Προς το περιεχόμενο

Philips Living Colors 29€

Thomasx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεν έχεις ήδη...ναι. από την άλλη..θα έχεις 2-3 λάμπες να ρυθμίζεις διαφορετικά χρώματα, θα έχεις 1-2 ανταλλακτικά κοντρόλ κτλ.

android.png

Δημοσ.

Ξενερωσα και πανω που ψηθηκα να παρω την μεγαλη με το τηλεχειριστηριο. Η μικρη καλη ειναι λετε; Ας πουμε για το δωματιο μου... Γιατι λογικα αλλη δυναμη θα εχουν

Δημοσ.

μωρε και την μικρη να ειχαν, με 29 ευρω θα το χτυπουσα. Αλλα σε δυο carrefour που πηγα στην Αθηνα, Αμπελοκηπους και Αλιμο, μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προσφορα και οτι ειχαν φερει κατι τετοια τα Χριστουγεννα.

Δημοσ.

μωρε και την μικρη να ειχαν, με 29 ευρω θα το χτυπουσα. Αλλα σε δυο carrefour που πηγα στην Αθηνα, Αμπελοκηπους και Αλιμο, μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προσφορα και οτι ειχαν φερει κατι τετοια τα Χριστουγεννα.

Στείλε κανέναν δικό σου απο Θεσσαλονίκη στην Ευκαρπία να σου πάρει. Εχει αρκετά κομμάτια ακόμα.

Δημοσ.

Στείλε κανέναν δικό σου απο Θεσσαλονίκη στην Ευκαρπία να σου πάρει. Εχει αρκετά κομμάτια ακόμα.

αν ειχα και κανεναν γνωστο πανω θα τον αγγαρευα. :wub:

Δημοσ.

Ξενερωσα και πανω που ψηθηκα να παρω την μεγαλη με το τηλεχειριστηριο. Η μικρη καλη ειναι λετε; Ας πουμε για το δωματιο μου... Γιατι λογικα αλλη δυναμη θα εχουν

απ οσο ξερω το μικρο εχει λογικο μικρότερη απόδοση αλλα για ενα μικρο δωμάτιο (αν ειναι κ ασπρο βαμμένο) θα εχεις το εφε του χρωματισμού (χωρις αλλα φώτα πάντα), το μονο μειονέκτημα θα λεγα οτι είναι που δεν μπορείς να το ρυθμίσεις να ανάβουν ολα τα Leds ωστε να παράγει απλό φως για να λειτουργεί σαν απλη λάμπα!

@arxaggelos

χθες 8 ωρα που πέρασα ειχε πάνω απο 20 κομμάτια (τα μικρα πάντα) οποτε λογικά αυτην την στιγμή πιστευω θα εχει ακομα!

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα μια! Δεν αξίζει και πολύ, διότι ειναι αρκετά μικρή και κατα συνέπεια οχι και τόσο δυνατή σε ένταση! τα video παρουσιάζουν την μεγάλη και όχι τη mini. :-(

Δημοσ.

Εγω εχω μια εξτρα σε λευκο οποιος την θελει ας μ στειλει πμ. Σε εμενα μια χαρα ειναι. Τι χρωμα ειναι το δωματιο σ;

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα μια! Δεν αξίζει και πολύ, διότι ειναι αρκετά μικρή και κατα συνέπεια οχι και τόσο δυνατή σε ένταση! τα video παρουσιάζουν την μεγάλη και όχι τη mini. :-(

Aπο ποιο καταστημα την πηρες?

Δημοσ.

-ειχα παρει generation 2 για δωρο.~120ε(καλυτερη τιμη τοτε ειχε στα πρακτικερ) η μεγαλη και απλα φωτιζε!

-δεν θα ηθελα να δω ποσο φωτιζει η 1η γενια γιατι θα ναι αθλια!!!

-αν ειναι 2η γενια οι τιμες ειναι τσαμπα και μαλλον καποιος εκανε λαθος!

-οτι λειπουν τηλεκοντρολ υποθετω καποιοι στοκοι νομιζαν οτι αν κλεψουν το remote απο τις μεγαλες θα δουλευει στις μικρες:P

Δημοσ.

τις ειχε παρει το ματι μου καποιο καιρο τωρα...οποιος παραγγειλει θα μου χρωσταει χαρη :P :

12.49 δολλαρια

http://www.focalprice.com/LX032S/E27_3W_85265V_Remote_Control_Colorful_Flashing_LED_Light_Silver.html

και σε σκετο λευκο (απο οτι λεει) 14.67 δολλαρια

http://www.focalprice.com/LX234X/E27_3W_Energy_Saving_Warm_White_LED_Light_Bulb_with_Remote_Control.html

οι τιμες ειναι τελικες, αφου τα εξοδα αποστολης ειναι δωρεαν!

Αυτές τις έχει κανείς?Λέτε να ψωνίσουμε,κάνουν τίποτα,ή τσάμπα τα λεφτά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...