Προς το περιεχόμενο

έχω προστασία η όχι??

timos_som

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, πριν λίγο έκανα install το eset nod32 σπασμένο σε windows 7 pro 32 bit όταν ανοίγω το pc μου λέει ότι η έκδοση που είναι στο nod είναι 3.0.642.0 δεν υποστηρίζεται και δεν ξέρω αν έχω προστασία στο pc???

Δημοσ.

ξέρεις κάποιο antivirus σπασμένο που να το δέχεται?

καταρχας αφαιρεσε το υπαρχων και μετα δοκιμασε καποιο απο ολα τα υπολοιπα...

Δημοσ.

καλησπέρα, πριν λίγο έκανα install το eset nod32 σπασμένο σε windows 7 pro 32 bit όταν ανοίγω το pc μου λέει ότι η έκδοση που είναι στο nod είναι 3.0.642.0 δεν υποστηρίζεται και δεν ξέρω αν έχω προστασία στο pc???

Εκανες update το antivirus ??? Εμενα λεει 4.2.40.0

Δημοσ.

ξέρεις κάποιο antivirus σπασμένο που να το δέχεται?

Καλύτερα ΧΩΡΙΣ antivirus,παρά με σπασμένο antivirus!

Κατέβασε ένα από τα δωρεάν αν δεν θες να αγοράσεις κάποιο. (Δεν το λέω λογό και καλά της πειρατείας, απλά τα σπασμένα antivirus είναι τρύπια και μπάζουν από παντού!)

Δημοσ.

(Δεν το λέω λογό και καλά της πειρατείας, απλά τα σπασμένα antivirus είναι τρύπια και μπάζουν από παντού!)

Δεν ισχύει αυτό που λες....

Και εγώ θα πρότεινα στο παιδί να βάλει κάποιο free antivirus.

Δοκίμασε το avira είναι από τα καλύτερα και αρκετά ελαφρύ...

Δημοσ.

θα σου πω κατι για τα antivirus που κατεβαζουνε ολοι σπασμενα για να ξερεις...η εγκατασταση που κατεβαζεις..ειναι η αυθεντικη..το κλειδι ομως που βαζεις...δεν το εχεις μονο εσυ..γιατι το εχουνε αλλα (πχ 1000 ατομα) γιατι ειναι ανεβασμενο στο ιντερνετ (πχ στο thepiratebay). οταν το βαζεις το κλειδακι και κανεισ ενημερωση..η εταιρεια το βλεπει οτι εχεις βαλει και εσυ αυτο το κλειδι (ΔΕΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ)! σε αφηνει να το χρησιμοποιησεις..αλλα..το προγραμμα δεν λειτουργει 100%...ενω εσυ νομιζεις οτι λειτουργει 100%..καταλαβες? οποτε..βαζεις ενα free οπως το avast η το avira και εχεις το κεφαλακι σου ησυχο..και 100%...και νομιμα...και χωρις crack και αηδιες..;)

Δημοσ.

Βάλε ενα απο τα free που ειναι αρκετά καλα οπως το avira χρόνια το έχω τώρα και με καλύπτει απόλυτα.

Γενικά ενα free antivirus και λίγο προσεκτικός να είσαι δεν θα έχεις προβλήματα

Δημοσ.

ναι..αρκετα καλο θα ελεγα απο τα free...εχω κανει ενα search το ιντερνετ και ειδα οτι ειναι κορυφη. εγω προσωπικα αυτο εχω..και δεν ειχα ποτε μου προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...