Προς το περιεχόμενο

Video - να το σώσω

lianma2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια βοήθεια θάθελα, Εχω ένα dvd από μία σχολική παράσταση (θεατρικό)του 2005. Προσπαθώ σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές και δεν το διαβάζει (γράφει ότι είναι άδειο ) ενώ το dvd pleyer το οικιακό το παίζει μια χαρά. Θέλω να το σώσω πριν χαλάσει το δισκάκι και δεν ξέρω πως.

Δημοσ.

Εγκατέστησε το δωρεάν πρόγραμμα DVDFab HD Decrypter και δες αν αναγνωρίζει το δισκάκι και τα περιεχόμενά του. Αν ναι, θα μπορέσεις να κάνεις ένα αντίγραφο σε μορφή αρχείου ISO.

Δημοσ.

Μάλλον το δισκάκι δεν έχει γίνει finalize από την κάμερα.

Νομίζω ότι το cdroller θα σου κάνει δουλειά.

ξέχασα να πω ότι ένας άλλος φορητός με vista που καηκε πριν 6-7 μήνες το διάβαζε το δισκάκι (και το επαιζε)

Δημοσ.

Οι υπολογιστές που δε μπορούν να διαβάσουν τα περιεχόμενα μήπως τρέχουν Windows XP (ή παλιότερα); Αν ναι, ίσως υπάρχει θέμα με το σύστημα αρχείων UDF που (κατά πάσα πιθανότητα) χρησιμοποιείται στο δισκάκι. Έχεις εγκατεστημένα όλα τα τελευταία updates και το πιο πρόσφατο service pack (έκδοση 3) για τα XP; Δες κι εδώ έναν οδηγό της Microsoft σχετικό με το πρόβλημα: http://support.microsoft.com/kb/321640

Δημοσ.

Οι υπολογιστές που δε μπορούν να διαβάσουν τα περιεχόμενα μήπως τρέχουν Windows XP (ή παλιότερα); Αν ναι, ίσως υπάρχει θέμα με το σύστημα αρχείων UDF που (κατά πάσα πιθανότητα) χρησιμοποιείται στο δισκάκι. Έχεις εγκατεστημένα όλα τα τελευταία updates και το πιο πρόσφατο service pack (έκδοση 3) για τα XP; Δες κι εδώ έναν οδηγό της Microsoft σχετικό με το πρόβλημα: http://support.microsoft.com/kb/321640

Ο τελευταίος υπολογιστής που χρησιμοποίησα και δεν το παίζει είναι ενός μήνα με win 7 .

Αυτό που εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω είναι γιατί το παίζει κανονικά ένα mustek dvd οικιακό !!

επίσης χρησιμοποίησα όλα τα προγράμματα που μου υποδεικνύει ο φίλος πιο πάνω , με κανένα δεν είχα αποτέλεσμα , με το

isoBuster μετά από 24 ώρες συνεχούς λειτουργίας δεν το μετετρεψε σε iso δηλώνοντας κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν ήταν προβληματικό το δισκάκι θα έπρεπε τουλάχιστον με το cd roller να σου επιτρέψει να κάνεις ανάκτηση των δεδομένων.

Μια τελευταία λύση είναι να κάνεις capture με αναλογικό τρόπο (ή εσύ ή κάποιος επαγγελματίας φωτογράφος).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...