mairi.k Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δεν έχω αποδείξεις ενοικίου,σε αυτην την περίπτωση τι μπορώ να κάνω;είναι απαραίτητο να υπάρχουν; είμαι ο εκμισθωτης
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δεν έχω αποδείξεις ενοικίου,σε αυτην την περίπτωση τι μπορώ να κάνω;είναι απαραίτητο να υπάρχουν; είμαι ο εκμισθωτης 1. Κόβεις τώρα. Απλό. 2. Αν αύριο ο μισθωτής σε καταγγείλει στην εφορία, θα τραβιέσαι. 3. Καλό είναι να υπάρχουν για να φαίνεται ότι υπάρχει μίσθωση εν ενεργεία. Αν αύριο σταματήσει να πληρώνει, θες αποδείξεις για να τον βγάλεις έξω.
mairi.k Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 λάθος εκανα ο μισθωτης ειμαι ηθελα να πω συγνωμηηη
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 λάθος εκανα ο μισθωτης ειμαι ηθελα να πω συγνωμηηη 1. Κόβεις τώρα. Απλό. 2. Αν αύριο ο μισθωτής σε καταγγείλει στην εφορία, θα τραβιέσαι. 3. Καλό είναι να υπάρχουν για να φαίνεται ότι υπάρχει μίσθωση εν ενεργεία. Αν αύριο σταματήσει να πληρώνει, θες αποδείξεις για να τον βγάλεις έξω.
gbras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 αν γινεται καταθεση των χρηματων στην τραπεζα ειναι το ιδιο πραγμα.. Στο χερι του τα δινεις?
nogoso Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Αν είναι για φορολογική δήλωση απλά θέλεις τα στοιχεία του, όνομα, επώνυμο, αφμ.
mairi.k Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σας ευχαριστώ. Ναι τα στοιχεία τα έχω όλα και το μισθωτήριο αλλά δεν έχω τις αποδείξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.