Προς το περιεχόμενο

laptop για games

evagelou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αλλα ποιο αλλο με την gtx460 εκτος απο το τουρμπο-x εχει? δεν δινω τοσα για το qosmio...

Ποιος σου προτινε το Qosmio?εγω παντος οχι! :confused:

Α το p150hm! Τέλεια. Με τι χαρακτηριστικά; Οθόνη, επεξεργαστή κλπ; Επίσης, όταν έρθει δείτε λίγο αν η οθόνη του είναι η AUO ή η LG.

post-192952-0-44679000-1308838000_thumb.png

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κοίταζα λίγο τις τιμές του mySN.

Εδώ είναι η σύνθεση (περίπου) που πουλάει το Πλαίσιο στα 1299.

capturejgk.png

Εδώ η δική μου σύνθεση (όσο πιο κοντά γίνεται σε τιμές και χαρακτηριστικά στα σημεία που διαφέρει) η οποία μου στοίχισε 1770 ευρώ χωρίς να πουλήσω ακόμα την 460m.

capture2de.png

Βλέπω ότι δεν είναι και τρομερές οι τιμές του mySN. Δεν πιστεύω να έκανα κάποιο λάθος.

Δημοσ.

σκεφτομαι να κανω customize απο dell.com . το msystems θα μου το φερει? το καταστημα αυτο κανει με δοσεισ? συγνωμη αν σας εχω πριξει...

πως γινεται αυτο?

Δημοσ.

το βρηκα!

capturejgk.png

Εδώ η δική μου σύνθεση (όσο πιο κοντά γίνεται σε τιμές και χαρακτηριστικά στα σημεία που διαφέρει) η οποία μου στοίχισε 1770 ευρώ χωρίς να πουλήσω ακόμα την 460m.

capture2de.png

Βλέπω ότι δεν είναι και τρομερές οι τιμές του mySN. Δεν πιστεύω να έκανα κάποιο λάθος.

To θεμα ειναι οτι εχει 2χρονακια εγγυση και η 6970 ειναι καλυμενη,για 2 ή και περισσοτερα χρονια(μεσο επεκτασης)!

Και με τις gpu δεν εισαι,δυστυχος,ποτε σιγουρος ποτε θα σου βγαλει προβλημα!

Αν φερει το πλαισιο με την 6970,νωμιζω ετσι θα ειναι μια πολυ καλη προταση!

Εξαλλου,αν το οικονομικο δεν ειναι μεγαλο προβλημα,τα μοντελα της clevo,εχουν πολλες δυνατοτητες επιδιορθωσης και αναβαθμησης,με πολυ λιγοτερο κοστος και ταλαιπωρια,σε σχεση με ολα τα υπολοιπα g.laptop!

Οποταν δεν ειμαι αρνητικος σε ενα clevo απο το πλαισιο!

Αλλα εγω θα το επερνα απο Γερμανια.

Δημοσ.

Αν έχει κάποιος σκοπό να παραμείνει με την 460 για 1-2 χρονάκια, τότε αξίζει από Πλαίσιο. Αν θέλει καλύτερη καρτούλα, μάλλον απ'έξω, θα χάσει πιστεύω σε τιμή (θέλει ψάξιμο βέβαια) αλλά θα κερδίσει σε κόπο και χρόνο.

Δημοσ.

και εξαλλου μπορει να επιλεξει καποιος,με τον ι7-630 και με 4gb ram και χωρις windows και να το παρει σε καλυτερη τιμη ή στα λεφτα που διαθετει!

Δημοσ.

το τουρμπο εξ τι κατασκευη εχει? φτηνιαρικη εντελως? σε σχεση πμ με το ασουσ που ελεγα,,,

Δημοσ.

το τουρμπο εξ τι κατασκευη εχει? φτηνιαρικη εντελως? σε σχεση πμ με το ασουσ που ελεγα,,,

Ρωτα τον kirileman,που το εχει.

Δημοσ.

capturejgk.png

capture2de.png

Εμένα η σύνθεσή μου, μου βγήκε λίγο πιο τσιμπημένη γιατί εν τέλει έβαλα 8 GB RAM, Blu Ray και Windows αγγλικά για να ξεμπερδεύω. Σύνολο 1631,00 ευρώ και 35 ευρώ μεταφορικά.

Επειδή δεν μιλάω γερμανικά και το φοβόμουνα μην γίνει καμιά στραβή, έκανα και μια μικρή έρευνα και σε clevo Γαλλίας,που το'χω πιο άνετα αλλά από Γερμανία μου ερχόταν πιο φτηνά.

Εγώ νομίζω ότι αν κάποιος πάει για gaming laptop συμφέρει περισσότερο από Γερμανία γιατί έχει μεν διαφορά 300 ευρώ από το Πλαίσιο, αλλά με διπλάσια εγγύηση, την 6970 αντί της 460 και Blu Ray αντί για DVD. Οι δόσεις βέβαια είναι ένα θέμα...

Τώρα για την ποιότητα κατασκευής, δεν ξέρω να σας πω...

Α το p150hm! Τέλεια. Με τι χαρακτηριστικά; Οθόνη, επεξεργαστή κλπ; Επίσης, όταν έρθει δείτε λίγο αν η οθόνη του είναι η AUO ή η LG.

edit: Η 6970m είναι αρκετά ζεστή, θέλει σήκωμα λίγο το λάπτοπ από πίσω για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα. Μια καλύ λύση είναι η τοποθέτηση από κάτω δυο αυτοκόλλητων στοπ για πόρτες, εγώ είδα σημαντική μείωση της θερμοκρασίας. Αντίστοιχα, επειδή η μπαταρία πρέπει να βγει αλλά έχει πάνω της ένα από τα 3 μπροστινά "ποδαράκια", όταν αφαιρεθεί, το μηχάνημα μπατάρει από αριστερά, πρέπει και εκεί να μπει κάποιο πρόσθετο.

http://img-europe.electrocomponents.com/largeimages/R397469-01.jpg

Αν βάλουμε αυτό από κάτω δεν είμαστε ok?

Δημοσ.

Την 5650 την είχα σε ένα SONY πριν λίγους μήνες και δεν έπαιζε καλά σε max ρυθμίσεις ούτε το FIFA.

3dMark06:

7300 το sony (με i5 και 5650)

19700 το clevo (με i7 2720QM και 6970) :whistle:

@brooks, ναι αλλά δεν είναι άβολες οι βάσεις; Με δυο μικρά ποδαράκια από πίσω είσαι οκ χωρίς έξοδα.

Δημοσ.

Την 5650 την είχα σε ένα SONY πριν λίγους μήνες και δεν έπαιζε καλά σε max ρυθμίσεις ούτε το FIFA.

Την 5650m εχει το toshiba μου και παιζω το mass effect 2 σε max ρυθμισεις!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...