Προς το περιεχόμενο

laptop για games

evagelou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δυστυχως το turbo x εχει πολυ καλυτερο επεξεργαστη. Αν δε σε πειραζει τοσο ο επεξεργαστης το asus εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης καλυτερο συστημα ψυξης και ειναι σχεδον αθορυβο.

Δημοσ.

sorry αλλα λεφτα για turbo -x δεν δινω.... απο ποιοτητα κ ομορφια καμια σχεση με το asus...καρτα εχουν ιδια το ξερω... υπαρχει τπτ αλλο στην αγορα?

Δημοσ.

Mακριά από turbo-x.

Καλύτερα να πάρεις κάτι επώνυμο σε HP,TOSHIBA,DELL,SONY,ACER παρά να κλαίς τα λεφτά σου σε ελληνικές συναρμολογήσεις της πλάκας.

Δημοσ.

Mακριά από turbo-x.

Καλύτερα να πάρεις κάτι επώνυμο σε HP,TOSHIBA,DELL,SONY,ACER παρά να κλαίς τα λεφτά σου σε ελληνικές συναρμολογήσεις της πλάκας.

Τι συναρμολογήσεις; Έτοιμα έρχονται τα μηχανήματα από Clevo, όχι σε κομμάτια.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παιχνίδια θέλεις να παίζεις

1.Dell xps L502x

2.Dell xps 15z , το είδα απο κοντά και είναι πολύ-πολύ καλό (ψιλοαντιγραφή του macbook pro για το μέγεθος μιλάω) και απο χαρακτηριστικά καλύτερο.

Δημοσ.

παιζω wow ,aion,crysis γενικως δυνατα παιχνιδια... καλος ο dell αλλα η καρτα γραφικων με χαλαει λιγο...

Δημοσ.

παιζω wow ,aion,crysis γενικως δυνατα παιχνιδια... καλος ο dell αλλα η καρτα γραφικων με χαλαει λιγο...

Απο ποτε τα λαπτοπ ηταν καθαρα gaming μηχανηματα ομως;

Φτιαξε με 900ευρω ενα πολυ δυνατο desktop για παιχνιδια και παρε και ενα οικονομικο λαπτοπ για φορητοτητα.

Δημοσ.

για να ζηταω λαπ τοπ παει να πει πως εχω σκεφτει τι χρειαζομαι... ειμαι σε σχολη πληροφορικης αποτε το σταθερο δεν με βολευει με την καμια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...