Προς το περιεχόμενο

laptop για games

evagelou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

για να ζηταω λαπ τοπ παει να πει πως εχω σκεφτει τι χρειαζομαι... ειμαι σε σχολη πληροφορικης αποτε το σταθερο δεν με βολευει με την καμια....

Στην σχολη θα παιζεις παιχνιδια; :rolleyes:

Δημοσ.

στην σχολη θα κανω heavy programming....και games γτ στην εστια εχουμε τρελο δικτυο και πεζουμε πολλα λαν ... clevo φερνει καποιος στην ελλαδα η απλα κανω παραγγελια?

Δημοσ.

αν κανω customize απο dell.com μπορουν να μου το φερει το msystems ?

Ναι.

Αλλα νομιζω πως πρεπει να παρεις απευθειας την msystems και να τους πεις πως το θες,

για να σου πουν τιμη την επομενη ημερα.

Δημοσ.

πηγενε κατα clevo μερια,με gtx485m/hd6970m!

Και δεν ειναι υποχρεωτικα να ειναι σαν τα turbo-x!

Δηλαδή του λες να μην πάρει clevo από το Πλαίσιο αλλά απ' έξω;

Δημοσ.

Γιατι δε κανετε μια συναντηση εσεις με τα clevo,να μας πειτε και μας,αν ειναι πραγματι τα ιδια?

Εκτος αυτου,ξερεις ποσα ειδη σασι ή εξερτηματα και μητρηκες,ανεξαρτητος ποιοτητας και τιμης που να ταιριαζουν μεταξυ τους,πουλαει η clevo?

Το τι θα χρησιμοποιεισει η καθε εταιρεια,για στησει τα δικα της μηχανηματα,ειναι δικια της ευθυνη και τακτικη!

Και δε πιστευω οτι του πλαισιου του συμφερει να αγοραζει ετοιμα προϊοντα!Κανει οτι κανουν ολες οι ετερειες,αγοραζουν τα εξαρτηματα και τα συναρμολογουν οι ιδιοι,που δεν ειναι και καμια φιλοσοφια!

Απλα εκει που παιζει η καθε ετερεια,ειναι στην ποιοτητα και τη τιμη των κοματιων που θα παρει!

Αυτο δε συμαινει οτι το turbo-x που εχεις εσυ,διαλεξαν τα πιο φτηνα και χαμηλης ποιοτητας εξαρτηματα,αλλα για τα περισσοτερα,τα πιο φτηνα τους μοντελα,φαινεται οτι αυτο κανου!

Και απ'οτι φαινεται,για τις gaming σειρες των turbo-x,δεν ακουστηκαν και παρα πολλα παραπονα και οι περισσοτεροι φαινεται να ειναι ευχαριστημενοι.Δε μπορω ομως,να ειμαι σιγουρος,γιατι δε κυκλοφορουν ευρεως στη αγορα!;)

Αν βρει απο το πλαισιο με την 6970/485,ας το παρει απο εδω!

Εγω παντος,εχω περισσοτερη εμπιστοσηνη στις Γερμανικες εταιρειες,παρα στις Ελληνικες!Αν κανω λαθος,εγω θα τους δωσω την ευκαιρια και το χρονο να μας αποδειξουν το αντιθετο!

Δημοσ.

off topic

Άσχετο, βάλε ρε συ τον ορθογραφικό έλεγχο στον browser σου να μπορούμε να σε διαβάζουμε ευκολότερα. :)

Δε χρησιμοποιω ορθογραφικο ελεγχο και δε ξερω και πως λειτουργει αυτο,προτιμω να περνω(περναω) μετα και να τα διορθωνω(απλα μου ξεφευγουν μερικα)!

Και πες μου τι δε καταλαβες? :devil:

EDIT:Τα διορθωσα!Ξαναδιαβασε το και ελπιζω να καταλαβεις αυτη τη φορα!

σκεφτομαι αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0591152&catid=010200

αξιζει τοσα λευτα?

Aν και εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια στα Alienware,δε θα το επερνα μονο και μονο γι'αυτο:17,3" TFT 1600 x 900 (WLED - HD+)!Σχεδον 1800ευρο χωρις FullHD!

Oλα τα υπολοιπα,πιστευω,οτι δικαιολογουν την τιμη του(για Ευρωπη,φυσικα!)!Και ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη για gaming laptop!

Δημοσ.

Αλλη μια μαγκια που μπορεις να κανεις ειναι να γραφεις σε ενα αρχειο Word πατας το F7 και κανεις αυτοματα τον ορθογραφικο ελεγχο.Απο οτι καταλαβες δεν βαζω τονους αλλα αν ειναι να στειλω καπου Official μου γλυτωνει 3 λεπτακια ;)

On topic μονο σε εμενα ο συνδιασμος Laptop και Gaming φαινεται ενα τεραστιο Fail;Αφου στην τελικη στο σπιτι θα παιζει Games.Τωρα η οικονομια χωρου που σου προσφερει ενα Laptop αν αξιζει τα 600€ παραπανω ειναι αλλο θεμα.

Δημοσ.

Αλλη μια μαγκια που μπορεις να κανεις ειναι να γραφεις σε ενα αρχειο Word πατας το F7 και κανεις αυτοματα τον ορθογραφικο ελεγχο.Απο οτι καταλαβες δεν βαζω τονους αλλα αν ειναι να στειλω καπου Official μου γλυτωνει 3 λεπτακια ;)

Συνηθως,ξερω ποια ειναι τα λαθη μου,γι'αυτο τα διορθωνω μετα,χωρις προβλημα!Γι'αυτο δε μου χρειαζεται ο ορθογραφος!

Το θεμα ειναι αλλο.Ενω μπορουμε να διαβαζουμε,ανετα πολλες φορες,κειμενα με ορθογραφικα και συντακτικα λαθη,σαν ανθρωποι,αρεσκομαστε στο να κανουνουμε παρατηρησεις!

On topic μονο σε εμενα ο συνδιασμος Laptop και Gaming φαινεται ενα τεραστιο Fail;Αφου στην τελικη στο σπιτι θα παιζει Games.Τωρα η οικονομια χωρου που σου προσφερει ενα Laptop αν αξιζει τα 600€ παραπανω ειναι αλλο θεμα.

Εχω το λαπτοπ και το desktop της υπογραφης μου.Ποιο πιστευεις,οτι εχει τι πιο χαμηλες θερμοκρασιες της gpu μεσα στα παιχνιδια?

Και στο σπιτι τα περισσοτερα παιχνιδια τα παιζω στο λαπτοπ,ειναι πως βολευει τον καθενα!

Αν εισαι φοιτητης,για παραδειγμα,σου ερχεται πολυ πιο φθηνα το λαπτοπ,απ'οτι το desktop!

Εγω προσωπικα,δε θα ξαναγορασω desktop(δε με βολευουν καθολου),μονο gaming laptop!

Δημοσ.

ναι αλλα ποιο αλλο με την gtx460 εκτος απο το τουρμπο-x εχει? δεν δινω τοσα για το qosmio...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...