Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.Η ερωτηση μου εχει να κανει με το αναπτυξη σε android.Θα ηθελα να ξερω αμα μπορω να κανω pull/push σε σερβερ xml φορμες,με τις οποιε μετα θα μπορω να κανω parse με το application και να μπορω να αλλαξω το υπαρχων layout καποιου activity.Αμα γινεται κατι τετοιο μπορει να με κατευθυνει καποιος στο τι πρεπει να διαβασω?

Ευχαριστω

Επεξ/σία από Vlaaad
Δημοσ.

Καλησπερα.Η ερωτηση μου εχει να κανει με το αναπτυξη σε android.Θα ηθελα να ξερω αμα μπορω να κανω pull/push xml φορμες,με τις οποιε μετα θα μπορω να κανω parse με το application και να μπορω να αλλαξω το υπαρχων layout καποιου activity.Αμα γινεται κατι τετοιο μπορει να με κατευθυνει καποιος στο τι πρεπει να διαβασω?

Ευχαριστω

Θα μπορούσες να γίνεις πιο σαφής?? Σε τί το φτιάχνεις το project σου? Με τί εργαλεία, με τί γλώσσα?

Δημοσ.

Καλησπερα.Η ερωτηση μου εχει να κανει με το αναπτυξη σε android.Θα ηθελα να ξερω αμα μπορω να κανω pull/push σε σερβερ xml φορμες,με τις οποιε μετα θα μπορω να κανω parse με το application και να μπορω να αλλαξω το υπαρχων layout καποιου activity.Αμα γινεται κατι τετοιο μπορει να με κατευθυνει καποιος στο τι πρεπει να διαβασω?

Ευχαριστω

Μπορείς, αλλά το τί θα χρησιμοποιήσεις εξαρτάται από το σε τί ακούει ο server (TCP/IP, HTTP, WebServices κλπ). Πάντως για να κάνεις parse το XML μπορείς να χρησιμοποιήσεις εκτός από SAX που προαναφέρθηκε και DOM, XML Beans, StAX

Δημοσ.

Ναι αυτο ειχα βρει και γω.Ευχαριστω πολυ:)

Δηλαδη ουσιαστικα αυτο που θελω ειναι να παιρνω απο τον σερβερ καποιες φορμες με ερωτησεις και κατοπιν να τις γυρναω με τις απαντησεις τους.Απο τι καταλαβαινω θα πρεπει τς φορμες που θα παιρνω να τς βαλω καπως σε ενα activity.Ετσι παει το πραγμα?Αν ναι οταν κανω pull to XML απο τον σερβερ και κανω parse το HTTPResponse πως θα μπορεσω να το βαλω σε ενα Activity ως ερωτηματολογιο?

Ευχαριστω και παλι

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

sorry που βγαζω απο τα ταρταρα αυτο το thread απλα θα ηθελα να ρωτησω αμα εχει κανεις ιδεα πως μπορω τωρα να κανω push καποια xml data στν server και αυτος με την σειρα του να τα κανει save σε μια database(ασ πανε τα ριμαδια τα data μεχρι τν server kai to βρισκουμε το σκηνικο με την database).Απλα εχω ψαξει αρκετα και δν βρισκω τιποτα.

Παρακαλω οποιος ξερει να συνεισφερει:)

thanx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...