Προς το περιεχόμενο

contacts sync se iphone/ipad

aris4me

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ παιδιά! Θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να μεταφέρω επαφές αν της έχω σε ένα excel γίνεται ?? στο addressbook δεν έχω τις επαφές για παράδειγμα.. Επίσης μπορώ με κάποιο τρόπο να μεταφέρω τις επαφές από το iphone στο ipad?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαιρετώ παιδιά! Θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να μεταφέρω επαφές αν της έχω σε ένα excel γίνεται ?? στο addressbook δεν έχω τις επαφές για παράδειγμα.. Επίσης μπορώ με κάποιο τρόπο να μεταφέρω τις επαφές από το iphone στο ipad?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Για να μιλάς για address book πάει να πει πως έχεις mac.Μπορείς να συγχρονίσεις και τις 3 συσκευές με το Mobile me.Κανε sign in από τα preferences και στα 3 μηχανήματα και μετα στο sync επέλεξε merge ή τελος πάντων κάτι που να μην τις διαγράψεις από το iPhone που τις έχεις αν κατάλαβα καλά...

Ξέχασα...όλα αυτά γινονται με την προϋπόθεση οτι έχεις Apple ID.....

Mobile me δεν έχω και δε μπορώ τώρα να εγγραφώ λόγω του icloud... οπότε πέρα από mobile me δεν παίζει κάτι άλλο ;;

Περιεργο.... εμένα όταν πληκτρολογώ στο browser: me.com το βγάζει κανονικά. Αν δεν έχεις τις επαφές σου ουτε στη Google , ούτε στη Yahoo, τότε....ο κλασικός τρόπος περνάς τις επαφές σου με το χέρι στο address book και συγχρονίζεις κανονικά με itunes....

Δηλαδή για να καταλάβω οταν πληκτρολογεις στο browser me.com τί σου βγάζει?

Μου βγάζει για ναχρησιμοποιησω τ find my iPad αλλα δεν έχω πληρώσει τη συνδρομή για να συγχρονίσω επαφές...

Εχεις δίκιο.Δεν δέχεται καινούργια μέλη.Εκανα λάθος.Δυστυχώς θα πρέπει να τις μεταφέρεις με το χέρι εκτός και περιμένεις το iOS 5 και το iCloud....

Δες πάντως καμια εφαρμογή και στο Appstore για iPhone μήπως υπάρχει καμιά εφαρμογή για sync από το iPhone σε υπολογιστη.Νομίζω υπάρχει μία η οποία το κάνει με bluetooth....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...