leonidasetsi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Στα windows βρηκα το εκπλικτικό πρόγραμμα "Easy Subtitles Synchronizer" και θα ηθελα να τρεξω κατι παρομοιο σε μακ. Υπάρχει? δοκιμασα το subfix και το jabler αλλα τα βρηκα περιπλοκα και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη... αποψη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaZaRiOTiS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Το subfix είναι αρκετά απλό νομίζω στη χρήση. Για input παίρνει το srt που πρέπει να χει ίδιο όνομα με το video. Μετά ανοίγεις παράλληλα το VLC σημειώνεις το χρόνο απο τα πρώτα κ τα τελευταία λόγια. Επιλέγεις τα πρώτα κ τα τελευταία λόγια από τις λίστες του subfix. (πρεπει πρώτα να τα επιλέξεις μαζί κ μετά να τα αλλάξεις χρόνο, είναι κάποιο είδος bug, αλλιώς σβήνει την αλλαγή αν το κάνεις διαδοχικά...) Μετά save as, replace κ είσαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Αρα δεν υπαρχει κατι τις προκοπης ... Εγω τους συγχρονιζω στα Windows, δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaZaRiOTiS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 πάντως το subfix λειτουργεί όπως το subtitle workshop που χρησιμοποιούσα στα windows. είναι άδικο για ένα srt να ανοίγεις windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 http://itunes.apple.com/se/app/isubtitle/id402687628?mt=12 η ίδια εταιρεία βγάζει και το submerge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serialjun Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 http://itunes.apple.com/se/app/isubtitle/id402687628?mt=12 η ίδια εταιρεία βγάζει και το submerge Το έχεις δοκιμάσει με αρχεία mkv? Δουλεύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Το έχεις δοκιμάσει με αρχεία mkv? Δουλεύει? To submerge έχω δοκιμάσει και όχι δεν δουλεύει mkv....έχει ήχο αλλά όχι εικόνα....Επίσης τα κάνει μόνο σε quicktime format.... Σε κάποια mkv όμως μπορεί να δουλέψει με σπασίματα στην εικόνα και θέλει δυνατη gpu και γρήγορο σκληρό για να πείς οτι θα δουλέψει καλά....Δεν το συνιστώ για mkv μεγαλύτερα των 4GB.... Σε μικρότερα mkv χαμηλής ποιότητας μπορώ να πώ οτι δουλεύει κανονικά.Ξέρω οτι λίγοι είναι αυτοί που θα δουλέψουν μικρά mkv οπότε όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Επειδή δεν ξέρω από αυτά, όταν λέτε synchronizer εννοείται ένα λογισμικό που να κάνει αυτόματα συγχρονισμό υπότιτλων ή ένα λογισμικό που να μπορείτε να συγχρονίσετε τους υπότιτλους "χειροκίνητα" και να παράγει τον χρόνο που τοποθετείται τους υπότιτλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Πολλά άτομα χρησιμοποιούν το VLC, όπως και εγώ στο macbook!Με έχει σώσει.Το μόνο αρνητικό είναι οτι καμιά φορά έχω μια μικρή καθυστέρηση ή το αντίθετο,αλλά αυτό φτιάχνετει σχετικά εύκολα.Επίσης ξέρω,χωρίς όμως να είμαι 100% σίγουροσ οτι το KMPlayer που υπάρχει για τα Windows, έχει κυκλοφορήσει για τους Apple υπολογιστές!Ρίξε μια ματιά στο ίντερνετ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.