miza Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Σου σκάει κάποτε να βαριέσαι να δεις blockbuster τύπου Avatar τίγκα στη δράση και στο εφέ ή γλυκανάλατες κωμωδίες σαν το Due Date. Σου σκάει κάποτε να θέλεις να δεις κάτι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα όχι τόσο γνωστό, να digαρεις ταινίες που έρχονται δεύτερες-τρίτες στην άτυπη μάχη των στατιστικων του κινηματογράφου. Ταινίες που δικαίως ή αδίκως έχουν τη θέση που τους έχουν δώσει κοινό και κριτικοί. Να γειωθεί τελείως; Δε σου σκάει τίποτα απ' τα παραπάνω και θες να εντυπωσιάσεις τον ψαγμένο/η τύπο/τύπισα που γνώρισες πρόσφατα μιλώντας του ξέρω γω για μια ταινία του Krzystof Zanussi (εκτός απο πλυντήριο έιναι και σκηνοθέτης, αλήθεια). Ε τότε κατά πάσα πιθανότητα μπαίνεις στο internet κι αρχίζει ένας μαραθώνιος googlaρίσματος, ο οποίος έχει μεν τη χαρά του ψαξίματος αλλά υπάρχουν και στιγμές που βαριέσαι αυτό το googlάρισμα. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί άρρωστοι που βλέπουν κατα μέσο όρο 2-3 ταινίες τη μέρα και για ευκολία δική σου μπορεί να έχουν κι ένα blog που αφιερώνουν λίγο από το χρόνο τους για να γράψουν το τί είδαν. Το Moovygrovie είναι ένα απ' αυτά τα blog. Τσάκω τη διεύθυνση κι άμα γουστάρεις μπες: http://moovygrovie.blogspot.com/.
Sellers Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 τo Avatar ηταν τίγκα στη δράση; Όχι φυσικά. Κλασσική κοινωνική - δραματική ταινία με μπόλικο συμβολισμό.
yannis27gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Για μοντερέιτορ είσαι υπερβολικά είρων. Για απλός χρήστης όχι. Και ναι, είχε μπόλικο συμβολισμό γι αυτούς που θα κοιμόνταν στο μισάωρο βλέποντας αγγελόπουλο. Αντίθετα, αυτοί που βλέπουν με ενδιαφέρον τις "ψαγμένες" ταινίες κοιμήθηκαν στο μισάωρο του αβαταρ. οφτοπικ: Ενδιαφέρον το μπλογκ του φίλου!
Sellers Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Για μοντερέιτορ είσαι υπερβολικά είρων. Για απλός χρήστης όχι. Είχα κάτι και γι'αυτό, αλλά θα το καταπιώ για να μην σε βγάλω αληθινό. Ον-τόπικ: Το μπλογκ μπήκε στα bookmarks.
marantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Όχι φυσικά. Κλασσική κοινωνική - δραματική ταινία με μπόλικο συμβολισμό. Γαμωτο, ημουν ετοιμος να γραψω το ιδιο πραγμα κι ειδα το post σου
miza Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 By the way, εγώ απλά έχω βοηθήσει στο φτιάξιμο του blog και είπα να το ποστάρω γιατί πιστεύω ότι αξίζει. Για περαιτέρω θα πω στον φίλτατο αρθρογράφο του blog να έρθει στην παρέα του insomnia
sonik2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Για περαιτέρω θα πω στον φίλτατο αρθρογράφο του blog να έρθει στην παρέα του insomnia Αρθρογράφος.. Βαρύγδουπο.. Μια κουβέντα κάνουμε μέσα απο το blog. Ήρθα κι εγώωω. Χαιρετώ όλους και ειδικά τον miza που από εκείνον ξεκίνησε η όλη ιδέα/φάση του μπλογκ.
bluesattack Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 By the way, εγώ απλά έχω βοηθήσει στο φτιάξιμο του blog και είπα να το ποστάρω γιατί πιστεύω ότι αξίζει. Για περαιτέρω θα πω στον φίλτατο αρθρογράφο του blog να έρθει στην παρέα του insomnia Ωραιο blog .Φερτον στην παρεα Y.Γ Eδω εχουν τα στρουμφ συμβολισμους , δεν θα εχουν τα ψιλολιγνα ξαδελφια ? edit :welcome
KilliK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Όχι φυσικά. Κλασσική κοινωνική - δραματική ταινία με μπόλικο συμβολισμό. οταν απο τα 162m μιας ταινιας,μονο τα 20m ειναι καθαροαιμη δραση,νομιζω ειναι λιγο ανυποστατο να χαρακτηρισεις την ταινια ως "τιγκα στην δραση".τουλαχιστον στο δικο μου λεξικο.
sonik2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Γιατί κανείς δεν εχει σταθει στο "τυπου Avatar"; Νομίζω πως δεν υπάρχει στόχευση ειδικά στο Avatar αλλά γενικά στις ταινίες που εκπροσωπούνται από ταινίες σαν το Avatar.
bluesattack Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Γιατί κανείς δεν εχει σταθει στο "τυπου Avatar"; Νομίζω πως δεν υπάρχει στόχευση ειδικά στο Avatar αλλά γενικά στις ταινίες που εκπροσωπούνται από ταινίες σαν το Avatar. Kαι ποιος δεν θελει να υπαρχει στοχευση ειδικα στο/για το avatar?
KilliK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Γιατί κανείς δεν εχει σταθει στο "τυπου Avatar"; Νομίζω πως δεν υπάρχει στόχευση ειδικά στο Avatar αλλά γενικά στις ταινίες που εκπροσωπούνται από ταινίες σαν το Avatar. τοτε το σωστοτερο ειναι τυπου Transformers,που ειναι και ο καλυτερος εκπροσωπος αυτου του τυπου. Το Αβαταρ ειναι σε αλλη κατηγορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.