υλοποίηση του "φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά"
tsakonas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ενώ η μασέτες k οι "κατανες" είναι νόμιμες.. ρε φιλε, ποσο χρόνον είσαι? 12? 1
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 21 στα 22 Τι πάει να πει αυτό ? ότι είμαι πολύ μεγάλος για να ασχολούμαι με σπαθιά και ματσέτες και πρέπει να αγοράσω όπλα? μήπως έχεις την εντύπωση ότι παίζουμε σε κάποιο παιχνίδι αυτή την στιγμή? Ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλα δεν θέλω να πάω φυλακή για παράνομη οπλοκατοχή.
-nick- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 21 στα 22 Τι πάει να πει αυτό ? ότι είμαι πολύ μεγάλος για να ασχολούμαι με σπαθιά και ματσέτες και πρέπει να αγοράσω όπλα? μήπως έχεις την εντύπωση ότι παίζουμε σε κάποιο παιχνίδι αυτή την στιγμή? Ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλα δεν θέλω να πάω φυλακή για παράνομη οπλοκατοχή. Μα ρε μιναρα σου λενε οτι και σπαθια και ματσετες ειναι παρανομα κ αυτα 1
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μα ρε μιναρα σου λενε οτι και σπαθια και ματσετες ειναι παρανομα κ αυτα Ε ναι το είπαμε αυτό. Από εκεί και πέρα όμως αν βγάλω άδεια κυνηγού μπορώ να έχω ματσέτες .
tsakonas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 21 στα 22 Τι πάει να πει αυτό ? ότι είμαι πολύ μεγάλος για να ασχολούμαι με σπαθιά και ματσέτες και πρέπει να αγοράσω όπλα? μήπως έχεις την εντύπωση ότι παίζουμε σε κάποιο παιχνίδι αυτή την στιγμή? Ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλα δεν θέλω να πάω φυλακή για παράνομη οπλοκατοχή. a καλά....hopeless.. με απογοήτευσες, πάνω από 12 δε περίμενα να σκέφτεται κάποιος έτσι. φυλακή ή κυπαρισσiα. δεν έχεις άλλη λύση
NT1G Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Σαν κυνηγός δηλαδή πως δικαιολογείς την ματσέτα; Μήπως σου επιτεθεί καμιά τίγρης όταν κυνηγάς στα αχανή ελληνικά τροπικά δάση και στέπες;
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Οι απορίες μου λύθηκαν και δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί , το μονο που συμβαίνει πλέον είναι να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ. Ευχαριστώ.
santana99 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση , έχω τις γροθιές μου. Δεν είπα ότι τα θέλω για να προστατευτώ αν μου επιτεθεί άνθρωπος. Το διευκρίνισα και πιο πριν σε κάποιο μήνυμα μου. μα δεν είπα ανθρωπος....ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να γίνει αυτή η επιθεση που λες....πάντα θα πρέπει να το κουβαλάς μαζί σου....πως λοιπόν;
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 μα δεν είπα ανθρωπος....ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να γίνει αυτή η επιθεση που λες....πάντα θα πρέπει να το κουβαλάς μαζί σου....πως λοιπόν; όχι , μόνο σπίτι μου θα τα είχα αλλά εφόσον είναι παράνομα το ξεχνάω.
Arcanaloth Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης. Ο,τιδήποτε θεωρείται "όπλο", είναι παράνομο να το κουβαλάς πάνω σου. Περισσότερο επικίνδυνη είναι η λογική του nicoc89 που θέλει να αγοράσει τέτοια πράγματα. Σαν συλλέκτης, να τα κρεμάσεις στον τοίχο σου και να τα κοιτάς, να το καταλάβω. Για αυτοπροστασία, μόνο κακό στον εαυτό σου μπορείς να κάνεις. Ακόμα και αν ΔΕΝ ήταν παράνομο, είναι απλά ηλίθιο να πιστεύεις ότι θα σε προστατεύσει ένα σπαθί ή μια ματσέτα. Θα συμφωνήσω με τον άλλο χρήστη που είπε ότι αυτά είναι λογική 12χρονου που βλέπει ταινίες και πορώθηκε. Ένα όπλο πρέπει αρχικά να ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε και δεύτερον να είμαστε διατεθειμένοι να το χρησιμοποιήσουμε. Αμφιβάλλω σοβαρότατα ότι αν στην έπεφτε ακόμα και 16χρονος με σουγιά, ότι η πρώτη σου αντίδραση θα ήταν να τον μαχαιρώσεις με το σπαθί που έτυχε να κουβαλάς. Αυτά είναι τρελά πράγματα. Ακόμα πιο σοβαρό είναι το ότι ακόμα και αν επιτρεπόταν, είναι απλά ηλίθιο να πιστεύεις ότι θα μπορούσες να κουβαλάς πάντα μαζί σου τέτοια όπλα όπου και να πας. Δεν είμαστε Highlander να κυκλοφορούμε με το katana μέσα από την καμπαρντίνα. Το πιο επικίνδυνο όπλο είναι αυτό που δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε. Οι Αμερικάνοι οι ηλίθιοι έτσι σκοτώνονται, αγοράζουν ένα όπλο το οποίο δεν είναι διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν στην δύσκολη στιγμή και καταλήγουν να στραφεί εναντίον τους. Το καλύτερο πράγμα που μπορεί κάποιος να κάνει αν του την πέσει κάποιος στον δρόμο, είναι να δώσει το κινητό και τα 20-50-100 ευρώ που κουβαλάει και να τελειώνει. Μαχαίρια, σιδηρογροθιές, σπαθιά και ιστορίες είναι αστεία πράγματα. Αν για κάποιον λόγο, πιστεύεις (@nicoc89) ότι κινδυνεύεις και ότι χρειάζεσαι να προστατεύσεις τον εαυτό σου...τι να πω. Πάνε γράψου σε κανά γυμναστήριο να γομαρέψεις, ασχολήσου με καμιά πολεμική τέχνη κτλ. Αλλά και πάλι, αν ψάχνεσαι για φασαρίες, στο τέλος θα το φας το κεφάλι σου. Ακόμα και εκεί θα σου πούνε πως το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι τον χαζό. Χάνεις 100 ευρώ, ξενερώνεις 1-2 μέρες και συνεχίζεις την ζωούλα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις