Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγω κάτι.

Έχω έναν μεταλικό στυλό που τον έχω τρίψει πολυ καλα και τον έχω κάνει να τρυπάει τα πάντα όλα. Ξέρεις με σκοπό σε περίπτωησ άμυνας να χτυπήσεις πρόσωπο. Άμα τον δείς δεν γίνεται να πάρεις χαμπάρι οτι τον έχω πειράξει. Τον κουβαλάω μαζί μου για ώρα. Λέτε σε έλεγχο να με μπουζουριάσουν γιατι θεωρητικά είναι όπλο αλλα τώρα πάιζει να περάσει απο το μυαλό του μπάτσου;

Θυμάμαι παλιά (δημοτικό-γυμνάσιο) που κυκλοφορούσα με πεταλούδα και την έπαιζα κιόλας δημόσια (την πεταλούδα έτσι :-) ). Ούτε καν ήξερα οτι απαγορεύεται, κωλόφαρδος ήμουν που δεν πέτυχα κανα μπάτσο.

Δημοσ.

χαχαχα

εντάξη με όλα μπορείς να κάνεις ζημιά, αν είσαι λίγο χειροδύναμος.

Οι φασίστες με τα κατσαβίδια λίγα έχουν κάνει; Πάντως είδες, το κατσαβίδι είναι παράνομο να το κουβαλάς. Εϊχα ρωτήσεις και μάλιστα στο αμάξι πρέπει να το έχεις στην ειδική θέση που τα καινούρια αμαξια έχουν στο πορτμπαγκάζ μαζί με τον γρύλο.

Γιαυτό ρώτησα, να δώ καμια γνώμη,.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

re filoi μου

φιλοι μου αμα ειστε ασχετοι απλα μην λετε ανοησιες καταρχήν τα οπλα δεν είναι παρανομα απλα θελει αδεια πολύ απλα πας σε ένα ψυχιατρο να σε ελενξει δινεις τα στοιχεια σου στην στυνομια και σε έναν μηνα ετοιμη η αδεια σας

σας το λεω επειδει εβγαλα προσφτα αδεια οασο για τα μαχαιρια επισης μην λετε ασχετα το να εχεις μαντσετα είναι απολυτως νομιμο αρκει μην την κουβαλας στον δρομο και γενικα τα μαχαιρια είναι νομιμμα στο σπιτι μου σε κάθε συρταρι υπαρχει ένα μαχαιρι και γιατι οι καιροι είναι δυσκολοι

επισης μην τσαμπουνάτε ανοησιες για ζομπι η ζομπι αποκαλυψη είναι μυθοπλασια καποιων ανοητων καλη ωρα....

αμα θελετε ανοιξτε την καινει διαθηκη και διαβαστε την αποκλαυψη ιωανου εινε στις τελευταιες σελιδες

Δημοσ.

re filoi μου

φιλοι μου αμα ειστε ασχετοι απλα μην λετε ανοησιες καταρχήν τα οπλα δεν είναι παρανομα απλα θελει αδεια πολύ απλα πας σε ένα ψυχιατρο να σε ελενξει δινεις τα στοιχεια σου στην στυνομια και σε έναν μηνα ετοιμη η αδεια σας

σας το λεω επειδει εβγαλα προσφτα αδεια οασο για τα μαχαιρια επισης μην λετε ασχετα το να εχεις μαντσετα είναι απολυτως νομιμο αρκει μην την κουβαλας στον δρομο και γενικα τα μαχαιρια είναι νομιμμα στο σπιτι μου σε κάθε συρταρι υπαρχει ένα μαχαιρι και γιατι οι καιροι είναι δυσκολοι

επισης μην τσαμπουνάτε ανοησιες για ζομπι η ζομπι αποκαλυψη είναι μυθοπλασια καποιων ανοητων καλη ωρα....

αμα θελετε ανοιξτε την καινει διαθηκη και διαβαστε την αποκλαυψη ιωανου εινε στις τελευταιες σελιδες

Αρκετά αποτυχημένη προσπάθεια trolling. 3/10. Ξαναπροσπάθησε...

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...