Alxnks Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Mε την τιμή που έχουν..άνετα παίρνει κάποιος 3 στην τιμή προσφοράς της Philips!
GeorgT. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 λιγο παραπάνω θα βγει σε σχέση με τη προσφορά, γιατι θα θέλεις κ κάπου να τις βάλεις, π.χ.: http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/80096372
Alxnks Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Αν δεν έχεις ήδη...ναι. από την άλλη..θα έχεις 2-3 λάμπες να ρυθμίζεις διαφορετικά χρώματα, θα έχεις 1-2 ανταλλακτικά κοντρόλ κτλ.
nellos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ξενερωσα και πανω που ψηθηκα να παρω την μεγαλη με το τηλεχειριστηριο. Η μικρη καλη ειναι λετε; Ας πουμε για το δωματιο μου... Γιατι λογικα αλλη δυναμη θα εχουν
runner69 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 μωρε και την μικρη να ειχαν, με 29 ευρω θα το χτυπουσα. Αλλα σε δυο carrefour που πηγα στην Αθηνα, Αμπελοκηπους και Αλιμο, μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προσφορα και οτι ειχαν φερει κατι τετοια τα Χριστουγεννα.
Angeldust Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 μωρε και την μικρη να ειχαν, με 29 ευρω θα το χτυπουσα. Αλλα σε δυο carrefour που πηγα στην Αθηνα, Αμπελοκηπους και Αλιμο, μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προσφορα και οτι ειχαν φερει κατι τετοια τα Χριστουγεννα. Στείλε κανέναν δικό σου απο Θεσσαλονίκη στην Ευκαρπία να σου πάρει. Εχει αρκετά κομμάτια ακόμα.
runner69 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Στείλε κανέναν δικό σου απο Θεσσαλονίκη στην Ευκαρπία να σου πάρει. Εχει αρκετά κομμάτια ακόμα. αν ειχα και κανεναν γνωστο πανω θα τον αγγαρευα.
arxaggelos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Είναι στάνταρ αυτό με τα πολλά κομμάτια για την Ευκαρπία; Μην τρέχουμε τσάμπα τόσο ψηλά.
GeorgT. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ξενερωσα και πανω που ψηθηκα να παρω την μεγαλη με το τηλεχειριστηριο. Η μικρη καλη ειναι λετε; Ας πουμε για το δωματιο μου... Γιατι λογικα αλλη δυναμη θα εχουν απ οσο ξερω το μικρο εχει λογικο μικρότερη απόδοση αλλα για ενα μικρο δωμάτιο (αν ειναι κ ασπρο βαμμένο) θα εχεις το εφε του χρωματισμού (χωρις αλλα φώτα πάντα), το μονο μειονέκτημα θα λεγα οτι είναι που δεν μπορείς να το ρυθμίσεις να ανάβουν ολα τα Leds ωστε να παράγει απλό φως για να λειτουργεί σαν απλη λάμπα! @arxaggelos χθες 8 ωρα που πέρασα ειχε πάνω απο 20 κομμάτια (τα μικρα πάντα) οποτε λογικά αυτην την στιγμή πιστευω θα εχει ακομα!
salvador Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μόλις αγόρασα μια! Δεν αξίζει και πολύ, διότι ειναι αρκετά μικρή και κατα συνέπεια οχι και τόσο δυνατή σε ένταση! τα video παρουσιάζουν την μεγάλη και όχι τη mini.
nellos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εγω εχω μια εξτρα σε λευκο οποιος την θελει ας μ στειλει πμ. Σε εμενα μια χαρα ειναι. Τι χρωμα ειναι το δωματιο σ;
power_ran Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μήπως τσέκαρε κανείς σε Ν.Ιωνία - Μαρούσι; Ίσως πάω το απόγευμα μήπως και υπάρχει τίποτα.
k_dinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μόλις αγόρασα μια! Δεν αξίζει και πολύ, διότι ειναι αρκετά μικρή και κατα συνέπεια οχι και τόσο δυνατή σε ένταση! τα video παρουσιάζουν την μεγάλη και όχι τη mini. Aπο ποιο καταστημα την πηρες?
kage Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 -ειχα παρει generation 2 για δωρο.~120ε(καλυτερη τιμη τοτε ειχε στα πρακτικερ) η μεγαλη και απλα φωτιζε! -δεν θα ηθελα να δω ποσο φωτιζει η 1η γενια γιατι θα ναι αθλια!!! -αν ειναι 2η γενια οι τιμες ειναι τσαμπα και μαλλον καποιος εκανε λαθος! -οτι λειπουν τηλεκοντρολ υποθετω καποιοι στοκοι νομιζαν οτι αν κλεψουν το remote απο τις μεγαλες θα δουλευει στις μικρες
s2117 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 τις ειχε παρει το ματι μου καποιο καιρο τωρα...οποιος παραγγειλει θα μου χρωσταει χαρη : 12.49 δολλαρια http://www.focalprice.com/LX032S/E27_3W_85265V_Remote_Control_Colorful_Flashing_LED_Light_Silver.html και σε σκετο λευκο (απο οτι λεει) 14.67 δολλαρια http://www.focalprice.com/LX234X/E27_3W_Energy_Saving_Warm_White_LED_Light_Bulb_with_Remote_Control.html οι τιμες ειναι τελικες, αφου τα εξοδα αποστολης ειναι δωρεαν! Αυτές τις έχει κανείς?Λέτε να ψωνίσουμε,κάνουν τίποτα,ή τσάμπα τα λεφτά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.