Προς το περιεχόμενο

laptop για games

evagelou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

διαβασα ολα τα σχολια σας και σου προτεινω το λαπτοπ που μολις αγορασα!!

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5742G-484G75Mnkk-LX-RDP02-014.htm

εχει καλη τιμη αλλα απο ποιοτητα κατασκευης δεν ξερω.εγω τα 4gb τα εκανα 8 και αποδιδει τελεια!!!

και η nvidia geforce gt540m 2gb ειναι καλη και για gaming και για βαρια προγραμματα!!!!

περιμενω να ακουσω κανενα σχολιο για ποιοτητα κατασκευης!!

Δημοσ.

Είναι αργά τώρα βέβαια, αλλά 1700 ευρώ για ένα συναρμολογούμενο laptop, αμφιβόλου ποιότητας; Τα laptop, πρέπει να τηρούναι 2 προϋποθέσεις.

α) Να είναι φορητά (χαμηλό βάρος και μικρές διαστάσεις)

β) Να έχουν αυτονομία.

Αυτό το τέρας που πήρες, αν σου βγάλει 2 ώρες να πεις και ευχαριστώ.

Για παιχνίδια (αν είσαι φανατικός παίκτης) μόνο κονσόλα. Πέρνεις μία, και την κρατάς 5 χρόνια, χωρίς αγωνίες για αναβαθμίσεις και ρυθμίσεις γραφικών. Τα παιχνίδια τα παίζουμε για την ευχαρίστη που δίνουν και όχι για το αν καταφέρεις να βάλεις high details στα γραφικά.

Την επόμενη φορά που θα κουβαλάς το θηρίο στο αεροπλάνο, θα δεις τί σημαίνει βάρος, και θα καταριέσαι την ώρα που η μπαταρία δεν κράτησε όλη την πτήση.

Φιλικά

Δημοσ.

Προτεινετε μ κανενα gaming λαπτοπ ως 600 ευρω. Λεγοντας gaming δεν το εννοω με την απολυτη εννοια του ορου φυσικα σε αυτα τα λευτα.

Για κανενα lol, lineage κτλ.

Δημοσ.

Είναι αργά τώρα βέβαια, αλλά 1700 ευρώ για ένα συναρμολογούμενο laptop, αμφιβόλου ποιότητας; Τα laptop, πρέπει να τηρούναι 2 προϋποθέσεις.

β) Να έχουν αυτονομία.

Για παιχνίδια (αν είσαι φανατικός παίκτης) μόνο κονσόλα. Πέρνεις μία, και την κρατάς 5 χρόνια, χωρίς αγωνίες για αναβαθμίσεις και ρυθμίσεις γραφικών. Τα παιχνίδια τα παίζουμε για την ευχαρίστη που δίνουν και όχι για το αν καταφέρεις να βάλεις high details στα γραφικά.

Την επόμενη φορά που θα κουβαλάς το θηρίο στο αεροπλάνο, θα δεις τί σημαίνει βάρος, και θα καταριέσαι την ώρα που η μπαταρία δεν κράτησε όλη την πτήση.

Φιλικά

Επηδει εχω αυτη την εμπειρια να ταξιδευω αεροπορικος αρκετα,με ενα 19αρι λαπτοτ και δεν ειχα κανενα προβλημα!Το βαρος του,για μενα ειναι αμιλητεο!

Και το πως θελεις/θεωρεις να ειναι το λαπτοπ σου,δεν ειναι κατι που πρεπει να συμμεριστω.

Δε μ'αρεσουν οι μικροι ΦΟΡΗΤΟΙ υπολογιστες και τους θελω και για βαριες εφαρμογες.Και θελω να παιζω με τα γραφικα που μπορου να μου προσφερου στο ετος 2011!

Στη κονσολα,εχεις το ελευθερο να περιοριστεις εσυ και μη ζητας να το πραξουν κι αλλοι.Δεν εισαι σε θεση να μου πεις,πως να παιξω ενα παιχνιδι για να το ευχαρηστηθω!

Ακομη λιγο θα μας δωσεις και λιστα με το καθημερινο μας προγραμμα! :devil:

Επισης,φιλικα!

Υ.Γ. Περνω μια ακομη μπαταρια και εχω 4ωρες αυτομονια!

Δημοσ.

β) Να έχουν αυτονομία.

Φιλικά

Κοίτα, είναι ανάλογα με το τι ζητάει ο καθένας. Εγώ μπαίνω σε αεροπλάνο 2 φορές τον χρόνο όλες κι όλες για να πάω εξωτερικό και ποτέ δεν κουβαλάω λάπτοπ μαζί μου, για διακοπές πάω. Ο λόγος που ήθελα φορητό είναι ότι έψαχνα κάτι που να μπορεί να με ακολουθεί γιατί μοιράζω την ζωή μου ανάμεσα σε δυο σπίτια. Έχω xbox 360 στο σπίτι, αλλά είναι πολύ πακέτο να το κουβαλάω και πραγματικά απολαμβάνω πολύ καλύτερα πλέον το παιχνίδι στον υπολογιστή. Δεν ξέρω γιατί, γούστα είναι αυτά. Ούτε η αυτονομία με νοιάζει γιατί το χρησιμοποιώ πάντα σε χώρο που μπορώ να το φορτίζω.

Το μέγεθος του δεν είναι μεγάλο (15'6), για το βάρος θα συμφωνήσω,(3,1) αλλά επαρχία μένω, στο αυτοκίνητο το βάζω, εννοώ ότι δεν χρειάζεται να το μεταφέρω στον ώμο με μέσα μεταφοράς κτλ. Ο καθένας ανάλογα με τον τρόπο ζωής του κάνει και τις αντίστοιχες παραχωρήσεις στις απαιτήσεις του.

Εμένα αυτό που με τρελαίνει είναι το stuttering, όχι να μου τελειώνει η μπαταρία.

Θέλω να πω δεν υπάρχει ένα και μόνο σωστό λαπτοπ για όλους γιατί αν ήταν έτσι θα κυκλοφορούσαν ελάχιστα κομμάτια στην αγορά. Το γεγονός ότι κυκλοφορούν αυτά τα τέρατα στην αγορά σημαίνει ότι κάποιους εξυπηρετούν, ετσι δεν είναι;

Για την ποιότητα αμφιβόλου κατασκευής, δεν ξέρω, θα το δω όταν έρθει. Πάντως τα σχόλια που έχω διαβάσει και σε γερμανικά φόρουμ και εδώ είναι θετικά μέχρι στιγμής... Θα δούμε...

Δημοσ.

Επηδει εχω αυτη την εμπειρια να ταξιδευω αεροπορικος αρκετα,με ενα 19αρι λαπτοτ και δεν ειχα κανενα προβλημα!Το βαρος του,για μενα ειναι αμιλητεο!

Είσαι πολύ επιθετικός.

Πρέπει να είσαι ο χουντίνι, αν κατάφερες να ανοίξεις 19'' laptop μέσα σε αεροπλάνο (η να ταξιδεύεις 1η θέση) B) .

Επίσης για το αν είναι βαρύ ή όχι ένα 19'', υπάρχουν δύο "απόψεις".

α) Η κοινή λογική

β) Η άποψη σου.

Δν ξέρω τί σχέση έχεις με το laptop σου και αν το βλέπεις σαν προέκταση κάποιου μέρους του σώματός σου. Τα ποσοστά πωλήσεων όμως των 19΄΄ πρέπει να είναι κοντά στο 0%.

Μικρό φορητό δεν σημαίνει αργό. Π.χ. όλα τα 13.3'' παίρνουν i7 με 8GB ram. Τώρα κάρτα γραφικών, είναι άλλο θέμα. Αν θες να απολαύσεις παιχνίδι, παίζεις σε μια μεγάλη τηλεόραση. Αυτό αυτομάτως κάνει τον φορητό άχρηστο. Σιγά που απολαμβάνεις τώρα γραφικά σε 19''.

Και αν θες να κάνεις σοβαρή δουλεία, έχεις στο σπίτι σου και μια 24'' οθόνη.

Σύμφωνει, ο καθένας διαλέγει ότι θέλει, για αυτό υπάρχουν τόσα μοντέλα. Αλλά δε θα κάνουμε και τη νύχτα μέρα.

Υ.Γ. Stuttering? Που κολλάει αυτό;

Δημοσ.

Είστε οφτοπικ και τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που κάποιος επιλέγει ένα desktop replacement (γιατί λαπτοπ δεν τα λες) αντί ενός dekstop ή ενός μικρού λάπτοπ+κονσόλα ή δε ξέρω γω τι άλλο. Αν ορισμένοι δεν τους κατανοούν ή δεν τους συμμερίζονται, αυτό είναι δικό τους θέμα και μόνο.

Δημοσ.

Είσαι πολύ επιθετικός.

Πρέπει να είσαι ο χουντίνι, αν κατάφερες να ανοίξεις 19'' laptop μέσα σε αεροπλάνο (η να ταξιδεύεις 1η θέση) B) .

Επίσης για το αν είναι βαρύ ή όχι ένα 19'', υπάρχουν δύο "απόψεις".

α) Η κοινή λογική

β) Η άποψη σου.

Δν ξέρω τί σχέση έχεις με το laptop σου και αν το βλέπεις σαν προέκταση κάποιου μέρους του σώματός σου. Τα ποσοστά πωλήσεων όμως των 19΄΄ πρέπει να είναι κοντά στο 0%.

Μικρό φορητό δεν σημαίνει αργό. Π.χ. όλα τα 13.3'' παίρνουν i7 με 8GB ram. Τώρα κάρτα γραφικών, είναι άλλο θέμα. Αν θες να απολαύσεις παιχνίδι, παίζεις σε μια μεγάλη τηλεόραση. Αυτό αυτομάτως κάνει τον φορητό άχρηστο. Σιγά που απολαμβάνεις τώρα γραφικά σε 19''.

Και αν θες να κάνεις σοβαρή δουλεία, έχεις στο σπίτι σου και μια 24'' οθόνη.

Σύμφωνει, ο καθένας διαλέγει ότι θέλει, για αυτό υπάρχουν τόσα μοντέλα. Αλλά δε θα κάνουμε και τη νύχτα μέρα.

Υ.Γ. Stuttering? Που κολλάει αυτό;

1.Ειμαι λιγακι επιθετικος,γιατι εχω κουραστει,να εξηγω,οτι οι αναγκες του καθενος,δε πρεπει ντε και καλα να γινουν και δικες μου.

Αν θελω ενα υπολογιστη που να τον μεταφερω και ενα υπολογιστη για να βλεπω ταινιες και να παιζω παιχνιδια,δεν ειμαι αναγκασμενος να αγορασω ενα netbook και ενα σταθερο!

Μπορω να επιλεξω τον συνδιασμο των 2,εστω και αν δεν αρεσει σε μερικους.Δεν ειναι δικο μου προβλημα!

2.Η κοινη λογικη,περιεχει ενα τεραστιο φασμα πιθανων συνδιασμων και δε στηριζεται μονο στη λογικη καποιας μεριδας ανθρωπων,εστω και αν ειναι η πλειοψηφια!

3.Επειδη δεν εχεις παρακολουθησει,τι γινεται στην αμερικη,δε ξερεις φυσικα,οτι μολις βγηκαν το qosmio με την 360 και το asus 5870,για 2μιση μηνες ηταν και τα 2 sold-out,τουλαχιστων στα 3μεγαλα καταστηματα που ψωνιζω εγω!Ενημερωτικα!

4.ι7 και 13",θελω να το δω,οπως θελω να δω και τι συστημα ψυξης θα εχει για να κρατησει ενα τετοιο επεξεργαστη σε νορμαλ θερμοκρασιες!

Και τι γινεται με το δευτερο ορο που εχεις θεσει,για τα λαπτοπ,η αυτονομια?

5.Ναι το απολαμβανω και σε 19αρα και σε 50αρα.Και στο μπαλκονι,στο σαλονι,στη κουζινα(μη το σχολιασεις,γιατι αν δεν εισαι Κυπριος,δε θα το καταλαβεις) και στις διακοπες και στο εξωτερικο και οπου αλλου γουσταρω!

6.Αφου υπαρχουν τοσα μοντελα,γιατι να επιλεξω κατι που δε ταιριαζει στις αναγκες μου,οπως ενα 13αρι με αυτονομια και να μη παρω το 18αρι με τα χαρακτηρηστικα που θα μου κανει και μου το προσφερουν σαν επιλογη?

Υ.Γ.Και οπως ειπε και ο kirileman,εισαι παντελως εκτος θεματος(οπως και εγω που σ'απαντω) και δεν μπορεις ουτε να βοηθησεις στο θεμα αυτο.Γιατι απλα,δε το αποδεχεσαι σαν θεμα!

Δημοσ.

Ωχ, τώρα θα απαντήσει. Βάλτο σε ένα spoiler μπας και τη σκαπουλάρουμε.

Μην ανησυχεις,μεχρι το βραδι,θα τα 'χουν διαγραψει ολα τα εκτος θεμα,ποστ! B)

Δημοσ.

στο θεμα μας τωρα.... τελικα θα μου προτινετε τι να παρω? μεχρι κανα 1500αρι αν κανουμε δουλεια!

Δημοσ.

Προτιμάς να ακούσεις γνώμες και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα ή να σου πει ο καθένας από μας, "Πάρε το Α", "Όχι, πάρε το Β";

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...