Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά

Προσπαθώ να ενσωματώσω υποτίτλους σε ταινία avi αλλά κάτι δεν πάει καλά.

Χρησιμοποίησα το AVIAddXSub αλλά δεν παίζουν οι υπότιτλοι γιατί δεν τους αναγνωρίζει για παράδειγμα ο vlc.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω?

Παίζει κανένα άλλο προγραμματάκι που να κάνει αυτήν την δουλειά καλά?

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότινα το avi recomp αν και αργει λιγο να τα κανει αλλα ποτε δεν μου ειχε κανει προβλημα(για αλλαξε προτα player και δοκιμασε τον gom player μπας και φταιει ο player εγω με αυτον τις τρεχω τις ταινιες)

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότινα το avi recomp αν και αργει λιγο να τα κανει αλλα ποτε δεν μου ειχε κανει προβλημα(για αλλαξε προτα player και δοκιμασε τον gom player μπας και φταιει ο player εγω με αυτον τις τρεχω τις ταινιες)

+1 στον gom!

Δημοσ.

Γεια χαρά

Προσπαθώ να ενσωματώσω υποτίτλους σε ταινία avi αλλά κάτι δεν πάει καλά.

Χρησιμοποίησα το AVIAddXSub αλλά δεν παίζουν οι υπότιτλοι γιατί δεν τους αναγνωρίζει για παράδειγμα ο vlc.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω?

Παίζει κανένα άλλο προγραμματάκι που να κάνει αυτήν την δουλειά καλά?

ευχαριστώ.

Επειδη χρησιμοποιω ακριβως το AVIAddXSub και VLC σε βεβαιω οτι μου παιζει μια χαρα - τοσο στο netbook (Windows XP) - στο desktop win7-x64

Επιπλεον τα αρχεια παιζουν και μια χαρα σε 3 διαφορετικα DVD (divx) Player που τα εχω δοκιμασει.

Ξαναδες λοιπον τις ρυθμισεις σου και πειραματατισου

Δημοσ.

Επειδη χρησιμοποιω ακριβως το AVIAddXSub και VLC σε βεβαιω οτι μου παιζει μια χαρα - τοσο στο netbook (Windows XP) - στο desktop win7-x64

Επιπλεον τα αρχεια παιζουν και μια χαρα σε 3 διαφορετικα DVD (divx) Player που τα εχω δοκιμασει.

Ξαναδες λοιπον τις ρυθμισεις σου και πειραματατισου

Γεια πες μου λοιπόν , πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις ? Τι μπορεί να φταίει και δεν μου αναγνωρίζει τους υπότιτλους.

Παίζει ρόλο το είδος του αρχείου?

Δημοσ.

Γεια πες μου λοιπόν , πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις ? Τι μπορεί να φταίει και δεν μου αναγνωρίζει τους υπότιτλους.

Παίζει ρόλο το είδος του αρχείου?

Το AviAddXsubs δεν καίει τους υποτίτλους στην ταινία αλλά τους κάνει επιλέξιμους πρέπει λοιπόν να τους επιλέξεις από το VLC για να παίξουν.

Δημοσ.

Το AviAddXsubs δεν καίει τους υποτίτλους στην ταινία αλλά τους κάνει επιλέξιμους πρέπει λοιπόν να τους επιλέξεις από το VLC για να παίξουν.

Εγώ θέλω ένα πρόγραμμα που να καίει τους υπότιτλους πάνω στην ταινία. Υπάρχει?

Θέλω να είναι ενσωματωμένοι. Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το κάνω αυτό?

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

ενω τοσα χρονια δουλευα με αυτο το προγραμμα μια χαρα ξαφνικα προβλημα!

δεν μου βγαζει ελληνικους υποτιτλους.μου βγαζει κατι αλαμπουρνεζικα.

γιατι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...