ektor7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ποτε θα ρθει αυτο το qosmio? Εγω το υπολογιζω στην Ελλαδα,Κυπρο τελος Σεπτεμβρίου,αρχες οκτωβριου! Καπως ετσι παει,με ολα τα μοντελα της Toshiba! Ζητείται γυναίκα για σοβαρή σχέση με σκοπό τον γάμο με τα χαρακτηριστικά της κοπελιάς το Έκτορα 1.Δε ξερω αν το προτιμησει,τελικα,λογο εμφανισης. 2.Θα πρεπει να τσονταρω και γω για να το παρει! Υ.Γ.Τωρα,αν θες,μπορεις να αλλαξεις την αγγελια!
yiannhsp Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αυτά δεν μας τα έγραψες από την αρχή να τα ξέρουμε , άκυρη η αγγελία
ektor7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αυτά δεν μας τα έγραψες από την αρχή να τα ξέρουμε , άκυρη η αγγελία Εγω,θα τσονταρα ετσι κι'αλλιος. Το τραγικο ειναι,να μη της αρεσει,λογο εμφανησης και στο τελος "να μεινω με δυο χειλη καμενα"! Υ.Γ.Εγω, πάντως, ξεκινησα απο τωρα,να μαζευω και να ετοιμαζω τα benchi συνεργα μου,για το δυναμικο come back στο θεμα με τα benchmarks!
brooks Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 είπα και γω, δεν έχω δει ποτέ κοπέλα να της αρέσει η εμφάνιση του qosmio
ektor7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 είπα και γω, δεν έχω δει ποτέ κοπέλα να της αρέσει η εμφάνιση του qosmio Δε το λες και ασχημο και με αλουμινενιο σασι,αυτη τη φορα. Αν ηταν οπως το δικο μου,δε θα εμπαινα καν στη διαδικασια να της το προτινω! Φωτο Και αυτο ειναι το Ρ755 με την GT540m,που σκεφτομασταν αρχικα,για να πιασει!
kirileman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Το αιώνιο ερώτημα. Γενικά όχι, σπανιότατα ναι.
ektor7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Απ'οτι φαίνεται,η μη 3d σειρα,θα κυμανθεί, μεταξύ 1200-1500ευρο ,αλλα με το μοναδικό ίσως αρνητικό,η 1600χ900 ανάλυση της lcd led οθόνης της! Τα θετικά αυτού του μοντέλου(non 3d) είναι, ότι προς το παρόν είναι το μόνο λαπτοπ με gaming gpu και τεχνολογία nvidia optimus, έτσι θα έχει και αυτό πρόσβαση στην ενσωματωμένη intel HD3000,για μεγαλύτερη αυτονομία και εξοικονόμησης ενέργειας! Oσοι έχετε υπομονή, μπορείτε να περιμένετε ακόμη λίγο καιρό, γιατί αυτή τη φορά η toshiba, έχει κάτι πολύ καλό και συμφέρων,να μας προσφέρει! Φυσικά εγώ περιμένω,τα reviews των διάφορων χρηστών,κυρίως σε θέματα θερμοκρασιών! Έχει μόνο μια κοινή έξοδο του ζεστού αέρα,σε αντίθεση με το x500,που έχει 2 με 2 ανεμιστηράκια,για gpu/cpu! Ως γνωστό, ένα gaming laptop πρέπει να πληρεί, τουλάχιστον 3 πράγματα: 1. Δυνατά χαρακτηριστικά,GPU,CPU και καλή οθόνη! 2. Πολύ καλή κατασκευη και ποιότητα υλικών! 3. Πάρα πολύ καλό σύστημα ψύξης =Χαμηλές θερμοκρασίες in game! Υ.Γ.Για την 1600χ900 ανάλυση, ίσως να μην με ενοχλήσει ιδιαίτερα, αλλά για θέματα θερμοκρασίας,δε κάνω καμία,μα καμία υποχώρηση!
kirileman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 17άρι δεν είναι; Θεωρώ ότι για 17άρι είναι μικρή η ανάλυση, όχι απαγορευτική αλλά μικρή. Κερδίζεις, βέβαια, σε επιδόσεις στα παιχνίδια, έχει και τα καλά του. Σε ότι αφορά στο Νο 2 που λες για τα gaming laptops, είναι πολύ δύσκολο να βρεις την πολύ καλή κατασκευή και ποιότητα υλικών, γιατί αν τα βρεις, σε συνδυασμό με τα πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, αντιλαμβάνεσαι ότι θα μιλάμε για τρελό κόστος. Αν μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ ποιότητας/κόστους, ακόμα καλύτερα.
ektor7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 17άρι δεν είναι; Θεωρώ ότι για 17άρι είναι μικρή η ανάλυση, όχι απαγορευτική αλλά μικρή. Κερδίζεις, βέβαια, σε επιδόσεις στα παιχνίδια, έχει και τα καλά του. Σε ότι αφορά στο Νο 2 που λες για τα gaming laptops, είναι πολύ δύσκολο να βρεις την πολύ καλή κατασκευή και ποιότητα υλικών, γιατί αν τα βρεις, σε συνδυασμό με τα πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, αντιλαμβάνεσαι ότι θα μιλάμε για τρελό κόστος. Αν μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ ποιότητας/κόστους, ακόμα καλύτερα. Είναι 17.3 και αν κρίνω από το 18.4" που έχω,η 1600x900 είναι πολύ ικανοποιητική ανάλυση, κυρίως σε καθημερινή χρήση.Δεν είναι όμως fullhd! Η αλήθεια, ούτε στα παιχνίδια πρόσεξα, διαφορά από το fullhd σε 1600x900!Και πάντα δοκιμάζω όλα τα παιχνίδια και στις δυο αυτές αναλύσεις! Ο λόγος, όμως που δεν είναι και τόσο κακό για μένα, είναι ότι υπάρχει και εξ. οθόνη που είναι fullhd! Επειδή παρακολουθώ εδώ και 2 χρονιά τις κινήσεις της Toshiba, θεωρώ δεδομένο, ότι μετά τα χριστούγεννα,θα κυκλοφορήσουν τα non 3d,με fullhd(αν κάποιος βιάζεται και θέλει fullhd,πάει αναγκαστικά σε 3d υλοποίηση)! Όσο για τη ποιότητα,με τον καιρό,μπορεί ο καθένας να κρίνει ή να καταλάβει,αν το λαπτοπ του, έχει καλή ποιότητα κατασκευής ή όχι! Χρυσή τομή,νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα να υπάρξει, αλλά εδώ στην Ευρώπη,θέλει πολύ ψάξιμο και αρκετό ρίσκο πολλές φορές! Εγώ,εδώ και 1,5 χρόνο που έχω το x505(με μονο 1360 ευρώ-όμως,απο Αμερικη), είμαι πολύ ευχαριστημένος σ'αυτό το κομμάτι και οχι μονο! Υ.Γ. Εγώ όμως, επειδή πλέων γουστάρω,να επεμβαίνω και να αναβαθμίζω,το επόμενο λαπτοπ μου,θα είναι ή clevo ή alienware! Αλλά για τη κοπέλα μου, θέλω την ασφάλεια της toshiba(4 χρόνια εγγύηση,με τα 2 να είναι "ότι κι αν συμβεί"),που έχει το σέρβις της, δίπλα μας και όχι στο εξωτερικό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.