NiKoS WSN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δεν είμαι σίγουρος αν είμαι στο σωστό φόρουμ. Η ερώτηση μου είναι σε ποιο μαγαζί πάω να μου ψηφιοποιήσουν μία κασέτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 συνήθως τέτοιες δουλείες κάνουν καταστήματα που πουλάνε cd - κασέτες. καλά τόσο σημαντική είναι αυτή οι κασέτα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Βαριέσαι να το κάνεις μόνος σου; Εύκολο είναι, http://audacity.sourceforge.net/help/faq?s=recording&i=records-tapes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Βαριέσαι να το κάνεις μόνος σου; Εύκολο είναι, http://audacity.sourceforge.net/help/faq?s=recording&i=records-tapes Δεν ήξερα ότι γίνεται θα διαβάσω αυτό που έστειλες και θα σου πω! Όλα καλά όμως αυτό λέει στην είσοδο line in αλλά όχι του μικροφώνου! Εμένα στην κάρτα ήχου μου 2 εισόδους έχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 σε αυτη του μικροφωνου το βαζεις. Το αποτελεσμα με το audacity ειναι εξαιρετικο, και η διαδικασια πολυ απλη. Αν θες μπορεις να πειραματιστεις ωστε να μειωσεις και το θορυβο που ισως υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 σε αυτη του μικροφωνου το βαζεις. Το αποτελεσμα με το audacity ειναι εξαιρετικο, και η διαδικασια πολυ απλη. Αν θες μπορεις να πειραματιστεις ωστε να μειωσεις και το θορυβο που ισως υπαρχει. Ωραία οπότε το κάνω έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 σε αυτη του μικροφωνου το βαζεις. Το αποτελεσμα με το audacity ειναι εξαιρετικο, και η διαδικασια πολυ απλη. Αν θες μπορεις να πειραματιστεις ωστε να μειωσεις και το θορυβο που ισως υπαρχει. οχι στο μικροφωνο γιατι πιθανοτατα θα ειναι mono η εισοδος. στο Line in καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 οχι στο μικροφωνο γιατι πιθανοτατα θα ειναι mono η εισοδος. στο Line in καλυτερα Που είναι το Line in? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Που είναι το Line in? Δίπλα από το μικρόφωνο,τα χρώματα είναι στάνταρ δηλαδή και σε εσένα τα ίδια θα είναι,αλλά προσανατολίσου στα σύμβολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δίπλα από το μικρόφωνο,τα χρώματα είναι στάνταρ δηλαδή και σε εσένα τα ίδια θα είναι,αλλά προσανατολίσου στα σύμβολα. Θα το κοιτάξω το βράδυ γιατί τώρα θα βγω και θα σου πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.