andreas4067 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 καλησπερα σας! Εχω το netbook : Dell inspiron 9 mini και προσφατα του εβαλα Ubuntu απο τα Windows 7 Starter που ειχε εργοστασιακα.Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ηχο ενω ολα λειτουργουν κανονικα τα υπολοιπα!Αρα Ειμαι σε φαση αναζητησης driver ηχου... Θα μπορουσε καποιος που εχει παραπανω εμπειρια απο μενα,αν ειχε λιγο ελευ8ερο χρονο,να με βοηθησω να τ βρω? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μηπως ο ηχος σου ειναι χαμηλος και πρεπει να τον σηκωσεις απο το μεικτη? Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχει καρτα ηχου με το hda τσιπακι της intel, ποσταρε οτι σου βγαλει το >lspci | grep Audio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas4067 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Όχι όχι...δεν είναι χαμηλός! Απλά δεν έχει ήχο... Θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες το βραδυ που θα πάω σπίτι. Αυτό είναι το netbook: http://www.dell.com/us/dfh/p/inspiron-mini9/pd Hmmm αν δεν πιάσει αυτό,τότε τι κάνουμε? Κανένα site με drivers για linux υπάρχει? Thnx για τον χρόνο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 το link που παραθέτεις λέει ότι το netbook διατίθεται και με ubuntu οπότε υπάρχει fix. ποιά έκδοση ubuntu εγκατέστησες; μ'ένα γρήγορο search στο google ένας λέει ότι το jolicloud του δούλεψε out of the box. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Στο alsamixer (από τερματικό) είναι ανοιχτός ο ήχος; Ο driver του kernel δύσκολο να μην λειτουργεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas4067 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μαγκες, λυθηκε το προβλημα! Ευχαριστω πολυ! Να στε καλα και ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μπορεί να ακούγεται γελοίο, αλλά για δες και τη σίγαση (πολλές φορές είναι ενεργοποιημένη εξ αρχής). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.