Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Θαλω να αλλαξω τα εικονιδια στην γραμμη αγαπημενων του ie με δικα μου.Σε ποιο φακελο του c πρεπει να τα "ριξω" .Μπορω να τα εχω σε φακελο ή πρεπει να ειναι χυμα ? Λειτουργικο windows 7 . Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Πρέπει να τα αλλάξεις ένα-ένα με το χέρι. Δεξί κλικ->Ιδιότητες (σε κάποια συντόμευση) και μετά Αλλαγή εικονιδίου και φόρτωσε κάποιο ico ή κάποιο exe αρχείο για να ορίσεις το εικονίδιο. Αν εννοείς για τα παρακάτω βέβαια (τα οποία τα άλλαξα με δικά μου).
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω αυτο θελω αλλα αυτα τα λιγα που μου προτεινει δεν μου αρεσουν....
micos000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δεν είπα να χρησιμοποιήσεις τα εικονίδια του url.dll. Είπα ότι μπορείς να φορτώσεις δικά σου εικονίδια από αρχεία .ico ή να πάρεις το εικονίδιο από κάποιο exe αρχείο (π.χ. από το εκτελέσιμο κάποιου game). Τα εικονίδια που σου δείχνω είναι από τα παιχνίδια 4 elements, oddworld και chromadrome2. Βασικά μπορείς να ορίσεις οποιοδήποτε εκτελέσιμο και να πάρεις το εικονίδιο του (π.χ. από το nero) ή να επιλέξεις από τα κλασσικά των windows από το αρχείο C:\Windows\System32\shell32.dll Μια αναζήτηση στο google, στις εικόνες, για icons θα βρεις άπειρα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εχω μια φωτο την κανω μετονομασια σε .ico και την βαζω σε ενα φακελο δικο μου μαζι με αλλα. Πως μπορω να επιλεγξω απο εκει εικονιδια ???Που να βαλω αυτο τον φακελο ?Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δεν δουλεύει έτσι. Δεν μπορείς να μετονομάσεις την κατάληξη και να το κάνεις έτσι απλά εικονίδιο. Επίσης τα εικονίδια έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές.Το μέγεθος είναι μέχρι 256χ256 Pixels και είναι τετράγωνα (ίδιο ύψος και πλάτος). Μπορείς να μετατρέψεις εικόνες σε icons με το δωρεάν irfan view (http://www.irfanview.com/). Άνοιξε την εικόνα που θέλεις και σώσε την σαν ico. Επειδή όμως ένα εικονίδιο 30MB (μια jpg φωτογραφία από φωτογραφική) δεν είναι και τόσο χρήσιμο, καλά είναι να μικραίνεις την εικόνα κάπου στα 256χ256 pixels. Αυτό το κάνεις από το irfan στο μενού Image->Resize/resample και ξετσεκάρισε (αν είναι ήδη τσεκαρισμένο) το Preserve aspect ratio. Βάλε Set new size=256x256 πάτα ΟΚ και σώσε σαν αρχείο .ICO Ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας/επεξεργασίας/μετατροπής εικονιδίων είναι το IcoFX (http://icofx.ro/).
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δεν δουλεύει έτσι. Δεν μπορείς να μετονομάσεις την κατάληξη και να το κάνεις έτσι απλά εικονίδιο. Επίσης τα εικονίδια έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές.Το μέγεθος είναι μέχρι 256χ256 Pixels και είναι τετράγωνα (ίδιο ύψος και πλάτος). Μπορείς να μετατρέψεις εικόνες σε icons με το δωρεάν irfan view (http://www.irfanview.com/). Άνοιξε την εικόνα που θέλεις και σώσε την σαν ico. Επειδή όμως ένα εικονίδιο 30MB (μια jpg φωτογραφία από φωτογραφική) δεν είναι και τόσο χρήσιμο, καλά είναι να μικραίνεις την εικόνα κάπου στα 256χ256 pixels. Αυτό το κάνεις από το irfan στο μενού Image->Resize/resample και ξετσεκάρισε (αν είναι ήδη τσεκαρισμένο) το Preserve aspect ratio. Βάλε Set new size=256x256 πάτα ΟΚ και σώσε σαν αρχείο .ICO Ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας/επεξεργασίας/μετατροπής εικονιδίων είναι το IcoFX (http://icofx.ro/). Το κατεβασα αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω πως δουλευει... Θελω να κανω την γραμμη αγαπημενων οπως την φτιαχνει ο firefox μονος του
micos000 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 File-Import image Επιλέγεις την εικόνα που θέλεις Ορίζεις το μέγεθος του εικονιδίου, π.χ. 48χ48 True color (ή 256 colors). Επιλέγεις το σημείο που θέλεις να γίνει εικονίδιο. Σώζεις το εικονίδιο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 File-Import image Επιλέγεις την εικόνα που θέλεις Ορίζεις το μέγεθος του εικονιδίου, π.χ. 48χ48 True color (ή 256 colors). Επιλέγεις το σημείο που θέλεις να γίνει εικονίδιο. Σώζεις το εικονίδιο. Ευχαριστω αλλα αυτο δεν το καταλαβα καλα... Edit Νομιζω τα καταφερα...Ευχαριστω πολυ !!!!!!!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Επειδή όμως ένα εικονίδιο 30MB (μια jpg φωτογραφία από φωτογραφική) δεν είναι και τόσο χρήσιμο, καλά είναι να μικραίνεις την εικόνα κάπου στα 256χ256 pixels. Αυτό το κάνεις από το irfan στο μενού Image->Resize/resample και ξετσεκάρισε (αν είναι ήδη τσεκαρισμένο) το Preserve aspect ratio. Βάλε Set new size=256x256 πάτα ΟΚ και σώσε σαν αρχείο .ICO Βαζω 256*256 αλλα το ico ειναι πολυ μικρο...Υπαρχει λυση ? Τα χρωματα σε τι αναλυση να τα βαζω ? Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Το μέγεθος του εικονιδίου που θα ορίσεις δεν έχει σημασία. Ο IE δεν εμφανίζει πολύ μεγάλα εικονίδια στις toolbars. Πιο πολύ είναι για το μέγεθος στο desktop. Τα χρώματα άστα στα 256.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.