Προς το περιεχόμενο

Philips Living Colors 29€

Thomasx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ούτε στα Χανιά υπάρχει. Πάντως και παλιότερα απο όσο μπορώ να θυμηθώ (εκτός και αν κάνω λάθος) έχουν υπάρξει πολλές φορές προσφορές (εκτός φυλλαδίων) οι οποίες υπάρχουν μόνο στην Θεσαλλονίκη.

Κρίμα, το ψάχνω καιρό τώρα να το βρώ σε χαμηλή τιμή.

Δημοσ.

Το είχα βρει και γω πριν κάνα 6μηνο με 29 ευρώ στην Αθήνα. Αλλά είχε 5-6 κομμάτια...κάποια από αυτά ανοιγμένα.

Προφανώς το κάνουν για ξεστοκάρισμα όπου έχουν μείνει.

Δημοσ.

εύχομαι να βρήκες τελικά

Βρηκα τελικα 2 τελευταιες με το remote...Πηρα και για εναν φιλο!Εχουν μηνει μονο οι mini..

Καιρος να επιστρεψω τη λαμπα στον αδερφο μου γιατι 100 ευρο δεν τα εδινα :P

Δημοσ.

Μονο η μικρές μείνανε κ στο καρφουρ πυλαίας δεν εχει σίγουρα!!

Αυτο της ευκαρπιας πλάκα πλάκα εχει πάντα τις καλύτερες προσφορές!

Δημοσ.

Παιζει και με τη μουσικη αυτο η μονο το πατας και αλλαζει χρωματα ?

Αν ειναι το δευτερο δε βλεπω και μεγαλη χρησιμοτητα

Δημοσ.

Στο καρφουρ Ευκαρπίας έχει 1 παλετίτσα από τα μίνι. Πήρα 1 και εγώ σαν καταναλωτης. Δεν έχει τηλεχηριστήριο το μίνι το βάζεις σε όποιο χρώμα θέλεις εσύ με το δάκτυλο ή το βάζεις στο αυτόματο και εναλάσονται τα χρώματα. Δεν βλέπω κάτι να αλλάζει με την μουσική.

Δημοσ.

τις ειχε παρει το ματι μου καποιο καιρο τωρα...οποιος παραγγειλει θα μου χρωσταει χαρη :P :

12.49 δολλαρια

http://www.focalprice.com/LX032S/E27_3W_85265V_Remote_Control_Colorful_Flashing_LED_Light_Silver.html

και σε σκετο λευκο (απο οτι λεει) 14.67 δολλαρια

http://www.focalprice.com/LX234X/E27_3W_Energy_Saving_Warm_White_LED_Light_Bulb_with_Remote_Control.html

οι τιμες ειναι τελικες, αφου τα εξοδα αποστολης ειναι δωρεαν!

Δημοσ.

τις έχει ενα φίλος αυτές κ τις συγκρίναμε με το living color 1gen που πήρα κ σε απόδοση μειονεκτούν αρκετά! Θελει τουλάχιστον 2-3 να φτάσεις σε απόδοση το philips!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...