Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα όπλα είναι παράνομα .

και δεν είπα πως τα θέλω για να προστατευτώ από ληστές .

Για οποιο λογο και να θες να προστατευθεις, νομιζεις θα θεωρηθει απο κανεναν αυτοαμυνα αμα δουν στον αντιπαλο σου καμμια τομη απο την κορφη μεχρι τα νυχια;

Δημοσ.

αυτές λέτε να είναι καλές ?

Kukri_Machete-PVC_Handle-CS-97KMS.jpg

Για οποιο λογο και να θες να προστατευθεις, νομιζεις θα θεωρηθει απο κανεναν αυτοαμυνα αμα δουν στον αντιπαλο σου καμμια τομη απο την κορφη μεχρι τα νυχια;

ματσέτα είναι , όχι αλυσοπρίονο. :mellow:

Δημοσ.

ναι , αλλα οταν μεσασ στο σπιτι θα βρουν ματσετες(δεν ξερω και αν εχει πληθυντικο αυτο το πραμα) , βαλιστρες, κατανες(ομοιως) , το αλλο το μαστιγιο με το κεντρι μπροστα...ε δεν ξερω ισως να αρχισουν να κανουν υποθεσεις...:D

Δημοσ.

Αλλο ηταν το point μου. Απο τη στιγμη που θα παρεις ενα τετοιο, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να το χρησιμοποιησεις και να θεωρηθει αυτοαμυνα. Η απλα θα το εχεις για φοβητρο (οποτε γιατι δεν παιρνεις μια και καλη μια καραμπινα), η θα το χρησιμοποιησεις, οποτε και την εκατσες.

Δημοσ.

και η αρχικη ερωτηση ηταν εαν απαγορευονται?? :lol: :lol: :lol:

εδω ρε απαγορευεται η σιδερογροθια.!

απορω βεβαιως βεβαιως!

Δημοσ.

Kukri λέγονται αυτά και θεωρούνται μαχαίρια επιβίωσης.

Έχουν καταγωγή από το Νεπάλ αλλά πλέον χρησιμοποιούνται από

πολλούς στρατούς του κόσμου.

Και λόγω του ιδιαίτερου σχήματος και της ιστορίας που κουβαλάνε από πίσω,

μερικά από τα πιο ακριβά μαχαίρια που μπορείς να βρεις είναι αυτού του τύπου

(με λαβή από ακριβά υλικά, σχέδια κτλ.)

Γενικά έχει πολλούς που τα συλλέγουν τα συγκεκριμένα και δικαίως γιατί και σαν μαχαίρι

τα σπάει και ιδιαίτερο/όμορφο είναι.

Για το αν είναι παράνομο μην τα ξαναλέμε, εννοείται.

Και λογικό, μόνο ένας τρελός θα κυκλοφορούσε στον δρόμο με ένα τέτοιο

στην ζώνη.

Δημοσ.

Σχετικό:

Απίστευτη (και πολύ ελληνική) είναι η περιπέτεια που έζησε ο υπεύθυνος τεχνολογίας της Lifo, Νίκος Μαρουσάκης, ο οποίος δυστυχώς κάπου το 2004 αποφάσισε να παραγγείλει ένα σπαθί - σουβενίρ από την ταινία ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών.

http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/Hellas/329799.html

Δημοσ.

και να ρωτήσω....πες ότι έχεις 1-2 τέτοια πάνω σου....πως θα τα κουβαλάς/κρύβεις και θα τα παίρνεις κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι ή θα είναι κολλημένα πάνω σου πάντα;

γιατί σκέψου να πας σάββατο πρωί στο μανάβι να πάρεις πορτοκάλια και να σου επιτεθούν...θα είχες προβλέψει να το πάρεις;

Δημοσ.

και να ρωτήσω....πες ότι έχεις 1-2 τέτοια πάνω σου....πως θα τα κουβαλάς/κρύβεις και θα τα παίρνεις κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι ή θα είναι κολλημένα πάνω σου πάντα;

γιατί σκέψου να πας σάββατο πρωί στο μανάβι να πάρεις πορτοκάλια και να σου επιτεθούν...θα είχες προβλέψει να το πάρεις;

δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση , έχω τις γροθιές μου.

Δεν είπα ότι τα θέλω για να προστατευτώ αν μου επιτεθεί άνθρωπος. Το διευκρίνισα και πιο πριν σε κάποιο μήνυμα μου.

Δημοσ.

δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση , έχω τις γροθιές μου.

Δεν είπα ότι τα θέλω για να προστατευτώ αν μου επιτεθεί άνθρωπος. Το διευκρίνισα και πιο πριν σε κάποιο μήνυμα μου.

Τι αλλο μπορει να σου επιτεθει? Αρκουδα?

• Like 1
Δημοσ.

Τι αλλο μπορει να σου επιτεθει? Αρκουδα?

Ποτε δεν ξέρεις , οτιδήποτε.

Καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος παρα να την πάθεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...