Προς το περιεχόμενο

Radeon HD 6850 σε αδύναμο σύστημα

VeRDe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ ο θανος εχει δικιο σε ολα δλδ οσο δυνατη και να ειναι η καρτα σου αν ο επεξεργαστης σου δεν την αφηνει να χρησιμοποιησει την δυναμη της αχρηστευεται απο μονη της. τωρα για την trust εχω ηχεια 5.1 δικα της και ειναι τελεια...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι αλλά δε μου απαντάτε κάτι. Άσχετα με το potential θα έχω καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια με 5770 + AMD 450 ή με 6850 και την Athlon 5600;

Έχω ακούσει ότι στα σύγχρονα παιχνίδια η GPU είναι το 90% του τελικού αποτελέσματος.

Δημοσ.

Στις μεγαλες αναλυσεις με εναν καλο επεξεργαστη που να μπορει να πουσαρει την καρτα ισχυει αυτο.αλλα στην δικη σου περιπτωση με την μικρη αναλυση και τον μικρο επεξεργαστη δυστυχως....

Δημοσ.

Ναι αλλά δε μου απαντάτε κάτι. Άσχετα με το potential θα έχω καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια με 5770 + AMD 450 ή με 6850 και την Athlon 5600;

Έχω ακούσει ότι στα σύγχρονα παιχνίδια η GPU είναι το 90% του τελικού αποτελέσματος.

με 5770 + AMD 450 θα εχεις καλυτερες επιδωσεις...

Δημοσ.

O 5600 στα 3.2 παραδίδει πνεύμα αφού ανατιναχθεί από τις θερμοκρασίες....

Τα παιδιά με έχουν πείσει για setup AMD X3 450 + Radeon 5770 το οποίο δε θα ξεπεράσει τα 170€ στην χειρότερη των περιπτώσεων.

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να προσθέσεις ακόμα 2GB μνήμης RAM. Στις μνήμες, δεν θα πρέπει να σε καίει τόσο η συχνότητα λειτουργίας τους, αλλά η χωρητικότητά τους.

Επίσης, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κυρίως στην αγορά μεταχειρισμένων, για να καταφέρεις με τα ίδια χρήματα, να πάρεις καλύτερα προϊόντα. Εφόσον βέβαια συνοδεύονται από εγγύηση, για να είσαι καλυμμένος.

Δημοσ.

Cuore Sportivo (είσαι και "δικός μας") ξέρω ότι αυτή είναι πιο ολοκληρωμένη λύση αλλά το budget είναι περιορισμένο και δεν τρελαίνομαι κιόλας διότι έχω και XBOX 360. Έχω κοιτάξει τις αγγελίες και μάλιστα έχω έρθει σε επικοινωνία με αρκετές περιπτώσεις. Περιμένω να δω.

Δημοσ.

Ναί έχουμε ένα θεματάκι με τα εξ' Ιτάλιας αυτοκίνητα... :wub:

Θυμάμαι και το username από κάποια αυτοκινητιστικά fora!

Επί του θέματος, γιαυτό σου πρότεινα να κοιτάξεις στις αγγελίες και να μην αγοράσεις καινούργια, για να μείνεις εντός budget! Εγώ τουλάχιστον, αυτό θα έκανα. Γιατί εκτός του ότι μπορείς με τα ίδια χρήματα να αγοράσεις καλύτερο hardware, μπορείς απλά, άμα δεν θες να ψάχνεσαι, να πάρεις αυτά που σου πρότειναν τα παιδιά με περίπου τα μισά χρήματα.

Πάντως, εγώ θα "επιμείνω" στο να προσθέσεις ακόμα 2GB μνήμης... Με έναν 3/4πύρηνο, μία σχετικά μέτρια κάρτα γραφικών (μιας και η ανάλυσή σου δεν είναι υψηλή) και 2GB μνήμης, θα είσαι κομπλέ για πολλά χρόνια!

Δημοσ.

Δυστυχώς οι RAM (4GB DDR2) είναι πολύ ακριβό σπορ για το μπάτζετ μου. Δε νομίζω να βρώ κάτι κάτω από 40€.

Κάρτα γραφικών αγοράστηκε Radeon 5770 στα 90€. Έχω άλλα ~60 για να μείνω εντός μπάτζετ.

Δημοσ.

Μπορείς βέβαια να πάρεις μόνο 2x1GB (και απλά να τα προσθέσεις)! Οι οποίες παίζουν σε χαμηλές τιμές, οπότε δεν θα ξεφύγεις. Κι όπως σου είπα, μην ψάξεις για καλύτερες συχνότητες/timings, μιας και η διαφορά σε real time επιδόσεις είναι ανύπαρκτη.

Το ξέρω ότι σε πρήζω συνεχώς για τις μνήμες, απλά να ξέρεις ότι θα ανασάνει το σύστημα σου. Ειδικά οι νέες εκδόσεις των Windows (από Vista και μετέπειτα), με το καλημέρα δεσμεύουν 1GB μνήμης. Οπότε αν ανοίξεις κάποιον browser, είτε το msn και πας να παίξεις κάποιο σχετικά απαιτητικό παιχνίδι, θα έχεις εμφανές lag μιας και το σύστημα θα έχει ελάχιστη ελεύθερη μνήμη.

Τέλος, μπορείς να πουλήσεις τον τωρινό επεξεργαστή σου, για να εξοικονομήσεις και από εκεί κάποια χρήματα, τα οποία είτε τα προσθέτεις στο budget σου, ή απλά τα κρατάς για ό,τι άλλο θες (όπως βενζίνες, γιατί διψάνε πολύ τα άτιμα τα ιταλικά).

Δημοσ.

Δεν μου έχει τύχει ποτέ ασυμβατότητα με DDR2 μνήμες.

Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι στην περίπτωση που πάρεις μνήμες διαφορετικού χρονισμού από αυτές που ήδη έχεις, να δουλεύουν όλες στην ονομαστική συχνότητα της μνήμης με το μικρότερο χρονισμό.

Αν δηλαδή έχεις μία που δουλεύει στα 800MHz και πάρεις μία που δουλεύει στα 667MHz, τότε όλες θα δουλεύουν στα 667MHz.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...