Sotosgl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Real Gaming σε Laptop και με 15αρα οθονη!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
brooks Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Γιατί όχι 15αρα; Θέμα συνήθειας είναι. Εμένα οι 17αρες με ζαλίζουν και το έχω ακούσει και από άλλους. Γούστα είναι αυτά.
Sotosgl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Γιατί όχι 15αρα; Θέμα συνήθειας είναι. Εμένα οι 17αρες με ζαλίζουν και το έχω ακούσει και από άλλους. Γούστα είναι αυτά. Μη με παρεξηγεις παρεθεσα την γνωμη μου σε προηγουμενα posts,ειδα μερικους να εχουν εμμονες για ορισμενα πραγματα οποτε σταματησα να συνεισφερω με οποιον τροπο μπορουσα. Απλα μιλαμε για το Gaming Laptop σαν να ειναι επιστημη,μιλαμε για αναλυσεις 1920*1080 σε 15αρα οθονη που αναθεμα αν θα καταλαβεις διαφορα,για το οτι ειναι φοιτητικο το Laptop (Εργασιες-κειμενα-pdf) και αν εχεις να διαβασεις παραπανω απο 2 σελιδες κατανταει κουραστικο κλπ δεν το σχολιαζω καν(Μιλαω επειδη εχω εμπειρια και δεν εικαζω) Γνωμη μου 1500€ για ενα "Gadget" που θα κανει λιγα ή εστω αρκετα απ`ολα ειναι πεταμενα λεφτα (Ειδικα για καποιον που μενει στις Εστιες,Α ρε Ελλαδαρα)
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μη με παρεξηγεις παρεθεσα την γνωμη μου σε προηγουμενα posts,ειδα μερικους να εχουν εμμονες για ορισμενα πραγματα οποτε σταματησα να συνεισφερω με οποιον τροπο μπορουσα. Απλα μιλαμε για το Gaming Laptop σαν να ειναι επιστημη,μιλαμε για αναλυσεις 1920*1080 σε 15αρα οθονη που αναθεμα αν θα καταλαβεις διαφορα,για το οτι ειναι φοιτητικο το Laptop (Εργασιες-κειμενα-pdf) και αν εχεις να διαβασεις παραπανω απο 2 σελιδες κατανταει κουραστικο κλπ δεν το σχολιαζω καν(Μιλαω επειδη εχω εμπειρια και δεν εικαζω) Γνωμη μου 1500€ για ενα "Gadget" που θα κανει λιγα ή εστω αρκετα απ`ολα ειναι πεταμενα λεφτα (Ειδικα για καποιον που μενει στις Εστιες,Α ρε Ελλαδαρα) Δε διαφωνουμε οτι δινεις πολλα λεφτα,για κατι που στην ουσια,πραγματι ειναι gadget!Gadget ειναι παρα πολλα πραγματα που χρησημοποιουμε,οπως για παραδειγμα 300+ευρο τηλεφωνο,3d tv(ακομη και η απλη tv),μια mercedes και γενικα οτιδηποτε που απλα μας προσφερει περισσιτερα απ'οτι χρειαζομαστε!Στην ουσια ουτε το 10%,απ'αυτων που εχουν ηλ.υπολογιστη,το χρειαζονται πραγματικα! Η ζωη εχει αλλαξει ή μας την εχουν αλλαξει και οι αναγκες πλεων ειναι περιεργα διαφορετικές,απ'οτι στις προηγουμενες δεκαετιες! Ομως πλεων,ο καθενας εχει την επιλογη,πως θα τη ζησει και ποιες αναγκες,θα θελει να ενταξει σ'αυτη! Υ.Γ.Εγω αν εχω να διαβασω αρκετες σελιδες,θα τις τυπώσω,γιατι ουτε σε 30αρα οθονη δε θα αντεξω να τις διαβασω!Αλλα ξερω ατομα που μπορου χωρις προβλημα,να διαβαζουν ατελείωτα κειμενα σε tablet!
jek20 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Καλύτερα να κοιτάξεις για destop pc για gaming γιατί του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα μπορούν να παίξουν τέλεια τα παιχνίδια που θα βγούν.Σκέψου το.. καλύτερα είναι να κρατήσεις τα λεφτά αυτά για να κάνεις αναβάθμιση το pc σου κάθε χρόνο.
ektor7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Καλύτερα να κοιτάξεις για destop pc για gaming γιατί του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα μπορούν να παίξουν τέλεια τα παιχνίδια που θα βγούν.Σκέψου το.. καλύτερα είναι να κρατήσεις τα λεφτά αυτά για να κάνεις αναβάθμιση το pc σου κάθε χρόνο. Καθε χρονο ετσι μας λενε και ακομη δεν εχουν ξεπερασει,σε γραφικα αυτα του crysis,ουτε σε απαιτησεις! Το μονο που θα τον περιορισει,για να ριξει αναλυση και λιγο τα γραφικα,θα ειναι ισως το battlefield 3 και αυτο μαλλον μονο σε dx11!
ektor7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Οποιος ενδιαφερεται μπορει να περιμενει το qosmio x770 με την gtx560m σε 17.3" και αναμενεται σε πολυ καλες τιμες αυτη τη φορα! Το 3d μοντελο ειναι στα 1900ευρο,οπωτα τα μοντελα που δε θα ειναι 3d,θα κοστιζουν λογικα 250-300ευρο πιο κατω! Qosmio X770! Σκεφτομαστε πολυ σοβαρα,να μπει στην λιστα,για το καινουριο λαπτοπ για τη κοπελα μου! Εμεινε ενα χρονο,χωρις κομπιουερ,ειναι κριμα να μη παρει ενα λαπτοπ,που να μην ικανοποιει τις "αναγκες" της!
brooks Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Καθόλου άσχημο και είναι και toshiba. Το μόνο που με χαλάει στα Qosmio είναι η "κοκκινωπή' τους αισθητική. Μου κάνει εντύπωση και η τιμή, το τελευταίο qosmio που πήρε ένας φίλος έκανε 2.300 ευρώ με 18.4 οθόνη. Πολλά λεφτά όμως αν σκεφτείς ότι ήταν και με τον παλιότερο i7-740QM, και GeForce® GT460M. Και 5 κιλά βάρος!
kirileman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Σκεφτομαστε πολυ σοβαρα,να μπει στην λιστα,για το καινουριο λαπτοπ για τη κοπελα μου! Εμεινε ενα χρονο,χωρις κομπιουερ,ειναι κριμα να μη παρει ενα λαπτοπ,που να μην ικανοποιει τις "αναγκες" της! WTF? Τόσο πολύ έχει βαρύνει το fb?
ektor7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 WTF? Τόσο πολύ έχει βαρύνει το fb? Tι σημενει fb?
ektor7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Καθόλου άσχημο και είναι και toshiba. Το μόνο που με χαλάει στα Qosmio είναι η "κοκκινωπή' τους αισθητική. Μου κάνει εντύπωση και η τιμή, το τελευταίο qosmio που πήρε ένας φίλος έκανε 2.300 ευρώ με 18.4 οθόνη. Πολλά λεφτά όμως αν σκεφτείς ότι ήταν και με τον παλιότερο i7-740QM, και GeForce® GT460M. Και 5 κιλά βάρος! Οταν το επαιρνες απο αμερικα,σου ερχοταν 1350ευρο και με ssd! Facebook. Το διαβολακι και τα εισαγωγικα,δε τα προσεξες? Θα εχει και optimus για να κανει τις δουλεις της με την intel HD3000!
brooks Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Χαχα εγώ νόμιζα πως όλες οι κοπέλες παίρνουν vaio.
ektor7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Θελει δυνατο επεξεργαστη και καλη οθονη,για να κανει τις δουλειες της,σε σχεδιαστικα προγραμματα και θελω δυνατη και συμβατη gpu για να το ενωνω με την 3dtv,για bluray 3d ταινιες και 3d παιχνιδακια! Εξαλλου τα λεφτα,που σκοπευε να δωσει ηταν πανω κατω στα 1600ευρο και θελει μονο toshiba(ειναι ανενδοτη σ'αυτο)! Χαχα εγώ νόμιζα πως όλες οι κοπέλες παίρνουν vaio. HP,Sony και Dell,δε θελει να τα δει μπροστα της! Για τη Dell οσο και αν προσπαθησα να τη πεισω,δε γινοτα τιποτα!Κακο προηγουμενο,βλεπετε!
yiannhsp Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ζητείται γυναίκα για σοβαρή σχέση με σκοπό τον γάμο με τα χαρακτηριστικά της κοπελιάς το Έκτορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.