Προς το περιεχόμενο

Laptop Hp αρνείται πεισματικά να ανοίξει..!

filip123go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα..!

Μου έφερε ένας φίλος μου σήμερα ενα Hp dv 9700 για να του βάλω πάστα και ενώ έχω ξεβιδώσει ότι βίδα υπάρχει,αυτό αρνείται πεισματικά να ανοίξει στο σημείο που είναι το touch pad (νομίζω ότι είναι κολλημένο).

Καμιά ιδέα για το που μπορεί να κάνω λάθος..?

Ευχαριστώ πολύ..!

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα..!

Μου έφερε ένας φίλος μου σήμερα ενα Hp dv 9700 για να του βάλω πάστα και ενώ έχω ξεβιδώσει ότι βίδα υπάρχει,αυτό αρνείται πεισματικά να ανοίξει στο σημείο που είναι το touch pad (νομίζω ότι είναι κολλημένο).

Καμιά ιδέα για το που μπορεί να κάνω λάθος..?

Ευχαριστώ πολύ..!

Фιλε μου εκει κολησα και γω με το dv9800(ανηκει στην ιδια σειρα-9700) και στο τελος το πηρα στην hp!

Αν βρεις κανενα βιντεο ή κανενα manual.Ποσταρε το!

Δε θελω να ξανα πληρωσω 45ευρο για ενα καθαρισμα και αλλαγη παστας! :-(

Δημοσ.

Οπως ειναι το λαπτοπ με ανοικτο το καπακι, πανω εκει που ειναι το πλαισιο των ηχειων αυτο αρχικα αφαιρειται. Μετα βγαζεις τις βιδες του πληκτρολογιου και οποια αλλη βλεπεις κατω απο αυτο.

Μετα απο αυτα θα βγαλεις το dvd drive που θα το σπρωξεις να βγει αν θυμαμαι καλα κατω απο εκει. (Ολα αυτα αφου εχουν βγει μπαταρια και σκληρος).

Μετα παμε στο λυσιμο της οθονης! Εκει που ειναι οι μεντεσεδες εχει καποιες βιδες, 2 σε καθε πλευρα και αφου τις βγαλουμε φταβαμε την οθονη προς τα πανω να βγει και επισης με προσοχη και το φυς της. Μετα γυρναμε αναποδα το σωμα αφου εχουμε βγαλει τα αλλα και λυνουμε και τις αποκατω βιδες.

Μετα το laptop δειχνει λιγο χυμα.Το γυρναμε παλι αναποδα και λιγο απο εδω λιγο απο εκει θα βγει εντελος το πανω καπακι και θα φτασουμε στη μητρηκη! Εκει θα βρουμε την ψυχτρα οπου θα την ξεβιδωσουμε...

Για οτι κανετε παντα με προσοχη γιατι ειναι αρκετα ευθραυστα ολα. Επισης αν κατι μετα δεν παει να μπει σωστα μην το πιεσετε μπαινει λαθος... προσπαθηστε αλιως.

Αυτα απο ενα dv9χχχ που ειχα λυσει που ειδα πως εμφανισιακα ειναι ιδιο πανω κατω... :)

Επισης αυτο θα βοηθουσε μαλλον ακομα περισσοτερο... http://bizsupport1.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c01951704/c01951704.pdf

Δημοσ.

Ολα τα dv9xxx νωμιζω εχουν το ιδιο σασι και στησιμο!

Πρεπει να λυσεις και την οθονη για να μπορεσεις να εχεις προσβαση στην μητρικη και τον cpu?

Βρηκα και αυτο το manual!

Επισης αυτο θα βοηθουσε μαλλον ακομα περισσοτερο... http://bizsupport1.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c01951704/c01951704.pdf

Με προλαβες! :-D

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά..!

Έβγαλα άκρη με τον οδηγό που μου στείλατε..!

Μα έλεος αυτή η Hp, μόνο κωδικό δεν μου ζήτησε για να λύσω το laptop :P :P :P

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη για το off-topic, αλλά τι είναι η "πάστα"..? Ένα πράγμα που είναι πάνω στον επεξεργαστή..?

Ναι..!

Και πολλές φορές έχει και πάνω στην κάρτα γραφικών (στα λαπτοπ)

και είναι για να μην ζεσταίνεται..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...