Προς το περιεχόμενο

Radeon HD 6850 σε αδύναμο σύστημα

VeRDe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα παλι μου εχει τυχει ασυμβατοτητα μονο με ddr2 ιδιες να μην δουλευει το ddr.....

η μια ειχε τσιπακια και απο πισω και η αλλη οχι.ο κωδικος ιδιος,τα timings ιδια,οι χρονισμοι ιδιοι.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

O Thanos έχει δίκιο. Τις περισσότερες φορές οι double-sided RAMs δεν είναι συμβατές με τις Single-Sided. Σχεδόν πάντα δηλαδή γιατί μπερδεύεται ο IMC. Πλέον όμως είναι σχεδόν όλες double-sided, οπότε δεν υπάρχει τέτοιο "ρίσκο".

Δημοσ.

Με τα (πιθανών) διαφορετικά timings δεν θα υπάρχει θέμα;

Να πληροφορήσω ότι έχουν αγοραστεί Radeon 5770 και AMD X3 435 εντός budget μεταχειρισμένα. Πλέον τα περιμένω να δούμε τι ψάρια πιάνουμε.. Αν πουληθούν και μερικά από αυτά που βγαίνουν θα πάω και σε RAM να έχω κάτι ολοκληρωμένο.

Δημοσ.

Εννοείται μόλις τα βάλω όλα πάνω και εφόσον πάνε όλα καλά θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα και την απόδοση σε απαιτητικά παιχνίδια τύπου Crysis 2, Battlefield 2 κτλ.

Σε σύγκριση με το τωρινό.....δε νομίζω να υπάρχει σύγκριση..

Δημοσ.

Update: Έκανα μια δοκιμή να παίξω Crysis σε ΜΑΧ με 4x AA και έπαιζε εξαιρετικά στο 8x έπεφταν στις μάχες τα FPS στιγμιαία. Το σημαντικότερο είναι πως δεν μου έχει έρθει ακόμη ούτε τα +2GB RAM, ούτε ο επεξεργαστής!

Είχα βάλει επεξεργαστή φίλου AMD 8450 x3 2.1Ghz ο οποίος έχει τις μισές δυνατότητες από εναν 435.

Είναι μια καλή ευκαιρία να δω αν ο επαιργαστής παίζει τόσο μεγάλο ρόλο ή αν ακόμη και ο 8450 είναι επαρκής και τερματίζει την GPU.

Δημοσ.

Μια χαρα.και μιλαμε για το crysis ετσι?

Κοιτα οτι ο επεξεργαστης θα σου δωσει μια ωθηση μαζι με την μνημη,θα το κανουν.η αληθεια να λέγετε.αλλα και η καρτα γραφικων μην περιμενεις οτι θα μπορει να παιζει τα games τερμα αλλα μια χαρα θα ειναι με το υπολοιπο συστημα.πιστευω θα εισαι πολυ καλα για το budget που ειχες.Και στην τελικη να τα παιζεις στο Χ4 αντι για το Χ8.οι διαφορες στο ματι ειναι ελαχιστες αλλα η αποδοση μεγαλη.

Δημοσ.

επισης, μην ξεχνας, οτι τα παιχνιδια θελουν ghz. κι ενας 8450 σε σχεση με τον 435 εχουν και 0.8Ghz διαφορα! αν τον ανεβασεις και λιγο - στο 3,1ghz- εχει +1Ghz...!

Δημοσ.

επισης, μην ξεχνας, οτι τα παιχνιδια θελουν ghz. κι ενας 8450 σε σχεση με τον 435 εχουν και 0.8Ghz διαφορα! αν τον ανεβασεις και λιγο - στο 3,1ghz- εχει +1Ghz...!

Ναι αλλα ο 8450 εχει και 2 Mb lvl 3 cache.καλα κλαιν μαιν τωρα αλλα οτι την εχει την εχει.οποτε αφαιρεσε απο την διαφορα τους καμια 200-300 Mhz. :P :P :P

Δημοσ.

καλααα, φουστες μπλε..!! σιγα τη διαφορα που θα κανει στα παιχνιδια η L3! καμια εφαρμογη μπορει να την χρειαστει, αλλα στα παιχνιδια δωστε γκαζιααα...!!!!!!

Δημοσ.

Αν είχα πάρει την 6850 στα 110€ που την είχα βρει............................................ αχ..

Εγώ περιμένω πολύ περισσότερα από τις extra RAM. Ο επεξεργαστής δε νομίζω να τερμάτιζε για να πεις ότι με τον 435 θα δεις διαφορά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν κάπου εδώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για τα χρήματα που έδωσα.

Μπορώ και παίζω ενδεικτικά Crysis σχεδόν maxed out me (AA2x) 20-30FPS, Battlefield Bad Company maxed out με AA16x 30-40FPS και Dirt 3 maxed out στα 30-40FPS.

Not bad!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...