Luciddream Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Παιδια, εψαξα λιγο το θεμα του TDP και στην MSI GTX 570 Twin Frozr III βρηκα οτι τραβαει μεγιστο 218W. Ο επεξεργαστης μου (intel core2 i5 760 στα 2.80 GHz) με την σειρα του τραβαει μεγιστο ρευμα 95W. Συνολο οι δυο τους 313W. Ισχυει κατι τετοιο? Οπως και να 'χει το πραμα, ειναι καλο να εχεις υπολογισμενα τα ρευματα που μπορουν να ζητηθουν απο το συστημα σου, για καθε περιπτωση.. κάπως έτσι είναι αλλα παίζουν αρκετά πράγματα ρόλο.. π.χ τα τροφοδοτικά μετά απο λίγο καιρό δεν αποδίδουν το ίδιο όπως στην αρχή... η αν κάνεις overclock αυξάνεις και το μέγιστο ρεύμα που χρειάζεσαι.. το 218W για την κάρτα απο που το έβγαλες.. ?? το καλό με το τροφοδοτικό που διάλεξες είναι οτι αν παίζεις όπως είσαι τώρα (χοντρικά γύρω στα 400-500watt) θα έχει 89-90% efficiency και είναι ένα απο τα καλύτερα τροφοδοτικά της αγοράς... Η gtx 480 τν σηκωνει ανετα το συγκεκριμενο τροφοδοτικο.Με ολα τα συστηματα του pc2 της υπογραφης μου λογικό ακούγεται... τι σε προβληματίζει ..? με 2η 480 όμως ίσως να εχεις πρόβλημα..
pano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 tarantino2004 σε ''μέσες άκρες'' βεβαίως και ισχύει,βάλε τώρα επιπλέον και καμμιά 50αριά watt τα υπόλοιπα που έχεις και θα δείς ότι το τροφοδοτικό που παρήγγειλες είναι λίγο πέταμα χρημάτων.
vaggelisp7406 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 κάπως έτσι είναι αλλα παίζουν αρκετά πράγματα ρόλο.. π.χ τα τροφοδοτικά μετά απο λίγο καιρό δεν αποδίδουν το ίδιο όπως στην αρχή... η αν κάνεις overclock αυξάνεις και το μέγιστο ρεύμα που χρειάζεσαι.. το 218W για την κάρτα απο που το έβγαλες.. ?? το καλό με το τροφοδοτικό που διάλεξες είναι οτι αν παίζεις όπως είσαι τώρα (χοντρικά γύρω στα 400-500watt) θα έχει 89-90% efficiency και είναι ένα απο τα καλύτερα τροφοδοτικά της αγοράς... λογικό ακούγεται... τι σε προβληματίζει ..? με 2η 480 όμως ίσως να εχεις πρόβλημα.. Σκεφτομαι να βαλω μια δευτερη gtx 470 σε sli κ ελεγα αν θα την σηκωνε..
tarantino2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 tarantino2004 σε ''μέσες άκρες'' βεβαίως και ισχύει,βάλε τώρα επιπλέον και καμμιά 50αριά watt τα υπόλοιπα που έχεις και θα δείς ότι το τροφοδοτικό που παρήγγειλες είναι λίγο πέταμα χρημάτων. Τι εννοεις πεταμα χρηματων? Ειναι πολλα τα Watt για αυτο που χρειαζομαι? Απλα κουραστηκα να ανησυχω αν με καλυπτει το τροφοδοτικο και γενικα, επειδη εχω δωσει καποια σοβαρα λεφτα -για την τσεπη μου παντα- για να στησω αυτο το pc, δεν θελω να ρισκαρω αλλο και να γινει και καμμια ζημια..
Luciddream Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 tarantino2004 σε ''μέσες άκρες'' βεβαίως και ισχύει,βάλε τώρα επιπλέον και καμμιά 50αριά watt τα υπόλοιπα που έχεις και θα δείς ότι το τροφοδοτικό που παρήγγειλες είναι λίγο πέταμα χρημάτων. δεν το λές και πέταμα χρημάτων. το τροφοδοτικό είναι κορυφαίο και έχει 1% απόκλιση στα ΑΤΧ standards (όταν άλλα έχουν 3-5%) .. επίσης δουλεύει ακόμα και με κλειστό το ανεμιστηράκι του μέχρι κάποια συγκεκριμένη κατάσταση οπου και ανοίγει για να ρίξει τις θερμοκρασίες. (κατι που το κάνει σχεδόν αθόρυβο) εντάξει, και με το 750αρι θα ήταν μια χαρά (όπως και του είχα προτείνει στα πρώτα πόστ).. αλλα για 10 ευρώ καλά έκανε και πήρε το μεγαλύτερο. επίσης τώρα για 7 χρόνια θα είναι κομπλέ σε ότι και αν θέλει να φτιάξει...
tarantino2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μπραβο, πες τα ρε φιλε...! Υποστηριξε με!
tarantino2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Παιδες, με αυτο το τροφοδοτικο που παρηγγειλα και αν μελλοντικα μου την καρφωσει να μπηξω αλλη μια GTX 570, θα τραβαει το τροφοδοτικο? Λεμε, τωρα...
alex22 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ε συγγνωμη αλλα γιατι θελεις 2 και μαλιστα τοσο καλες καρτες για να βλεπεις μονο ταινιες????
tarantino2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σε λίγο καιρό θα πάρω έναν projector και θα παίζω τις ταινίες σε πανί στις 120 ίντσες! Η απορία μου είναι άν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει η κάρτα και γενικά το σύστημά μου. Νομίζω πάντως πως δέν θα έχω πρόβλημα μιάς και βλέπω σε 1080p/24..
Thanos1972 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Και με μια τετοια κανεις την δουλεια σου....
FarmaS Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 παιδια εγω εχω αλλο προβλημα.. πηρα την καρτα Gigabyte GTX570 OC κ ειχα ενα τροφοδοτικο της HEC 650watt.. οταν προσπαθουσα να παιξω παιχνιδι σε ultra γραφικα εκανε ρεσταρτ.. κ μεχρι να κανει το ρεσταρτ ακουγοτανε ενας ηχος απο το τροφοδοτικο σαν να ζοριζετε..αλλαξα τροφοδοτικο κ πηρα αυτο http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001829 κ ενω ολα δουλευαν μια χαρα μετα απο λιγο εσβησε η οθονη κ αναγκαστηκα να πατησω ρεσετ για να επαναφερω τον υπολογιστη...γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει ? Gigabyte X38-DQ6Intel Quad core 2.4Western Digital 320Ram 2x1 kingston 8500 & 2x2 muskin 8500 - συνολο 6gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα