RottenLungs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγω κάτι. Έχω έναν μεταλικό στυλό που τον έχω τρίψει πολυ καλα και τον έχω κάνει να τρυπάει τα πάντα όλα. Ξέρεις με σκοπό σε περίπτωησ άμυνας να χτυπήσεις πρόσωπο. Άμα τον δείς δεν γίνεται να πάρεις χαμπάρι οτι τον έχω πειράξει. Τον κουβαλάω μαζί μου για ώρα. Λέτε σε έλεγχο να με μπουζουριάσουν γιατι θεωρητικά είναι όπλο αλλα τώρα πάιζει να περάσει απο το μυαλό του μπάτσου; Θυμάμαι παλιά (δημοτικό-γυμνάσιο) που κυκλοφορούσα με πεταλούδα και την έπαιζα κιόλας δημόσια (την πεταλούδα έτσι ). Ούτε καν ήξερα οτι απαγορεύεται, κωλόφαρδος ήμουν που δεν πέτυχα κανα μπάτσο.
caution Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Όχι για το στυλό δεν θα σε δέσουν - είσαι έτοιμος να πολεμήσεις το έγκλημα 2
RottenLungs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 χαχαχα εντάξη με όλα μπορείς να κάνεις ζημιά, αν είσαι λίγο χειροδύναμος. Οι φασίστες με τα κατσαβίδια λίγα έχουν κάνει; Πάντως είδες, το κατσαβίδι είναι παράνομο να το κουβαλάς. Εϊχα ρωτήσεις και μάλιστα στο αμάξι πρέπει να το έχεις στην ειδική θέση που τα καινούρια αμαξια έχουν στο πορτμπαγκάζ μαζί με τον γρύλο. Γιαυτό ρώτησα, να δώ καμια γνώμη,.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 ΟΛΑ τα μαχαίρια είναι παράνομα στην Ελλάδα, έτσι απλά και όμορφα... ακόμα και του νυχοκόπτη, φάση O ελβετικός δεν νομίζω
βαλλιστρα με διοπτρα Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 re filoi μου φιλοι μου αμα ειστε ασχετοι απλα μην λετε ανοησιες καταρχήν τα οπλα δεν είναι παρανομα απλα θελει αδεια πολύ απλα πας σε ένα ψυχιατρο να σε ελενξει δινεις τα στοιχεια σου στην στυνομια και σε έναν μηνα ετοιμη η αδεια σας σας το λεω επειδει εβγαλα προσφτα αδεια οασο για τα μαχαιρια επισης μην λετε ασχετα το να εχεις μαντσετα είναι απολυτως νομιμο αρκει μην την κουβαλας στον δρομο και γενικα τα μαχαιρια είναι νομιμμα στο σπιτι μου σε κάθε συρταρι υπαρχει ένα μαχαιρι και γιατι οι καιροι είναι δυσκολοι επισης μην τσαμπουνάτε ανοησιες για ζομπι η ζομπι αποκαλυψη είναι μυθοπλασια καποιων ανοητων καλη ωρα.... αμα θελετε ανοιξτε την καινει διαθηκη και διαβαστε την αποκλαυψη ιωανου εινε στις τελευταιες σελιδες
thomasG4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 re filoi μου φιλοι μου αμα ειστε ασχετοι απλα μην λετε ανοησιες καταρχήν τα οπλα δεν είναι παρανομα απλα θελει αδεια πολύ απλα πας σε ένα ψυχιατρο να σε ελενξει δινεις τα στοιχεια σου στην στυνομια και σε έναν μηνα ετοιμη η αδεια σας σας το λεω επειδει εβγαλα προσφτα αδεια οασο για τα μαχαιρια επισης μην λετε ασχετα το να εχεις μαντσετα είναι απολυτως νομιμο αρκει μην την κουβαλας στον δρομο και γενικα τα μαχαιρια είναι νομιμμα στο σπιτι μου σε κάθε συρταρι υπαρχει ένα μαχαιρι και γιατι οι καιροι είναι δυσκολοι επισης μην τσαμπουνάτε ανοησιες για ζομπι η ζομπι αποκαλυψη είναι μυθοπλασια καποιων ανοητων καλη ωρα.... αμα θελετε ανοιξτε την καινει διαθηκη και διαβαστε την αποκλαυψη ιωανου εινε στις τελευταιες σελιδες Αρκετά αποτυχημένη προσπάθεια trolling. 3/10. Ξαναπροσπάθησε... 6
βαλλιστρα με διοπτρα Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Αρκετά αποτυχημένη προσπάθεια trolling. 3/10. Ξαναπροσπάθησε... αντε βρες καμια γκομενα
Kostasspil Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ακόμα ανοιχτό το κατάστημα? IBTL Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2015 από Kostasspil
NT1G Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μόνο Σάββατα λειτουργεί αυτό το θέμα; Κρίμα και είχε potential.
Προτεινόμενες αναρτήσεις