Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα θέλω να μου πείτε αν υπάρχει συνάρτηση στο όφισ 2007 που να μετατρέπει σε διάφορα νομίσματα την αξία κάποιου προϊόντος πχ απο Ευρώ σε δολάρια,λύρες κτλ.) Μην μου πείτε να βάζω σε κελί την αξία του κάθε νομίσματος και να το πολλαπλασιάζω θέλω συνάρτηση αν υπάρχει. Ευχαριστώ.
australis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Προφανως οχι , απο που θα βρισκει την ισοτιμία ή μαλλον τις ισοτιμίες; Απο χώρα σε χώρα αλλα και απο τραπεζα σε τραπεζα ή συναλλακτηριο στην ιδια χωρα διαφερουν. Ακομα και με τον ογκο συναλλαγής ή το ειδος διαφερει (μετρητα - χρωση καρτας) Οποτε πρακτικα ειμαι αδυνατον
parsifal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Παράδειγμα ενός εμπορικού Excel add-in που ενημερώνει μέσω Internet τις ισοτιμίες: http://www.modeladvisor.com/general_use/ms_office_tools/spreadsheets/exchange_rates_for_excel/exchange_rates_for_excel.htm Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλα παρόμοια.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 ευχαριστώ parsifal αλλά και στον άλλο φίλο για την απάντηση
kuzko21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 παντως εαν θες μπορω να σου γραψω την συναρτηση για την ισοτιμια και να τη γραψεις στο εξελ μονος σου...
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 παντως εαν θες μπορω να σου γραψω την συναρτηση για την ισοτιμια και να τη γραψεις στο εξελ μονος σου... ναι αν σου είναι εύκολο. Δοκίμασα με την convert αλλά είναι μόνο για μονάδες μέτρησεις μίλια,κιλοβάτ κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.