Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο τέλος του καλοκαιριού σκέφτομαι να αλλάξω το pc που έχω τώρα με κάτι καλύτερο. Τα χρήματα που διαθέτω είναι 1600-1800Ε και το δίλλημα είναι pc ή mac. Έγω πήγαινα στο pc γιατί είμαι ευχαριστημένος και συγκρτικά θα πάρω καλύτερα χαρακτηριστικά, άλλα φίλος που ασχολείται και έχει mac μου είπε καλύτερα mac. Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτά που λένε για τα mac ή κατα πόσο περιέχει μια δόση υπερβολής. Θα το χρησιμοποιήσω για autodesk και gaming (χωρίς να αποτελεί το gaming πολύ σοβαρό κρητήριο). Δεν ζητάω κάποια σύνθεση γιατί οι τιμές αλλάζουν όπως και το hardware, απλά θα ήθελα κάποια 2η -3η γνώμη.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

φιλε χρησιμοποιω autodesk 3 χρονια τωρα σε pc και δεν εχω προβλημα αν παρεις mac σχεδον ξεχνα το gaming αλλα θα εχεις καλυτερες επιδοσεις στα mac μεγαλουτσικη διαφορα αλλα εχεις χρησιμοποιησει autodesk σε pc και δεν σου αρεσε?

• Moderators
Δημοσ.

που τα ξεθαβετε αυτα ρε σεις?? :P

Αν ριξεις μια ματια στα posts του Gennaios θα δεις ποιος ειναι ο..νεκροθαφτηςrolleyes.gif

Δημοσ.

Αν ριξεις μια ματια στα posts του Gennaios θα δεις ποιος ειναι ο..νεκροθαφτηςrolleyes.gif

χαχαχα εντυπωσιακο! απαντησεις σε ποστς απο το 2010 και πριν :P

Δημοσ.

Eιδατε τι Gennaios που ειναι?? Εχει τα κοτσια να ανοιξει ενα θεμα νεκρο, να τα βαλει με φαντασματα και αλλα τετοια. Ποιος απο εσας το κανει? ^_^

Περα απο τη πλακα, μπορει το παιδι να το βρηκε σε αναζητηση στο google το θεμα και να μην παρατηρησε απο ποτε ειναι...

Και να σας πω και κατι ακομα? Αν καποιος εχει το ιδιο διλλημα σε λιγο καιρο και του εμφανιστει το θεμα σε αναζητηση στο google, καλυτερα δεν ειναι να υπαρχει μια απανατηση που μπορει να τον βοηθησει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...