benl Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Καλημέρα, κάνω εγκατάσταση στον εκτυπωτή/fax brother mfc-7420 με το cd που ήταν μαζί με τη συσκευή και μου βγάζει ότι χρειάζεται το αρχείο ''bm7420.ppd'', το οποίο δεν υπάρχει στο cd αλλά ούτε και στο διαδίκτυο για downloading... καμια λύση;;;
SPANK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Πρώτη φορά κάνεις την εγκατάσταση και σου έβγαλε το πρόβλημα η το είχες και παλιότερα ? Δοκίμασε να κατεβάσεις απο έδω τους νεότερους drivers , και πες μας για τι windows έχεις.
benl Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Πρώτη φορά κάνεις την εγκατάσταση και σου έβγαλε το πρόβλημα η το είχες και παλιότερα ? Δοκίμασε να κατεβάσεις απο έδω τους νεότερους drivers , και πες μας για τι windows έχεις. Έχω windows xp sp2. Έχω κατεβάσει τους driver από την σελίδα της brother αλλά κατά την εγκατάσταση δεν ''βλέπει'' τη συσκευή, αλλά μετά έκανα την εγκατάσταση από το cd με το hardware install wizard, όπου μου έβγαλε και το ασχετικό πρόβλημα...
SPANK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Όταν τον συνδέεις επάνω δεν κάνουν κανένα θόρυβο τα windows η να σου βγάλει κάποιο μύνημα οτι εντοπίστηκε καινούργια συσκευή ? Επίσης σύνδεσε τον , άνοιξε το device manager απο start - control panel - system - device manager και δες αν έχει πουθένα στις συσκευές κανένα κίτρινο θαυμαστικό η κατι αλλο που να δείχνει οτι κάποια συσκευή δεν λειτουργεί κανονικά, για να δούμε αν τον βλέπει εστω και με error Άλλαξε και ενα usb καλώδιο μήπως εχει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.