Προς το περιεχόμενο

Ακτοπλοϊκα εισητηρια μεσω ιντερνετ;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφαιρει πιο πολυ να τα αγορασω μεσω ιντερνετ; Ειναι ακριβως η ιδια διαδικασια οπως με τα αεροπορικα; Δλδ χρειαζομαι μονο την ταυτοτητα να δειξω;

Δημοσ.

Πριν κανενα μήνα είχα αγοράσει εισιτήρια από viva.gr , δεν ξέρω εάν είναι φτηνότερα, απλά τα έκλεισα για να μην πήγαινα Πειραιά λίγο πριν φύγει το πλοίο και μου έλεγαν ότι τελείωσαν τα εισητήρια.

Δημοσ.

Εγώ έκανα και μια σύγκριση πριν πάω να πάρω και από viva.gr μου βγήκε φτηνότερα από την ΑΝΕΚ. Τώρα μένει να κατέβω να δω και αν υπάρχουν τα εισιτήρια. Πάντως μου φάνηκε σοβαρή η viva και το site πάρα πολύ εύχρηστο.

Δημοσ.

Δλδ παιζει περιπτωση και να ειναι μουφα; Κανενα αξιοπιστο site; Θελω να κλεισω εισητηρια για Σκιαθο αυριο.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι είναι μούφα. Και το support που πήρα με εξυπηρέτησε και όλα κανονικά. Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να πάρω τα εισιτήρια. Δε νομίζω να έχω πρόβλημα, αλλά μέχρι να τα πάρω στα χέρια μου δεν ησυχάζω :)

Δημοσ.

Δλδ θα πρεπει να τα εχω τα εισητηρια στο χερι; Δεν ειναι οπως με το αεροπλανο που θελει μονο ταυτοτητα; Απο ποιο site να τα κλεισω;

Δημοσ.

Εγω πηρα απο την Ανεκ μεσω ιντερνετ για καλοκαιρι Ελλαδα-Ιταλια με 128 ευρω 2 ατομα και 1 αυτοκινητο . (ειχε προσφορα 30% +και κατι αλλες που τις συνδιαζει). viva.gr ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και πουλαει και πιο φθηνα τα αεροπορικα εισητηρια απο τι στην ολυμπιακη ;)

Δημοσ.

Ενταξει εκλεισα τελικα μεσω ιτνερνετ και θα μου ερθουν με κουριερ μαλλον αυριο τα εισητηρια.

Δημοσ.

Σε ορισμένα site έχεις την δυνατότητα να πάρεις τα εισιτήρια κατευθείαν από το λιμάνι 1-2 ώρες πριν την αναχώρηση.

Βέβαια πρέπει να έχεις τον αριθμό κράτησης και καμία ταυτότητα.

android.png

Δημοσ.

Απο www.intickets.gr Σε μερικα sites που εψαξα οι τιμες ειναι παντου οι ιδιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...