Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουπς sorry.Για ενα γραμμα εκανα λαθος.Και αυτο θα σηκωνε και sli με gtx 570?

ναι λογικά άνετα... !! έχει 70Α σε single rail...

πάντως αμφιβάλω αν φταίει ο συνδιασμός της μητρικής με την κάρτα και σβήνει το zalman...αν ήταν έτσι θα στο έκανε και με την παλιά. αν μπορέσεις δές κάποια στιγμή σε άλλο pc με το τροφοδοτικό και την κάρτα αν σου κάνει το ίδιο... νομίζω θα στο κάνει. (και εξηγώ στο προηγούμενο μου ποστ γιατι)

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τώρα δεν είμαι και ειδικός για να απαντήσω... αλλα απο ότι βλέπω θέλει 330 watt σε load... αρα γυρω στα 28Α... αρα για 2 κάρτες 28+28 == 56... και μένουν αλλα 14 για το σύστημα... ναι ίσως είναι λίγα... αλλα συνήθως τα corsair αντέχουν παραπάνω απο αυτά που γράφουν.. το κακό είναι οτι δεν βρήκα ούτε ένα review που να πιέζει το AX 850 πάνω απο το κανονικό του :/

Δημοσ.

Η gtx 470 ποσα A θελει?

βασικά μάλλον πολλά σου έγραφα πάνω. άρα το τροφοδοτικό αντέχει άνετα.. απο ότι βλέπω εδώ: http://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_460_Sonic_Platinum/29.html

η GTX 470 θέλει maximum 232watt ... άρα 20Α .. τα ίδια νούμερα σχεδόν και για την 570.. (σε κάποια άλλα site που είδα, δυστυχώς το πόστ το έγραψα σύμφωνα με ένα σιτε που έλεγε 330 watt, που μάλλον ειναι υπερβολικά).

άρα σε SLI 20+20 == 40 και μένουν άλλα 30Α για το σύστημα που είναι αρκετά.... (CPU,Ανεμιστήρια,Δίσκοι,DVD-ROM κτλπ)

Δημοσ.

Δηλαδη 1 gtx 470 ποσα A θελει?Μια gts 480?

απο 20-27 υπολόγιζε οι περισσότερες κάρτες... τα specs του τροφοδοτικού σου δεν λένε πολλά όμως, αν είναι όπως στην περίπτωση του zalman, ίσως να μην αντέχει τις κάρτες.. υποτίθεται οτι σύμφωνα με το ATX όταν ζητάει παραπάνω Α απο ένα rail πρέπει να χρησιμοποιεί τα επόμενα rails.. πρέπει να υπολογίσεις δηλαδή και τα watt (η ampere όπως θέλεις πάρτο) που χρειάζεται η CPU και οι άλλες συσκευές...

Δημοσ.

Παιδια, εψαξα λιγο το θεμα του TDP και στην MSI GTX 570 Twin Frozr III βρηκα οτι τραβαει μεγιστο 218W. Ο επεξεργαστης μου (intel core2 i5 760 στα 2.80 GHz) με την σειρα του τραβαει μεγιστο ρευμα 95W. Συνολο οι δυο τους 313W. Ισχυει κατι τετοιο? Οπως και να 'χει το πραμα, ειναι καλο να εχεις υπολογισμενα τα ρευματα που μπορουν να ζητηθουν απο το συστημα σου, για καθε περιπτωση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...