Προς το περιεχόμενο

Μετά το flashing, τι;

bikey77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα LG Optimus P500 με Froyo 2.2 και θέλω να δοκιμάσω κάποια άλλη rom έτσι, από περιέργεια, να δω τι δυνατότητες έχει το κινητό, πόσο θα αυξηθεί η αυτονομία του κλπ.

Έστω λοιπόν ότι κάνουμε flash και περνάμε άλλη rom. Τι γίνεται με τα data που είχαμε πριν (εννοώ contacts, sms, photos, ringtones, organizers, browser bookmarks κλπ κλπ); Υπάρχει τρόπος να τα διατηρήσουμε στη νέα rom ή φτου και από την αρχή όλα; Φαντάζομαι ότι υπάρχει τρόπος, μπορείτε να προτείνετε μερικούς;

AN θέλετε, βάλτε και μια μικρή λίστα από τα απαραίτητα apps για όλη τη διαδικασία (rom manager, flashers, backup/restore data apps κλπ). Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τα contacts τα κάνεις sychronize με το google account σου. Τα υπόλοιπα με το titanium backup.

Πάρε και ένα backup τη rom που φοράει τώρα καλού κακού.

Δημοσ.

Άρα πρώτα κάνουμε root, μετά κατεβάζουμε τη rom που θέλουμε στο κινητό, κάνουμε πρώτα backup τη δική μας, flash την καινούργια και restore personal data κλπ με το titanium. Σωστά;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποιες είναι οι επικρατέστερες ROMs αυτή τη στιγμή; Θέλω να βρω κάποια νεότερη έκδοση από αυτή που έχω (Froyo 2.2)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...